- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
mecburum çericim:/ çalışmam gerekiyo:/ yapıcak bişey yok maalesef nasipse olacak.Konu sahibesi, bir yandan da çalışıyorsun anladığım kadarıyla ama bu şekilde kazanman zor. Hukuka girenler tam gün çalışmaya kendini adayanlar biliyorsun ki. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Ben eve ölmüş bitmiş geliyorum işten, cumartesi gazete zor okuyorum yeminle kafam o kadar patlak oluyor.
ahahahahSu an can cekiserek hukuk fakültesi bitirmeye ugrasırken ne yazsam bilemedim
Fakülteyi bitirince konuna yazacagım sakin kafayla..
Ankara hukuktayım canım cıglık atıp kacasım varahahahah
hangi ünidesin:)
abdurrahman saygılı hoca giriyo mu dersine:)Ankara hukuktayım canım cıglık atıp kacasım var
Simdi onu söylemeyeyim yeterince desifre oldum zatenabdurrahman saygılı hoca giriyo mu dersine:)
kız koca ankara hukuk seni nerden bulalımSimdi onu söylemeyeyim yeterince desifre oldum zaten
Senin hedefinde hangi üni var
Tavsiyem özel üni yazma devlet okulu yaz.kız koca ankara hukuk seni nerden bulalım
valla iuhf aühf ya da istanbuldaki vakıfların tam bursluları. izmir de iyi ama benim istanbula gidesim var. şuan şehrimi söylemeyeyim:) ama en çok iühf istiyorum
mecburum çericim:/ çalışmam gerekiyo:/ yapıcak bişey yok maalesef nasipse olacak.
inşallah olur:) içimde yaradır
Ankara hukuktayım canım cıglık atıp kacasım var
Sen merak etme hukuk hakkinda da kariyer patikasi hakkinda da cok sey biliyorum. Sana burda kendimi anlatacak degilim..
Iste ben de onu soruyorum, baya cekemiyorsun ki her mesajima atliyorsun.
Benim cekilmeyecek bir seyim yok merak etme, gozardi et olsun bitsin
25e geliyoruz ayol ne genciUnutmuşum sen gençtin di mi?Gençliğinin kıymetini bil, kafan dinçken asıl o zaman. Ben 29um, işten eve geldiğimde merç halde oluyorum ama sen daha dinç ve tazesin tabi Başarılar dilerim, umarım iyi haberleri buraya yazarsın. Yaralık bir durum yok, çok çalış hedefinden vazgeçme.
dimi ya:) kadın işi dedikleri şeyler çekici gelmiyo belki rahat ama karizmatik değiller:)Karizmatik kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur ve avukatlık da bunun için biçilmiş kaftan. Ben İktisat okuyorum ama şu an üniversite sınavına girecek olsam Hukuk için mücadele ederdim. :) Kafaya koyduğumu da yaparım o ayrı konu ama... Takatim yokBaşarılar :)
adliyeyi bi görBu arada cüppeye ben de oldum olası özenmişimdir hep bu avukatlı diziler yüzünden
Karizmatik kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur ve avukatlık da bunun için biçilmiş kaftan. Ben İktisat okuyorum ama şu an üniversite sınavına girecek olsam Hukuk için mücadele ederdim. :) Kafaya koyduğumu da yaparım o ayrı konu ama... Takatim yokBaşarılar :)
adliyeyi bi göruuh
Benim mesleği pijamayla da yaparsın ama çalıştığım yer dolayısı takım elbise giyiyorum kendimi seksi ajanlar gibi hissediyorumLisedeyken bir dizi izliyordum, The Practice mi neydi adı avukatlar ölümüne karizma, sonra baba oğul problemli tipli bir avukat dizisi derken....avukat=karizma oldu bendelakin şu da var ki ben takım elbiseye fitim, benim bu dizilere bayılma sebebim de zaten herkesin takım elbise giymesi bir daha dünyaya gelirsem takım elbise giyilen mesleklerden birini yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?