Derdim kariyer..

İstek ve disiplinle yapılmayacak hiçbir şey yok.Bildiğim kadarıyla akademisyenlik için ALES'e girmeniz gerekiyor. (ayrıca YDS de şart olabilir emin değilim).Yüksek lisans için YDS şartı var.Fakat bunlardan önce sınavdan iyi puan alıp hukuku kazanmalısınız.

Çantada kırışmıyor mu kız?

ayy kırışsın

bir hatun görmüştüm askı ile getirmişti

kuru temizlemeden alınan dışındaki kılıf ile

çıkardı onu paltosunu ona astı cübbeyi giydi

herkes çok garipsemişti

kırışacak bir kumaş değil öyle çok kırışmıyor yani

zaten üstüne oturuyorsun vs

canım cübbem ya o benim üstüme otursun ben kimim ki senelerce hasret çekip onun üstüne oturayım

Ne kadar terbiyesizsin sen ya.. Bu kadar cekememislik zor olsa gerek. Yazik.. !

Hayatında 1 gün çalışmamış insanlar hukuk faküktesi hakkında da, kariyer patikası hakkında da sanki çok biliyormuş gibi yorumlar yapınca asıl o ukala duruyor işte.

Çekemezlik nedir ya, kendini ne zannediyorsun ne görüyorsun ki insanlar seni çekemesin?

Hocamin kulaklari cinlasin 'Hukuk asktir,bu meslegi askla yaparsaniz maddiyati dusunmenize gerek kalmaz,para kendiliginden gelir ' demisti. O kadar istekli yaziyosunuz ki bu istekle hukuk okursaniz maddi sorun yasamazsiniz bence .

Kazanmaniz icin size dua edecegim.Allah yolunuzu acik etsin.

Konu sahibesi, bir yandan da çalışıyorsun anladığım kadarıyla ama bu şekilde kazanman zor. Hukuka girenler tam gün çalışmaya kendini adayanlar biliyorsun ki. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Ben eve ölmüş bitmiş geliyorum işten, cumartesi gazete zor okuyorum yeminle kafam o kadar patlak oluyor.

Sen merak etme hukuk hakkinda da kariyer patikasi hakkinda da cok sey biliyorum. Sana burda kendimi anlatacak degilim..
Iste ben de onu soruyorum, baya cekemiyorsun ki her mesajima atliyorsun.
Benim cekilmeyecek bir seyim yok merak etme, gozardi et olsun bitsin

Hanimlar bugun kandil kirmayalim birbirimizi.allah herkesin kalbinde geceni kaderine yazin hepinizin kandili mubarek olsun.
Mangolubiramm sende ins.avukat olacaksin ne kadar istedigini biliyorum kardesim rabbim yuzunu guldursun.

hem de bugün kandil allahımm razı olsuunnnn ayy tüm dualarınıa kabul olsun gönlünüzdekini yaşatsın allah çok duygulandım çok sağolunn

Hanimlar bugun kandil kirmayalim birbirimizi.allah herkesin kalbinde geceni kaderine yazin hepinizin kandili mubarek olsun.
Mangolubiramm sende ins.avukat olacaksin ne kadar istedigini biliyorum kardesim rabbim yuzunu guldursun.
gülümm amin inşallahhh allah razı olsun mübarek günn desteğin için sonsuz teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…