Az önce bir arkadaşın tavsiyesiyle bir uygulama indirdim,oradan maliyetli ürünlerin indirimlerini takip edecegim.Kâr 50 değil bence kat kat fazlası. Ben şuana kadar çok dikkatsizmisim,bir finish 'le aydınlanma yasadimKataloglar a bakarım mesela bu ay x markette yağ indirimde çarşıya indiğimde ordan yağ alırım bitmemiş olsa bile
Y markette çay indirimde onu da diğer marketten alırım
Katalogları takip etmek çok kolay indirim günleri olan marketler var ordan bakın çok zor değil böyle alışveriş yaparak eminim en az aylık market alışverişinde 50 TL kar a geçersiniz
50 TL için canımı yoramam diye de olabilir tabi ama değer bence :))
Toptan market nedir,bizim toptan mi?
Ya belki yasaktır diye yazmak istemedim, Çetinkaya ve Mopaş
Eşim der ki mesela çay indirime girdi mesela en az 2-3 TL indirim e giriyor ne gerek var diyor ama ben aylık bı ürün almıyorum ki eve gereksiz göreyim en az 10 şey alsam öyle 2 liradan 20 lira kar yaparAz önce bir arkadaşın tavsiyesiyle bir uygulama indirdim,oradan maliyetli ürünlerin indirimlerini takip edecegim.Kâr 50 değil bence kat kat fazlası. Ben şuana kadar çok dikkatsizmisim,bir finish 'le aydınlanma yasadim
Ben takip etmem artik ezberimde ne nerede ne kadara cok iyi bilirim ve 4markete falan karisik giderim uygun ama marka alirim ..Konum sanirim daha cok, neyi nereden alacağını bilen,indirimleri takip eden ve evin mutfak masraflarinda ciddi kâr edebilen kadınları ilgilendiriyor.
Calıştığım dönem kyinvalideme eltime veya çevremdeki bir kaç kadına hayret ederdim; pazara gidip dönüşünde 2 markete ugradiklarina tanık olmus,salçayı sütü birinden birkaç parca eşyayı diğer marketten aldıklarını görünce icimden '1-2lira fiyat farkından ne olur ya,resmen eziyet' diye geçirmiştim. Bana sorsanız aylik market masrafimizi bile net soyleyemem cunku ne eksikse fiyat karsilastirmadan aliyorum,yanlış yapıyormuşum.
Özellikle son zamanlarda onlar gibi market broşürünü hatmetmek gerekiyor galiba.Market ismi paylaşmak sorun olur mu bilmiyorum ama genelde M ile başlayan bir marketten alisveris yapiyoruz. Geçen hafta denk geldi Ç ile başlayan markete ugrayip birkaç parca esyaya 250tl verip ciktik. Aklımda bulaşık tabletinin fiyati kalmis,100 adeti 54tlydi. Sonraki gün B marketinde denk geldim,aynı marka aynı adet tablet 44tlydi. Bugünse herzamn gittiğim M marketinde aynısı 58tlydi.. Ben fiyat farkı 1-2lira sanırken aynı markalar ürününe göre 10-15 tl fark ediyormus,e girince kaç tane şey alınıyor..
Uzatmadan sadede geleyim, siz indirimleri mi takip ediyorsunuz?Sitelerinden mi girip bakıyorsunuz veya 'hiç şaşmaz hep aynı markete giderim mi' diyorsunuz? Ben tek bebek bezinde indirim takip ederim,ayni marka nerede indirimde bilirim.Meğer asıl gıdada,deterjanda batıyormuşum..
Oturdugum semtte market sayisi cok oldugu icin indirimleri elbette takip ederim bazisin da telefona gelir indirim bazisinda sitelerden bakarim genellikle bim den aliriz yada buyuk boy bakliyat alacaksak toptanci falan deterjani buyuk boy aliyoruz,eti kasaptan aliriz ayni mahallede kasaplar arasi bile fark oluyor ki iki kasapta taninmis güvenilir yerler birisin de kiymanin kilosu 48 se digerin de 45 lira mesela,pazarda bile ayni domatesi 1.250 satan da var 1 500 satanda var,uygun yerleri bulmak gercekten onemli,ciddi anlam da kar elde ediliyor.Konum sanirim daha cok, neyi nereden alacağını bilen,indirimleri takip eden ve evin mutfak masraflarinda ciddi kâr edebilen kadınları ilgilendiriyor.
Calıştığım dönem kyinvalideme eltime veya çevremdeki bir kaç kadına hayret ederdim; pazara gidip dönüşünde 2 markete ugradiklarina tanık olmus,salçayı sütü birinden birkaç parca eşyayı diğer marketten aldıklarını görünce icimden '1-2lira fiyat farkından ne olur ya,resmen eziyet' diye geçirmiştim. Bana sorsanız aylik market masrafimizi bile net soyleyemem cunku ne eksikse fiyat karsilastirmadan aliyorum,yanlış yapıyormuşum.
Özellikle son zamanlarda onlar gibi market broşürünü hatmetmek gerekiyor galiba.Market ismi paylaşmak sorun olur mu bilmiyorum ama genelde M ile başlayan bir marketten alisveris yapiyoruz. Geçen hafta denk geldi Ç ile başlayan markete ugrayip birkaç parca esyaya 250tl verip ciktik. Aklımda bulaşık tabletinin fiyati kalmis,100 adeti 54tlydi. Sonraki gün B marketinde denk geldim,aynı marka aynı adet tablet 44tlydi. Bugünse herzamn gittiğim M marketinde aynısı 58tlydi.. Ben fiyat farkı 1-2lira sanırken aynı markalar ürününe göre 10-15 tl fark ediyormus,e girince kaç tane şey alınıyor..
Uzatmadan sadede geleyim, siz indirimleri mi takip ediyorsunuz?Sitelerinden mi girip bakıyorsunuz veya 'hiç şaşmaz hep aynı markete giderim mi' diyorsunuz? Ben tek bebek bezinde indirim takip ederim,ayni marka nerede indirimde bilirim.Meğer asıl gıdada,deterjanda batıyormuşum..
IstanbulHangi şehirdesiniz?
Ay lütfen market isimlerini sansürlemeyin de ben de bulmaca çözmek zorunda kalmayım
Konum sanirim daha cok, neyi nereden alacağını bilen,indirimleri takip eden ve evin mutfak masraflarinda ciddi kâr edebilen kadınları ilgilendiriyor.
Az once rossmandan indirimde 22 tl lik agiz suyunu 13 e aldim diye sevinerekten eve donerken a101 e ugrayip dis macunu hediyeli agiz bakim suyunu 9 tl ye gordukten sonra bu konuya denk gelmek
Sonra da neden iki yakam biraraya gelmiyor diyorum
Bu arada marka model ayni colgate nane ferahligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?