Derdim kariyer..

+1
İşdünyasında 25-35 yaş arası kadınlar nerdeyse yok , sayıca çok az gerçekten. Kadınlar toplumdan da, işhayatından da çekilmemeli (bence).

Ben erkek olsam hep takım elbise giyerdim herhalde Erkeklerde özellikle takım elbise olsun diye ısrarcı biri değilim benim için giyilenin yakışması önemli ama eskiden beri ben de sempati duyuyorum yani o ceketlere, kravatlara falan. Benim babamın işi serbest meslek, e onlar da hep serbest giyiniyorlar. Hep vitrinlerden takım elbise bakardım babam için, sana bunu alalım şunu alalım falan diye, manyak gibi Alsak adam onu nerede giyecek yani... Öte yandna kadınlarda da takım elbiseyi seviyorum ama kadınların biraz daha standardın ve alışılmışın dışına çıkıp daha daha şık olma imkanı var. Benim bankacılık kariyeri yapma imkanım var mesela, eğer bankacı olursam hep takım giyerim İşe uygun yani. Belki de benimkisi "bişey sanmak", belki de iki kere giydikten sonra sıkılacağım...

Hukuk konusunda hiç bilgili değilim ama babamın maddi durumu çok iyi. Çalışmasam eşimden yine 5 kuruş almam. Her ay bana düzenli para yatırır babam. Eşim desen çok şükür işleri iyi. Ama her sabah 5te kalkıyorum akşam 8de evde oluyorum. Ağır bir işim var. 500 erkeğin arasında çalışıyorum söz geçirmeye çalışıyorum çok naif bir yapım olmasına rağmen. Zorlanıyorum. hırpalanıyorum. Ağlıyorum. Yıpranıyorum. Doktora yapıyorum. Evde otursam kafayı yerim. Her şey para değil. Çalışmasam eşim bana maddi manevi şiddet uygulamaz öyle bir karakteri yok. Ve onun çalışma şartları gereği çalışmasam daha mutlu bir ev hayatımız olur. Ama o zaman ben bitermişim gibi geliyor. Arkamda çok güçlü ve baskın karakterde bi babam var. İnsan hayatta bir şeylere elini sürmek izini bırakmak istiyor. Boşa yaşamak istemiyosun. :)

ya onlar eskidendi

nem ankarada iken takım elbise vs giyilirdi

sonra bursa ya geldim

öyle giyinince neden böyle giyindin ki diye sorarlardı

fazla laçka giyiniyordu burada insanlar

şimdi bir grup kotlu takılıyor bir grup da düğüne gider gibi makyaj ve giyim

ortası yok bunun

ben şehrin en büyük patronu ile salopet ile toplantı yaptığımı bilirim, 3 yaş çocuğu kıvamında

bizim patron bana toplantıyı söylememiş, cumartesi adliye yok diye cozuturduk büroda haber vermeden toplantı koymuşşşş

adama bile açıklama yaptı bugün free de bu nedenle böyle diye

işte bu

babamın maddi durumu çok iyi olsa maaşı alır gene çalışırım

ama değil:) her halükarda çalışmam gerek:)

eş açısından da kesin bana ayı biri düşer. daha sevgililik aşamasında evleninxe paraları birleştiricez sadece ihtiyaçlarımızı alıcaz kozmetiğe parfüme harcamak yok diyen bi ayıyı gördü bu bünye.

şanslıymışsın allah ağzının tadını bozmasın

Önce hayalinizin ilk adımını gerçekleştirin(hukuk fakültesini kazanın)
Da sonra uluslararası hukuk mu ceza hukuku mu vs. Diye düşünürsünüz.

+1 yapayım cherry gibi..

Benzer koşullarda, benzer standartlara sahip olmama rağmen, eş ve baba yönünden maddiyat açısından Türkiye ortalamasının üstünde olmama rağmen, işimi sevsem de kurumumu hiç sevmememe rağmen çalışıyorum ve bir yandan doktora ile uğraşıyorum.

Dış görünüşüne, kilosuna, süsüne püsüne de takan bir kadınım.. Bunlar da emek istiyor.

Mükemmeliyetçiyim. Bu evin düzeni Nasıl olursa olsun diyemiyorum.

Sonuç; Çok yoruluyorum. Gözlerimin feri gitti. Vakit darlığından, ertelediğim çok şey olduğunun farkındayım. Ama asla ve asla çalışmadan durabileceğimi sanmıyorum.

Eşim en azından ıkı sene ücretsiz izin alabilirsin;sonuçta buna hak tanıyan bir kurumun var, diyor. Ona da yanaşmıyorum.

Pek çok insan nesine güveniyor da çalışmıyor gercekten anlamıyorum. Çalışmasa bile meslekleri olmalı kadınların ya..

Catharsis sen ben misin yoksa

Zaten çok çalışıyorum ama beni asıl yoran şey galiba vücuduma çok takmak. Tartılmam ama benim ölçütüm karın, karnımda 1 mg fazla yağ varsa acımam yakarım :)

3-4 gün spor yapıyorum haftada, sporun ertesi gün bacaklarım haliyle ağrıyor. Sürekli kafa yorgun+vücut yorgun haldeyim .

Öyle olmuyor işte şanslı olmuyorsun. Böyle bir bünyeye sahip olmak bile şanssızlık bence. Senin için de aynısı geçerli Neden rahat olmayı seçemiyorum bilmiyorum. Ağzımın tadı çok yerinde değil. İş yerme bayılmıyorum. İş yüzünden eşimle beraber değiliz ne yazık ki. Ama bırakamam. Kariyerim için çok önemli bi yerdeyim. 19 mayısta bile çalıştım millet tatil fotoğrafları paylaşırken.

Mesela bakıyosun bazı kızlar var. OkumAmış çalışmıyor az parası olan kociş buluyor geziyor tozuyor sürekli bodrum çeşme italya amerika. Sürekli mutluluk pozları. Lan diyorum çalışmayan daha mutlu. Ama ben çalışmasam ölürüm. Nasıl oluyor bu iş?

Ya okuyacağım kitaplar dağ oldu okuyamıyorum. 28 yaşımdayım kaz ayaklarım çıktı. Geçen gün onlara bakıp bakıp ağladım. Bu hayatta ne gördünüz ey gözlerim dedim. Sürekli hırs yaptım. Çalıştım. Okudum. Hep içimi kemiren bir şeyler oldu. Hiç rahat olmadım. Oh çekemedim hala. 35imde kucağımda bebeğimle kendimi şöyle ücretsiz izin almış evde oturuyor hayal ediyorum ben de. Şu an yapamam ama ücretsiz izini aynı senin gibi. Dursun kenarda o hak :)

Çalışmayan daha mutlu değil, evde eş eline bakıyorlar, ses çıkarma, dönüp gitme şansları yok arkalarında aileleri yoksa. Nolursa olsun susup oturmak zorundalar. E napsınlar mutluluk pozu vericekler sosyal medyada. Kaç konu okuyoruz burada her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…