Merhaba.
Başlıktan anlaşılacağı üzere derdim Mune Hanım.
1.Dün banım bitti.
Sebebi 'konu dışı' mesaj.
Yazdığım da aynen şuydu:
'KİB, Konu dışı/dini mesaj'
Bir üye paragraflarca din içerikli bir yazı döktürmüş.
Onu kibleyen benim zaten,bir de ben ceza alıyorum.
Bu kadar kolay olmamalı.
Ne polemiğe girdim,ne paragraflarca din mücahitliği yaptım.
Daha önceki konularda kiblediğini belirten yorum yazan üyelerin banlandığını hiç görmedim.
Tamamen haksızca bir bandı bu.
Daha önceki banlarım haklıydı.Bazen konulara/kişilere sinirlenip kantarın topuzunu kaçırdığım oldu,buna lafım olamaz Mune Hanım.Ama siz konularla dalga geçenleri,gerçekten ama gerçekten konu dışı mesaj yazanları bırakıp benim kib mesajımı banlarsanız haksız olduğunuzu düşünürüm.
Siz eğer 'Hayır,en küçük konu dışı laf ban sebebidir' derseniz amenna..
O zaman ben de kiblerim bu mesajları..
Olur mu size günde 200 bildiri?
Çok gereksiz değil mi?
Kiblediğim mesaja ban almam da çok ironik oldu.
Haksız bir ironi.
2. Üslup konusu..
Dediğim gibi bazen kötü üslubumdan dolayı ban aldığım oldu,haklı banlardı.Peki siz üyelere 'çocuğum' diye hitap ederken üslubunuzda bir beis görmüyor musunuz?
3.Mesajlara geri dönmüyorsunuz.
Daha önce size mesaj atmıştım.Makyaj bölümüne bir eklentiyi çift eklemişim.Sonra baktım ki,o bölümün yöneticisi Okypete imiş.Sabah erken bir saat olmasına rağmen kendisi anında cevap verdi.Selam olsun burdan ona.
Aynı şekilde sayın site sahibi de mesajlara geri dönüyor.Halbuki isterse dönmeyebilir.Onu da tebrik ediyorum.Çok özverili bir insan.Ama siz bir nezaketen bile geri dönmediniz.
Meramım bu kadar.Okuduğunuz için teşekkürler.
bunu muneye özel mesaj atarak sormayı neden denemediniz?
mutlaka vardır bir açıklması.
site kurallarını çok iyi bilmiyorum ama kib ledimi konu dışı mesaj olarak değerlendirmiş olabilir .
Sitede yaşanan teknik sorundan dolayı mesaj sayım az görünüyor,özel mesaj atamam.
Konu sahibi dinsel içerikli mesajlara karşı sürekli bir uyarı yapma telaşında.Ne sebeplerden banlandığınızı bilmiyorum ama bu söylediğim sebepten ötürü bana çok itici geliyorsunuz.Ne, yani insan dinsel içerikli 'Bir Derdim Var ' diyemez mi?
hıım evet teknik sorunlar var mesaj sayılarınını düşmesi gibi.
ama kib lediğiniz zaman zaten mesaj bölümü açılıyor oradan neden kib lediğinize dair açıklama kısmı var.
yani bunu konu içinde yazmayı doğru bulmuyorum bende .
Açıklama bana yetersiz geldi.
Konu sahibi dinsel içerikli mesajlara karşı sürekli bir uyarı yapma telaşında.Ne sebeplerden banlandığınızı bilmiyorum ama bu söylediğim sebepten ötürü bana çok itici geliyorsunuz.Ne, yani insan dinsel içerikli 'Bir Derdim Var ' diyemez mi?
Büyük ihtimal Mune'nin şuan işi başından aşkındır.Malum sitede sorunlar var.Cevap verememesi bu yüzdendir.
Normalde hemen dönüş yapar
Sitedeki sorundan önce oldu.
yani neden banlandığınıza dair açıklama mı yetersizdi ?
ban sebebinde ne yazıyordu mesela , konu dışı mesaj felan mı
Evet aynen konu dışı mesaj yazıyordu.
Ben de dün uzaklaştırıldım.
Haklıydı tamam sinirlenmiştim. Bir gün uzaklaştırılmak problem değil ama 4 tane kalbim vardı, 2 de mavi kuşum vardı. Güzel de bi avatarım vardı. Onların gitmesine çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?