Kendisi admin olduğu için açtım.Normal üye olsa açmazdım.Bilgi talep etmemin hakkım olduğunu düşünüyorum.Lila selam,
eleştirinde haklı buldugum yerler var ancak başka bir üyeye ithafen konu açılması da yasak maalesef
ayrıca şu an sitedeki sorun halledildiginde problemini paylassaydın belki daha hızlı dönüş alırdın, hatta mesaj yollayamama sorunun da ortadan kalkardı, biraz acele etmissin bence.
fakat katıldıgım nokta şu ki; mesela BDV'de abartılı olmasa dayik, konu dısı mesaj ve din icerikli yazılar hep var...
eger seninki gibi durumlarda kurallar cok net uygulanacaksa bunun her zaman gecerli olması gerektigini dusunuyorum.
Bilmiyorum ben de anlayamıyorum. Bu ara üst üste ceza aldım. Hiçbirinde de aşırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Birinde hakaret yedim iade ediyorum dedim ordan gittim hatta.
Bir kürtaj konusu açılıyor herkes ayet paylaşıyor çok günah sakın yapma yazıyor. Ama o tip şeylere hiç müdahale edilmiyor. Dini içerik yasaksa bence bu tip konularda uygulanmalı.
Her neyse bu aralar Mune'nin işlerinin başından aşkın olduğunu, forum ortamının da çok kızışık olduğunu düşünüyorum ben. O nedenle böyle şeyler yaşanıyor galiba..
Bu arada siteye uyuz oldum. Kullanıcı adım değişti. kuşlarım gitti, avatarım, mesajlarım, arkadaşlarım gitti.
Ben de en son neden ceza aldığımı anlayamadım. Bazı banlama nedenleri gereğinden fazla katı bana göre.
Şu kalp, mesaj sayısı, beğeniler derdi bende de var. Nedenini çözemedim.
Sitede teknik sorun var dünden beri bakımdaydı,henüz tamamen düzelmemiş düzelince herşey yerli yerinde olur.Benim de mesaj sayım düşmüştü ve rütbe olarak papatya gözüküyordu şimdi düzelmiş yavaş yavaş düzeliyor.
bilmiyorum ben de anlayamıyorum. Bu ara üst üste ceza aldım. Hiçbirinde de aşırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Birinde hakaret yedim iade ediyorum dedim ordan gittim hatta.
Bir kürtaj konusu açılıyor herkes ayet paylaşıyor çok günah sakın yapma yazıyor. Ama o tip şeylere hiç müdahale edilmiyor. Dini içerik yasaksa bence bu tip konularda uygulanmalı.
Her neyse bu aralar mune'nin işlerinin başından aşkın olduğunu, forum ortamının da çok kızışık olduğunu düşünüyorum ben. O nedenle böyle şeyler yaşanıyor galiba..
Bu arada siteye uyuz oldum. Kullanıcı adım değişti. Kuşlarım gitti, avatarım, mesajlarım, arkadaşlarım gitti.
kuş ne oluo kalp nne oluo kib ne demek :)
mune m çok özverili:)ve pamuk gibi.tabiki ceza verecek sitede eğer başka dini içerik varsa kötü içerikden bildirebilirsiniz:).gözden kaçabiliyor.
lila selam,
eleştirinde haklı buldugum yerler var ancak başka bir üyeye ithafen konu açılması da yasak maalesef
Ayrıca şu an sitedeki sorun halledildiginde problemini paylassaydın belki daha hızlı dönüş alırdın, hatta mesaj yollayamama sorunun da ortadan kalkardı, biraz acele etmissin bence.
Fakat katıldıgım nokta şu ki; mesela bdv'de abartılı olmasa da geyik, konu dısı mesaj ve din icerikli yazılar hep var...
Eger seninki gibi durumlarda kurallar cok net uygulanacaksa bunun her zaman gecerli olması gerektigini dusunuyorum.
açıklama yapılıyor mu yani ?
Bir kere banlandım onda da sadece polemik yazıyordu o kadar.
evet aynen konu dışı mesaj yazıyordu.
anladım ama şuan dönüş yapabileceklerini sanmam bu konuya.
sitedeki sorundan önce oldu.
dinsel içerikli mesaj yazdığınızda uzaklaştırılıyorsunuz...
ben de dün uzaklaştırıldım.
Haklıydı tamam sinirlenmiştim. Bir gün uzaklaştırılmak problem değil ama 4 tane kalbim vardı, 2 de mavi kuşum vardı. Güzel de bi avatarım vardı. Onların gitmesine çok üzüldüm...
kızlar benimdekuşumun birigitmiş
niyeki
?
Ceza filanda almadım
bide bu puan lar konusunda bilgisi olan varmı
kuş mu kalp mi veriyor
bunlar neye göre veriliyor
son olarak
avatar ne zaman kullanılabiliyor
kızlar benimdekuşumun birigitmiş
niyeki
?
Ceza filanda almadım
bide bu puan lar konusunda bilgisi olan varmı
kuş mu kalp mi veriyor
bunlar neye göre veriliyor
son olarak
avatar ne zaman kullanılabiliyor
Asya,
Kalp mesaj sayısı, kuşlar beğenileri gösteriyor. Sitede bakım oldu ya dün. Her şey eylül ayına dönmüş .Mesaj sayılarımız, beğeniler, arkadaş listesi, avatar..
saol canım :)
bir mesaj bir beğeni de benden geldi şimdi sana
Merhaba.
Başlıktan anlaşılacağı üzere derdim Mune Hanım.
1.Dün banım bitti.
Sebebi 'konu dışı' mesaj.
Yazdığım da aynen şuydu:
'KİB, Konu dışı/dini mesaj'
Bir üye paragraflarca din içerikli bir yazı döktürmüş.
Onu kibleyen benim zaten,bir de ben ceza alıyorum.
Bu kadar kolay olmamalı.
Ne polemiğe girdim,ne paragraflarca din mücahitliği yaptım.
Daha önceki konularda kiblediğini belirten yorum yazan üyelerin banlandığını hiç görmedim.
Tamamen haksızca bir bandı bu.
Daha önceki banlarım haklıydı.Bazen konulara/kişilere sinirlenip kantarın topuzunu kaçırdığım oldu,buna lafım olamaz Mune Hanım.Ama siz konularla dalga geçenleri,gerçekten ama gerçekten konu dışı mesaj yazanları bırakıp benim kib mesajımı banlarsanız haksız olduğunuzu düşünürüm.
Siz eğer 'Hayır,en küçük konu dışı laf ban sebebidir' derseniz amenna..
O zaman ben de kiblerim bu mesajları..
Olur mu size günde 200 bildiri?
Çok gereksiz değil mi?
Kiblediğim mesaja ban almam da çok ironik oldu.
Haksız bir ironi.
2. Üslup konusu..
Dediğim gibi bazen kötü üslubumdan dolayı ban aldığım oldu,haklı banlardı.Peki siz üyelere 'çocuğum' diye hitap ederken üslubunuzda bir beis görmüyor musunuz?
3.Mesajlara geri dönmüyorsunuz.
Daha önce size mesaj atmıştım.Makyaj bölümüne bir eklentiyi çift eklemişim.Sonra baktım ki,o bölümün yöneticisi Okypete imiş.Sabah erken bir saat olmasına rağmen kendisi anında cevap verdi.Selam olsun burdan ona.
Aynı şekilde sayın site sahibi de mesajlara geri dönüyor.Halbuki isterse dönmeyebilir.Onu da tebrik ediyorum.Çok özverili bir insan.Ama siz bir nezaketen bile geri dönmediniz.
Meramım bu kadar.Okuduğunuz için teşekkürler.
Merhaba.
Başlıktan anlaşılacağı üzere derdim Mune Hanım.
1.Dün banım bitti.
Sebebi 'konu dışı' mesaj.
Yazdığım da aynen şuydu:
'KİB, Konu dışı/dini mesaj'
Bir üye paragraflarca din içerikli bir yazı döktürmüş.
Onu kibleyen benim zaten,bir de ben ceza alıyorum.
Bu kadar kolay olmamalı.
Ne polemiğe girdim,ne paragraflarca din mücahitliği yaptım.
Daha önceki konularda kiblediğini belirten yorum yazan üyelerin banlandığını hiç görmedim.
Tamamen haksızca bir bandı bu.
Daha önceki banlarım haklıydı.Bazen konulara/kişilere sinirlenip kantarın topuzunu kaçırdığım oldu,buna lafım olamaz Mune Hanım.Ama siz konularla dalga geçenleri,gerçekten ama gerçekten konu dışı mesaj yazanları bırakıp benim kib mesajımı banlarsanız haksız olduğunuzu düşünürüm.
Siz eğer 'Hayır,en küçük konu dışı laf ban sebebidir' derseniz amenna..
O zaman ben de kiblerim bu mesajları..
Olur mu size günde 200 bildiri?
Çok gereksiz değil mi?
Kiblediğim mesaja ban almam da çok ironik oldu.
Haksız bir ironi.
2. Üslup konusu..
Dediğim gibi bazen kötü üslubumdan dolayı ban aldığım oldu,haklı banlardı.Peki siz üyelere 'çocuğum' diye hitap ederken üslubunuzda bir beis görmüyor musunuz?
3.Mesajlara geri dönmüyorsunuz.
Daha önce size mesaj atmıştım.Makyaj bölümüne bir eklentiyi çift eklemişim.Sonra baktım ki,o bölümün yöneticisi Okypete imiş.Sabah erken bir saat olmasına rağmen kendisi anında cevap verdi.Selam olsun burdan ona.
Aynı şekilde sayın site sahibi de mesajlara geri dönüyor.Halbuki isterse dönmeyebilir.Onu da tebrik ediyorum.Çok özverili bir insan.Ama siz bir nezaketen bile geri dönmediniz.
Meramım bu kadar.Okuduğunuz için teşekkürler.
KİB...Konu dışı/dini mesaj.
Lila selam,
ayrıca şu an sitedeki sorun halledildiginde problemini paylassaydın belki daha hızlı dönüş alırdın, hatta mesaj yollayamama sorunun da ortadan kalkardı, biraz acele etmissin bence.
fakat katıldıgım nokta şu ki; mesela BDV'de abartılı olmasa da geyik, konu dısı mesaj ve din icerikli yazılar hep var...
eger seninki gibi durumlarda kurallar cok net uygulanacaksa bunun her zaman gecerli olması gerektigini dusunuyorum.
Bilmiyorum ben de anlayamıyorum. Bu ara üst üste ceza aldım. Hiçbirinde de aşırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Birinde hakaret yedim iade ediyorum dedim ordan gittim hatta.
Her neyse bu aralar Mune'nin işlerinin başından aşkın olduğunu, forum ortamının da çok kızışık olduğunu düşünüyorum ben. O nedenle böyle şeyler yaşanıyor galiba..
Bu arada siteye uyuz oldum. Kullanıcı adım değişti. kuşlarım gitti, avatarım, mesajlarım, arkadaşlarım gitti.
Kendisi admin olduğu için açtım.Normal üye olsa açmazdım.Bilgi talep etmemin hakkım olduğunu düşünüyorum.
Ben de en son neden ceza aldığımı anlayamadım. Bazı banlama nedenleri gereğinden fazla katı bana göre.
Şu kalp, mesaj sayısı, beğeniler derdi bende de var. Nedenini çözemedim.
Aslında o kadar çok şey söylemek istiyorum ki, ama konuşursam çok ağır konuşucam artık.
İnsanların arasını bozmaya çalışması Berkin için terörist, Burak için yavrumuz demesinden belli. Bu insana hala körü körüne bağlı olanlar var ya, çok acıyorum onlara.
Başbakanlarına ise hiçbir şey söyleyemiyorum artık, onu toprak bile kabul etmeyecek.
Çirkef?Evet banlama olayını bende anlamıyorum.. yeri gelmişken içimdekini dökeyim...
Banada burda konu açtığımda ceza verilmişti. Hala neden banlandığımı anlayamadım..
Şöylede bişey var ki.. açtığım konuyu baktım çarpıtan tipler var hakarete kadar götüren insanlar var..ve hemen admine yazdım lütfen kapatalım konumu diye.. ama nerdeeee kapatmadılar. ve sinirlendim ağrıma giden sözler söyledi bazı insanlar...
banlannmaya gelince caat diye ceza verdiniz... sırf çirkef sözünü kullandım diyemi (çünkü başkaca hiç bir kötü söz kullanmadım.)
konumu neden o kadar hızlı kapatmadınız.. ve zaten hiç kapanmadı öylede duruyor... nereye gitti benim kapatmanızı rica ettiğim mesaj... lütfen objektif olalım...
Bizden saygı bekleniyorsa.. bizde saygı bekliyoruz.. lütfen hakkımız olan açıklamayıda yapınız.
karşınızdakilerde insan.. sanal karekterler değiliz....
kimseye yaranmaya çalışmam burda. diyeceğim derim..
Ne çocuk yuvasına vermesi ne merdiven altı çocuk aldırma sen neden bahsediyorsun. Kimsin ki bunları söylüyosun çocuk yuvasına verinmiş, yazmayım dedim ama artık çok bilmişliğinden gına geldi. Haddini aşıyorsun. Bence yanlış dersin bir iki olumsuz yazarsın o kadar.. daha ne uzatıp duruyosun... Zahmet etme tamam mı o pek güzel vaktini harcama çık konudan lütfen, senin biraz insanlığın varsa bunu yaparsın. Yoksa eğer kendini ortaya koyarsın
Aynı şey banada oldu kaç kere Mune hanım tarafından takılma.KArşımdaki insana birşey açıklamaya çalışıyorum,uzun süren yazışmalar oldu polemik diye bana ceza verdi çokta fifiii
TK dayım falan demedim iyi oku.Sen TK ike bozmuşsun kafayı ya da giremediğin için uhde kalmış sende.Evet orda 5 senede amir yaparlar ama burası özel havayolu TK ile kıyaslama.Ama sen sadece 1 sene uçtuğun için bunları anlaman zor haaa tabii gerçekten hosteslik yaptıysan.Yazdıklarına bakılırsa düşük bir ihtimal gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?