• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim ev almak...

60 70000 lik ev için peşinatın gayet iyi canım. Allah yardımcınız olsun gayet alınır. Çok ta vakit kaybetmeyin ev fiyatları düşmeyecek uzun bi süre ( suriyeliler) bence kalan parayı 5 yıl konut kredisi Çek. Tam istediğin gibi olur

Konut kredisi çekin. Konut kredisinin süresi uzun olur ve ihtiyaç kredisine göre faizi düsuk olur.
%25 pesinat gerek zaten.
Ama suan kredi çekmeyin faizler yüksek Kasım sonrasını bekleyin hatta ev alirsanizda kış dönemi alın ocak Şubat gibi.
söylediklerinizi ciddiye alacağım ...çok teşekkür ederim .konut kredisinde geri ödemesi uzun olacağı için bizi çok yormaz diye düşünmüştük ama karar veremedik bu durumda beklemek en iyisi

60 70000 lik ev için peşinatın gayet iyi canım. Allah yardımcınız olsun gayet alınır. Çok ta vakit kaybetmeyin ev fiyatları düşmeyecek uzun bi süre ( suriyeliler) bence kalan parayı 5 yıl konut kredisi Çek. Tam istediğin gibi olur
öylemi dersin...konut kredisinde yüzde 25 nakit olması gerekiyormuş...ama biraz daha katarım üstüne o zaman kadar 20 bin yaparım 20 de araba desek 40 bin yapıyo zaten...
faizler seçimden sonra düşer diyorlar ama...

öylemi dersin...konut kredisinde yüzde 25 nakit olması gerekiyormuş...ama biraz daha katarım üstüne o zaman kadar 20 bin yaparım 20 de araba desek 40 bin yapıyo zaten...
faizler seçimden sonra düşer diyorlar ama...
Ev fiyatları değil de faizlerin dusmesi bekleniyor malum suan dolar falan yüksek o yüzden Kasım sonrası daha mantıklı.

Ev fiyatları değil de faizlerin dusmesi bekleniyor malum suan dolar falan yüksek o yüzden Kasım sonrası daha mantıklı.
en iyisi biraz bekleyelim seçimler geçsin ortalık durulur belki...çok teşekkür ederim

4 yılda çok birikim yapamadım açıkçası işte tüm olan araba ve 17 bin lira...
seçimden sonra düşermi acaba?

Yapilmiyoki canm hah deyince olmuyo insanoglu masrafimiz bitmiyoki bigün cocugn bezi mamasi elektirk faturasi su faturasi falani fistani insan üc bes atabldni yapiyo oda bisey etmiyo iste.
Valla büyk ihtmal düsecek diyolar biraz bekle istersn bisi kaybetmezsn daha cikmaz ama düsme ihtmali yksek

oooooooooooo şok oldum şuan ..ben o kadar çekmem o fiyatta ev yok burada zaten:)sahil kasabası burası...

Oo sizin orası şahaneymiş ya ne güzel fiyatlar hem de Datça'ya da yakın daha ne ister insan :) Ben İstanbul'dayım maalesef fiyatlar böyle oldu.

Yapilmiyoki canm hah deyince olmuyo insanoglu masrafimiz bitmiyoki bigün cocugn bezi mamasi elektirk faturasi su faturasi falani fistani insan üc bes atabldni yapiyo oda bisey etmiyo iste.
Valla büyk ihtmal düsecek diyolar biraz bekle istersn bisi kaybetmezsn daha cikmaz ama düsme ihtmali yksek
olmuyor dediğiniz gibi ..hele çocuktan sonra hiç olmadı bizde..son çare altınları bozdurdum...beklemeye karar verdim teşekkürler

Oo sizin orası şahaneymiş ya ne güzel fiyatlar hem de Datça'ya da yakın daha ne ister insan :) Ben İstanbul'dayım maalesef fiyatlar böyle oldu.
istanbuldan bıkmıştım...sürekli çarpan insanlar trafik hava kirliliği ...burada genelde bisikletle geziyor genç yaşlı...datça yı çok seviyorsun sanırım gel misafir edeyim seni :)

Dün sırf neraktan Garanti Bankası'na baktım. 250 bin kredi çekersem on senede 600 bin geri ödüyorum! Resmen çılgınlık! Bence bekleyin şu an ortam çok kötü.
El insaf ya resmen faiz adı altında giydiriyolar bildiğin :KK57: Krediden çok faiz ödemesi var..

istanbuldan bıkmıştım...sürekli çarpan insanlar trafik hava kirliliği ...burada genelde bisikletle geziyor genç yaşlı...datça yı çok seviyorsun sanırım gel misafir edeyim seni :)

Datça sevilmez mi ? Ayrıca çok teşekkür ederim nazik teklifiniz için. Dilerim gönlünüzdeki evi içinize sinen şekilde bulursunuz :KK72:

olmuyor dediğiniz gibi ..hele çocuktan sonra hiç olmadı bizde..son çare altınları bozdurdum...beklemeye karar verdim teşekkürler

Aynen canim inan bu devirde gecim cok zor.ki ev almak hele daha bi zor artik.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah.
Kira elektirik su telefon faturalar yemek pazar cocuk masraflari falan filan zor zanaat oluyo hersey.
Insallah en kisa zamanda rabbim size ve tüm isteyenlere nasip eder insllah

Allah gönlünüze göre versin. 40 ben ceksenız elde de o kadar var. Konut kredisi ile gayet rahat ödersiniz . Tabi kasımı bir atlatalım. Faiz düşer dolar düşer belki.

Datça sevilmez mi ? Ayrıca çok teşekkür ederim nazik teklifiniz için. Dilerim gönlünüzdeki evi içinize sinen şekilde bulursunuz :KK72:
sevilmez olurmu?bunalırsın gidersin bi parça huzur koparır gelirsin:)başımın üstünde yerin var ne zaman istersen gel

Aynen canim inan bu devirde gecim cok zor.ki ev almak hele daha bi zor artik.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah.
Kira elektirik su telefon faturalar yemek pazar cocuk masraflari falan filan zor zanaat oluyo hersey.
Insallah en kisa zamanda rabbim size ve tüm isteyenlere nasip eder insllah
amin sağol...ama kızım için almak istiyorum...sabredeceğim biraz daha...herkes o yönde konuştu çünkü.beklemeye karar verdim.kredisiz mümkün değil olmaz

Allah gönlünüze göre versin. 40 ben ceksenız elde de o kadar var. Konut kredisi ile gayet rahat ödersiniz . Tabi kasımı bir atlatalım. Faiz düşer dolar düşer belki.
amin teşekkürler...evet kasım geçsin de umarım düşer ...konut kredisi çekmek daha mantıklı ihtiyaç kredisi 3 yıla bölüyormuş neden sıkıntı çekelim ki kira öder gibi öderiz nasip olursa...elaleme kira vermektense ...inşallah olur:)

Back
X