- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Hepsi de öyle değildir yavBizimkilerin o tişörtlerinin altında tombiş göbekleri var giyene göre değişir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi de öyle değildir yavBizimkilerin o tişörtlerinin altında tombiş göbekleri var giyene göre değişir bence
Bu çok doğru. Kaş, bıyık aldırmak, ağda vs için kocasından para alan kadın dolu bizim ülkemiz. Halbu ki kadın güçlü olacak hatta otoriter bile olacak. Bişey emredecekse kadın emredecek. Çünkü kadınların erkeklerden daha üstün olduğu konular var. Kadın isterse elinden her iş gelir. Kadın kendi potansiyelinin farkında değil bizim ülkemizde ya da umurunda değil. Ne acı...Çalışmayan daha mutlu değil, evde eş eline bakıyorlar, ses çıkarma, dönüp gitme şansları yok arkalarında aileleri yoksa. Nolursa olsun susup oturmak zorundalar. E napsınlar mutluluk pozu vericekler sosyal medyada. Kaç konu okuyoruz burada her gün.
Bi de ally mcbeal vardı avukatİfşa ettin beni vicdansız
Bi de ally mcbeal vardı avukat
Hepsi de öyle değildir yav
Bi de ally mcbeal vardı avukat
Ben bu forumda bile erkeğe hürmet adı altında itaati savunan kadınlar görüyorum, kadın anne olunca işi bırakmalıdır kadının yaratılış sebebi anneliktir diyeni görüyorum ne diyim ki.Bu çok doğru. Kaş, bıyık aldırmak, ağda vs için kocasından para alan kadın dolu bizim ülkemiz. Halbu ki kadın güçlü olacak hatta otoriter bile olacak. Bişey emredecekse kadın emredecek. Çünkü kadınların erkeklerden daha üstün olduğu konular var. Kadın isterse elinden her iş gelir. Kadın kendi potansiyelinin farkında değil bizim ülkemizde ya da umurunda değil. Ne acı...
Ben aklım çelinmesin diye mezun olunca herifi kapıp evlendim başım bağlı benimTombişlerden de fena tipler çıkmıyor aslında. Ben slim fit herif severim amma....geçen yıl kısa boylu, tombik, üstüne atarlı giderli bir herif basbayağı aklımı çeldi. Yakışıklı değildi ama karizmatikti diyeyim, karizma da kafatasının içindekinden geliyordu. Gerçekten çok çok zeki, esprili, kişilikliydi valla ne yapıp edip kendini sevdirmişti.
Bu 2.kişiliğim o da hukuk bitirdi İfşa ede ede bıkmadınız vicdansızlarBi de ally mcbeal vardı avukat
kimmiş kız o az paralı herifle italyaya gezmeye giden
az para anlayışına bak vay anasını off ispanakliborek bu çıtayı nereye yükselttin ya
Ben ancak ve ancak bilgisine, mantığına ve bakış açısına itaat ederim bir erkeğin, o itaat etmek de şey anlamında, kendini yetersiz hissetmek. Yani hani o zekayla dövmek tabiri var ya, anca beni zekasıyla, kültürüyle, bakış açısıyla ve hayat görüşüyle dövebilir bir erkek, teslim olursam bi ona teslim olurum.Öyle adama ancak "helal olsun" diyebilirim. Ben anca ona boyun eğerim tabi sadece mental anlamda. Tabi lafın geliş bu. Ki şu anki erkek arkadaşımın en çok etkilendiğim şeyi de bu zaten, mantığı, bakış açısı, düşünce tarzı, hayat görüşü. Kısacası kafasının içindekiler. Ha bir de çok güzel bakışları var, o ayrı konu.Ben bu forumda bile erkeğe hürmet adı altında itaati savunan kadınlar görüyorum, kadın anne olunca işi bırakmalıdır kadının yaratılış sebebi anneliktir diyeni görüyorum ne diyim ki.
Ben de ince belli karın bölgesi iyi hatunum .. Bacaklarda o kadar idealist Değilim. Olamıyorum zira basen gitmiyor çünkü ..Catharsis sen ben misin yoksa
Zaten çok çalışıyorum ama beni asıl yoran şey galiba vücuduma çok takmak. Tartılmam ama benim ölçütüm karın, karnımda 1 mg fazla yağ varsa acımam yakarım :)
3-4 gün spor yapıyorum haftada, sporun ertesi gün bacaklarım haliyle ağrıyor. Sürekli kafa yorgun+vücut yorgun haldeyim .
O Hakkı kullanmasak da olduğunu bilmek bile güzel :) benim de yıpranma fobim var senin gibi ..Ya okuyacağım kitaplar dağ oldu okuyamıyorum. 28 yaşımdayım kaz ayaklarım çıktı. Geçen gün onlara bakıp bakıp ağladım. Bu hayatta ne gördünüz ey gözlerim dedim. Sürekli hırs yaptım. Çalıştım. Okudum. Hep içimi kemiren bir şeyler oldu. Hiç rahat olmadım. Oh çekemedim hala. 35imde kucağımda bebeğimle kendimi şöyle ücretsiz izin almış evde oturuyor hayal ediyorum ben de. Şu an yapamam ama ücretsiz izini aynı senin gibi. Dursun kenarda o hak :)
O Hakkı kullanmasak da olduğunu bilmek bile güzel :) benim de yıpranma fobim var senin gibi ..
Bir yandan kendimi hunharca kullanıyorum. Allah yarattı demiyorum. Öte yandan yıpranan kısımları onarıcam diye helak oluyorum. E vitaminli göz maskeleri var. Birer sheet koyuyorum gözlerime üç dk. Yoksa iflas edecekler .. Kan çanağına dönüyor benimkiler arada
Valla kendini de ihmal etme o yüzden.
Bu arada çocuk yapıp dinlensem mi diye arada bende düşünüyorum ama
O işi de aşırı ciddiye alacağımız için, normalinden fazla yıpranırız biz de kuzu ..
Benim eşimin ailesi okumamış. Kayınpederim ısrar etmiş ben okumadım siz okuyun diye, ikizi ve abisi iyi bir bölüm bitirip kendi hallerindeler şimdi, yine durumları iyidir. Ama eşim yoktan var etmiş kendi işini. Onca sıkıntının arasında okumuş ek iş yapmış, kütüphanede bedavaya çalışıp, kafelere girip kendi arkadaşlarına hizmet ettiği olmuş. Kimse yokken ne kitap varsa bulur hayalim için okurdum der. Şimdi Allaha binlerce şükür cebine girenin haddi hesabı yok. Bazen böyle bildiklerini kendinden geçercesine anlatıyor tekrar aşık oluyorum. Kafasının içi dopdolu. İnat inat bakıyorBen ancak ve ancak bilgisine, mantığına ve bakış açısına itaat ederim bir erkeğin, o itaat etmek de şey anlamında, kendini yetersiz hissetmek. Yani hani o zekayla dövmek tabiri var ya, anca beni zekasıyla, kültürüyle, bakış açısıyla ve hayat görüşüyle dövebilir bir erkek, teslim olursam bi ona teslim olurum.Öyle adama ancak "helal olsun" diyebilirim. Ben anca ona boyun eğerim tabi sadece mental anlamda. Tabi lafın geliş bu. Ki şu anki erkek arkadaşımın en çok etkilendiğim şeyi de bu zaten, mantığı, bakış açısı, düşünce tarzı, hayat görüşü. Kısacası kafasının içindekiler. Ha bir de çok güzel bakışları var, o ayrı konu.
Bende aynisi yazdim kariyerli kaliteli bi hayat istiyorm dedim millet demedigini birakmadi
Ben çocuk yaptım işte doğum iznimde dinleniyorum (ne kadar dinlenmek denirse) 1.5 ay önce doğum yaptım ama yaklaşık 2 ay sonra işe tekrar dönücem. Burada beni 4 aylık bebeği nası bırakır işe dönersin vicdanın yok mu diye taşlamışlardı anneliğimi sorgulamışlardıO Hakkı kullanmasak da olduğunu bilmek bile güzel :) benim de yıpranma fobim var senin gibi ..
Bir yandan kendimi hunharca kullanıyorum. Allah yarattı demiyorum. Öte yandan yıpranan kısımları onarıcam diye helak oluyorum. E vitaminli göz maskeleri var. Birer sheet koyuyorum gözlerime üç dk. Yoksa iflas edecekler .. Kan çanağına dönüyor benimkiler arada
Valla kendini de ihmal etme o yüzden.
Bu arada çocuk yapıp dinlensem mi diye arada bende düşünüyorum ama
O işi de aşırı ciddiye alacağımız için, normalinden fazla yıpranırız biz de kuzu ..