Derdim Mune....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi admin olduğu için açtım.Normal üye olsa açmazdım.Bilgi talep etmemin hakkım olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben de en son neden ceza aldığımı anlayamadım. Bazı banlama nedenleri gereğinden fazla katı bana göre.
Şu kalp, mesaj sayısı, beğeniler derdi bende de var. Nedenini çözemedim.

Bende de aynı durum oldu.

Ben de en son neden ceza aldığımı anlayamadım. Bazı banlama nedenleri gereğinden fazla katı bana göre.

Sitede teknik sorun var dünden beri bakımdaydı,henüz tamamen düzelmemiş düzelince herşey yerli yerinde olur.Benim de mesaj sayım düşmüştü ve rütbe olarak papatya gözüküyordu şimdi düzelmiş yavaş yavaş düzeliyor.

İşte benim de civcivim başlangıç olmuş yine :) Yavaş yavaş düzelir herhalde.

ban yemenize bişey diyemem ama
mune sabırla tüm mesajlara cevap veriyor

kuş ne oluo kalp nne oluo kib ne demek :)

mune m çok özverili:)ve pamuk gibi.tabiki ceza verecek sitede eğer başka dini içerik varsa kötü içerikden bildirebilirsiniz:).gözden kaçabiliyor.

açıklama yapılıyor mu yani ?
Bir kere banlandım onda da sadece polemik yazıyordu o kadar.

evet aynen konu dışı mesaj yazıyordu.

anladım ama şuan dönüş yapabileceklerini sanmam bu konuya.

sitedeki sorundan önce oldu.

dinsel içerikli mesaj yazdığınızda uzaklaştırılıyorsunuz...

kızlar benimdekuşumun birigitmiş
niyeki
?
Ceza filanda almadım
bide bu puan lar konusunda bilgisi olan varmı
kuş mu kalp mi veriyor
bunlar neye göre veriliyor
son olarak
avatar ne zaman kullanılabiliyor

niyeki
?
Ceza filanda almadım
kuş mu kalp mi veriyor
son olarak

Asya,

Kalp mesaj sayısı, kuşlar beğenileri gösteriyor. Sitede bakım oldu ya dün. Her şey eylül ayına dönmüş .Mesaj sayılarımız, beğeniler, arkadaş listesi, avatar..

Evet banlama olayını bende anlamıyorum.. yeri gelmişken içimdekini dökeyim...
Banada burda konu açtığımda ceza verilmişti. Hala neden banlandığımı anlayamadım..
Şöylede bişey var ki.. açtığım konuyu baktım çarpıtan tipler var hakarete kadar götüren insanlar var..ve hemen admine yazdım lütfen kapatalım konumu diye.. ama nerdeeee kapatmadılar. ve sinirlendim ağrıma giden sözler söyledi bazı insanlar...
banlannmaya gelince caat diye ceza verdiniz... sırf çirkef sözünü kullandım diyemi (çünkü başkaca hiç bir kötü söz kullanmadım.)
konumu neden o kadar hızlı kapatmadınız.. ve zaten hiç kapanmadı öylede duruyor... nereye gitti benim kapatmanızı rica ettiğim mesaj... lütfen objektif olalım...
Bizden saygı bekleniyorsa.. bizde saygı bekliyoruz.. lütfen hakkımız olan açıklamayıda yapınız.
karşınızdakilerde insan.. sanal karekterler değiliz....
kimseye yaranmaya çalışmam burda. diyeceğim derim..

niyeki
?
Ceza filanda almadım
kuş mu kalp mi veriyor
son olarak

Ben 2008 den bu yana üyeyim. ne kuş bilirim ne civciv ne puan ...
konuları okurum , varsa soracağım bakacağım topikler göz gezdiririm.. hiç puanmış kuşmuş ben bilmem..

Zaten kiblemek için bir buton var. Bir daha "KİB...Konu dışı/dini mesaj." yazmanın bi manası yok bence.

Bende simdiye kadar haksiz yere banladigini görmedim munenin.
Gecen benide banladi, gereksiz yorumda bulunmustum, ama hakli bir uzaklastirmaydi.

Dini içerikli konu yazmak ne kadar yasak
böyle bir konu açmakta yasak.

Asya,

Kalp mesaj sayısı, kuşlar beğenileri gösteriyor. Sitede bakım oldu ya dün. Her şey eylül ayına dönmüş .Mesaj sayılarımız, beğeniler, arkadaş listesi, avatar..

saol canım :)
bir mesaj bir beğeni de benden geldi şimdi sana

Aynı şey banada oldu kaç kere Mune hanım tarafından takılma.KArşımdaki insana birşey açıklamaya çalışıyorum,uzun süren yazışmalar oldu polemik diye bana ceza verdi çokta fifiii

sorma yahu aynı şeyi herkese yapıyor demek ki
ben de bir konu hakkında sadece gülücük gönderdiğim için banlanmıştım
sebep ise bir klasik haline gelen 'konu dışı mesaj'
belki o da haklıdır bu kadar kadınla uğraşmak kolay değil ne de olsa ..

Sayın Lila05,

dini yorum yazan üyeyi zaten kiblemişsiniz, birde konuya konu dışı mesaj, dini yorum, kibledim sizi gibi birşey yazmaya gerek var mı?
Bildirim butonu neden var? Ayrıca açılan konuların içeriklerine yorum yapılır, kurallar böyledir, içerikle alakası olmayan her yorum konu dışı sayılır ve ceza verilir.

Ben birine çocuğum demişsem ki çocuğum yaşındakilere yazarım mutlaka samimiyetim vardır, sohbet etmişizdir, kimine kuzum derim, kimine gülüm derim, samimi olmadığım hiçbir üyeye yanlış anlamaması için çocuğum yazmam. Üslubum hep saygılıdır.

Mesajlara her zaman geri dönemiyor olmam beni kötü yapmaz, eğer editör arkadaşlarımdan birinin bölümüyle alakalıysa onlara yönlendiririm.

Ceza aldığınız konu dışı mesajınız:
KİB...Konu dışı/dini mesaj.

BDV ve geyik bölümü dışındaki bölümlerde konu dışına çıkılmaması, geyik yapılmaması gerekiyor, dini yorumlara gelince günah, sevap yazanı da banlayamayız ancak topikte ikaz ederiz ama ayet veya hadis paylaşanları dini yorum diye banlıyorum çünkü bu sitede tek din, tek mezhep inananları yok, dini yorumlar polemiğe sebep oluyor, gerçi bunu da yanlış anlıyorlar, dine karşıyız sanıyorlar ama olsun önemli değil.
Hadis ayet paylaşmak isteyenler Dualarımız Sizinle bölümündeki konulara yazabileceklerini bilsinler yeter bizim için.

Sanırım bir üst mesaja cevabımda açıkladım, ayet ve hadis paylaşımları konu dışı/ dini yorum gerekçesiyle işlem görüyor ama sadece günah, o bebeğin rızkı vb yazanı da atamayız.

Kendisi admin olduğu için açtım.Normal üye olsa açmazdım.Bilgi talep etmemin hakkım olduğunu düşünüyorum.

Adminde olsa kişilere yönelik konu açılamaz, hiç mesaj sayınız olmasa da Adminlere özel mesaj gönderebiliyorsunuz ve eğer cezalarınızın incelenmesini istiyorsanız bunu konu açarak değil bize ulaşın'dan mail atıp incelenmesini talep ederek yapabilirsiniz.

Katı mı?
Bu mesaja ceza aldınız ve siyasilere, siyasilerin seçmenlerine bu tip sözler söylenmesine müsade etmiyoruz sitede.

Çirkef?

Ceza aldığınız mesajınız:

Konuyu kapatın dediyseniz kapatırız ama silin dediyseniz silmeyiz. Kapatın dediğinizde sormuşuzdur hangi konunuzu kapatalım diye, bir sürü konularınız oluyor, konumu kapatın yazıyorsunuz ama hangi konuyu kapatalım.

Aynı şey banada oldu kaç kere Mune hanım tarafından takılma.KArşımdaki insana birşey açıklamaya çalışıyorum,uzun süren yazışmalar oldu polemik diye bana ceza verdi çokta fifiii

Aşağıda paylaşacağım yorumunuz polemiktir, polemiğe girdiğiniz üye de aynı cezayı almıştı hatırlarsanız. Ve diğer cezanızda polemikten.
Çokta fifi? Site kurallarını daha üye olurken okumanız gerekiyordu, okumadan işaretleyip sonra çokta fifi diyorsanız siz bilirsiniz.
Biz kuralları uygularız, sizde o kurallara uymak zorundasınız, üye olurken baştan kabul ettiniz zira.

Buyrun polemikten ceza alan yorumunuz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…