Derdim kiracımız

lütfen onlar taşındığı zaman evde olun çünkü böyle kişiler kıskançlıktan ya da sinirden evi alt üstüne getirip öyle çıkıyorlar çok şahid oldum bu duruma Gökteki ışık lambasına kadar alıp goturuyorlar her şeyi kırıyorlar dökuyorlar vs o yuzden kontrol edin

Hep ev sahiplerine bahane bulurlar ama kiracilarda az degil

Evi almak için arabayı daha uyguna sattıktan sonra sözleşmede böyle söyleyince bişey diyemedi eşim. Zarar ederiz başka ev alamyız dedi.
O nasıl sözleşme öyle bir sözleşme olacağını düşünmüyorum(siz gördünüz mü sözleşmeyi) okullar açıkken tam kira kapaliyken yarım kira hangi ev sahibi kabul eder Büyük ihtimalle eski ev sahibi ile arasında sorunlar vardı (kira-aidat ödenmemesi) konusunda ev sahibi de evden cikaramayinca evi satmış.

Ne ah almasi bir an once ihtar cekin sonra avukat vs en kisa zamanda bosaltmalarini saglayin guvenilmez kirayi gec odeyen insanlarla ugrasilirmi hic

Onlar bizi bağlamaz sizin özeliniz deyin geçin. Böylelerine dişli olmak gerekiyor belli. Allah kolaylık versin

Katılıyorum, ayrıca kirayı düzenli ödememek de evden çıkartılma sebebi diye biliyorum.
Bir kira dönemi içinde 2 haklı ihtar olmadan çıkaramaz. 2 haklı ihtar sonrası tahliye davası açabilir.
Konu sahibi sana gelince tapu devri yapıldıktan sonraki 1 ay içerisinde ihtar çekmediysen hiçbir şey yapamazsın. Otururlar istedikleri kadar.
Avukat ne içindir ? Avukat bu durumlar içindir. İçinde kiracı olan evi avukata sormadan danışmadan alıyorsunuz sonra da böyle uğraşıp duruyorsunuz. Başta hukuki danışma için vereceğiniz 500 TL gözünüzde büyüyor sonra dünyanın parasını kaybediyorsunuz.
Ciddi bir sorununuz var hala bir avukata danışmak yerine böyle sitelerde cevap arıyorsunuz.
Üzülmüyorum artık ya.

Tapu devrinden sonra 1 ay süresi var ihtarın. Öyle 2-3 ay sonra hadi ben ihtar çekeyim de çıkartayım diye bir dünya yok. Yerinizde olsam yarın ilk iş bir avukata giderdim

Daha öncede söyledim kiracı değillerdi evi bize satan kişiler çıkmıyor. Zaten kiracı olsaydı ev bulana kadar siz oturun derdik mağdur etmezdik.

Tapu devrinden sonra 1 ay süresi var ihtarın. Öyle 2-3 ay sonra hadi ben ihtar çekeyim de çıkartayım diye bir dünya yok. Yerinizde olsam yarın ilk iş bir avukata giderdim
Bizlerde genelde aman evi alır almaz kiracıya baskı yapıyor gibi olmasın ayıp olmasın düşüncesi olduğundan maalesef ihmalkar davranıyoruz, mesajlarınızda haklısınız, aslında hemen bir avukata danışıp ona göre hareket etmemiz lazım, biz olan oluyor sonra avukatı akıl ediyoruz

Merhaba,evi satın aldıktan 30 gün içinde mülk sahibi olarak kiraciya yeni sözlesme döneminde sözlesme yenilemeyeceginize dair tahliye için ihtar cekmeniz gerekiyordu.

O dönem gecti ise kiraci aidat ve kirasini 1 ay aksatirsa gec öderse yeniden ihtar cekme hakkı dogar.
Kiraci tüm bunlara uymaz ise tahliye davası acılması lazım.O da 3 sene sürüyor.

Evet bende eşime söyledim taşınırken orda olalım diye. Umuarım bu kadar çinkinleşmeyiz.

İşte kiracımız değiller ev sahibi, çocuklar okula gidiyor hazirana kadar süre istedi tamam dedik, ama şimdi de çıkmamak için çok saçma sebepler sunuyorlar.

İşte kiracımız değiller ev sahibi, çocuklar okula gidiyor hazirana kadar süre istedi tamam dedik, ama şimdi de çıkmamak için çok saçma sebepler sunuyorlar.
Daire size ait degil mi? Size aitse kiraci ya da degil dava acabilirsiniz.Sözlesme var ya da yok ev icin ödeme yapiyorsa yada az yapıyorsa yeniden dairenin bedelinde oturmadıgı ise 2.bir dava bile acılabiliyor.

Daha öncede söyledim kiracı değillerdi evi bize satan kişiler çıkmıyor. Zaten kiracı olsaydı ev bulana kadar siz oturun derdik mağdur etmezdik.
Bunun da çaresi var. Şu an sizin mülkiyet hakkınız ihlal ediliyor. Yarın bir avukata giderseniz bir suç duyurusu ile kolayca iş çözülür. Suç duyurusunda bulunmayacaksanız bile bunun korkusu bile yeter o tarafa. Ama sizi ciddiye almaz karşı taraf mutlaka süreci bir avukatla yürütün. Evin eski maliki sattığı evi direkt teslim etmekle yükümlüdür çünkü

Hukuki yollara basvurun ev sizin eviniz. Bir hasar varsa siz yaptirin demekte nasil bir saygısızlık.

Hıh beni anladınız, teşekkür ederim. Ev sahipleriydi müsade edelim dedik mağdur olduk. 6 ay oldu. Dediklerinizi konuşacağım eşimle. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…