• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kariyer..

Konu sahibesi, bir yandan da çalışıyorsun anladığım kadarıyla ama bu şekilde kazanman zor. Hukuka girenler tam gün çalışmaya kendini adayanlar biliyorsun ki. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Ben eve ölmüş bitmiş geliyorum işten, cumartesi gazete zor okuyorum yeminle kafam o kadar patlak oluyor.
mecburum çericim:/ çalışmam gerekiyo:/ yapıcak bişey yok maalesef nasipse olacak.
inşallah olur:) içimde yaradır

Su an can cekiserek hukuk fakültesi bitirmeye ugrasırken ne yazsam bilemedim :bicak:
Fakülteyi bitirince konuna yazacagım sakin kafayla..

Simdi onu söylemeyeyim yeterince desifre oldum zaten :KK45:
Senin hedefinde hangi üni var :KK51:
kız koca ankara hukuk seni nerden bulalım:halay:

valla iuhf aühf ya da istanbuldaki vakıfların tam bursluları. izmir de iyi ama benim istanbula gidesim var. şuan şehrimi söylemeyeyim:) ama en çok iühf istiyorum

kız koca ankara hukuk seni nerden bulalım:halay:

valla iuhf aühf ya da istanbuldaki vakıfların tam bursluları. izmir de iyi ama benim istanbula gidesim var. şuan şehrimi söylemeyeyim:) ama en çok iühf istiyorum
Tavsiyem özel üni yazma devlet okulu yaz.
İstanbul da iyidir mutlaka insallah allah gönlüne göre verir ama cok mesakatli bir bölüm seni bekliyor hazır ol :dondurma:
Ben de bitirip biraz kafamı dinlemek istiyorum artık :110:
Kız valla bulan bulur neme lazım simdi:KK17:

mecburum çericim:/ çalışmam gerekiyo:/ yapıcak bişey yok maalesef nasipse olacak.
inşallah olur:) içimde yaradır

Unutmuşum sen gençtin di mi? :eek: Gençliğinin kıymetini bil, kafan dinçken asıl o zaman. Ben 29um, işten eve geldiğimde merç halde oluyorum ama sen daha dinç ve tazesin tabi :p Başarılar dilerim, umarım iyi haberleri buraya yazarsın. Yaralık bir durum yok, çok çalış hedefinden vazgeçme.

Sen merak etme hukuk hakkinda da kariyer patikasi hakkinda da cok sey biliyorum. Sana burda kendimi anlatacak degilim..
Iste ben de onu soruyorum, baya cekemiyorsun ki her mesajima atliyorsun.
Benim cekilmeyecek bir seyim yok merak etme, gozardi et olsun bitsin :KK66:

Her mesajına atlıyorsun nedir şimdi gerçekten sesli güldüm:deli::deli: Mesajlarında yorum yazmaya değer içerik yok ki, 40 yılda bir kafa bulayım dedim o da olay oldu.

Karizmatik kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur ve avukatlık da bunun için biçilmiş kaftan. Ben İktisat okuyorum ama şu an üniversite sınavına girecek olsam Hukuk için mücadele ederdim. :) Kafaya koyduğumu da yaparım o ayrı konu ama... Takatim yok :D Başarılar :)

Unutmuşum sen gençtin di mi? :eek: Gençliğinin kıymetini bil, kafan dinçken asıl o zaman. Ben 29um, işten eve geldiğimde merç halde oluyorum ama sen daha dinç ve tazesin tabi :p Başarılar dilerim, umarım iyi haberleri buraya yazarsın. Yaralık bir durum yok, çok çalış hedefinden vazgeçme.
25e geliyoruz ayol ne genci :eğlence::halay:

Karizmatik kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur ve avukatlık da bunun için biçilmiş kaftan. Ben İktisat okuyorum ama şu an üniversite sınavına girecek olsam Hukuk için mücadele ederdim. :) Kafaya koyduğumu da yaparım o ayrı konu ama... Takatim yok :KK70: Başarılar :)
dimi ya:) kadın işi dedikleri şeyler çekici gelmiyo belki rahat ama karizmatik değiller:)

teşekkür ederim wust:eğlence:

Karizmatik kadınlara oldum olası hayranlık duymuşumdur ve avukatlık da bunun için biçilmiş kaftan. Ben İktisat okuyorum ama şu an üniversite sınavına girecek olsam Hukuk için mücadele ederdim. :) Kafaya koyduğumu da yaparım o ayrı konu ama... Takatim yok :KK70: Başarılar :)

Lisedeyken bir dizi izliyordum, The Practice mi neydi adı avukatlar ölümüne karizma, sonra baba oğul problemli tipli bir avukat dizisi derken....avukat=karizma oldu bende :deli: lakin şu da var ki ben takım elbiseye fitim, benim bu dizilere bayılma sebebim de zaten herkesin takım elbise giymesi:bicak::bicak: bir daha dünyaya gelirsem takım elbise giyilen mesleklerden birini yapıcam:-)

Buradaki kadınların en büyük hatası anne oldu diye işi bırakmak. Annelerimiz ben ettim sen etme oku kızım derken hem de buradakiler de annenin yeri evi çocuğunun başıdır diyorlar..
Babamın maddi durumuna rağmen annem işini hiç bırakmadı ben de ondan öğrendim. Ben de evlendim anne oldum ve işimi bırakmadım..
Ama konun çok hoşuma gitti canım, inşallah en iyi yerlere gelirsin kimseye muhtaç olmazsın... Evlenince de aynen devam kimseyi maaşına karıştırtma hesabını verme paranın :KK66:

Lisedeyken bir dizi izliyordum, The Practice mi neydi adı avukatlar ölümüne karizma, sonra baba oğul problemli tipli bir avukat dizisi derken....avukat=karizma oldu bende :deli: lakin şu da var ki ben takım elbiseye fitim, benim bu dizilere bayılma sebebim de zaten herkesin takım elbise giymesi:bicak::bicak: bir daha dünyaya gelirsem takım elbise giyilen mesleklerden birini yapıcam:-)
Benim mesleği pijamayla da yaparsın ama çalıştığım yer dolayısı takım elbise giyiyorum kendimi seksi ajanlar gibi hissediyorum :KK53: :rolleyes::KK8:

Back