- 3 Şubat 2018
- 6.474
- 24.941
- 348
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Hayır depremin çok nadir görüldüğü şehirlerden birindeyim (ankara)Deprem bölgesinde misiniz
Eski ama 3+1 ilerde içi yenilenir. Ben her zaman büyük ev taraftarıyım. 2+1 de yeterli çocuk olunca da yeter. Daha çok semti vs önemli benceHayır depremin çok nadir görüldüğü şehirlerden birindeyim
Şehir ankara bu durumda da 2+1 mi daha mantıklı sizceİstanbul ise bu evler, daha yeni depreme dayanıklı 2+1 i tercih ederim açıkçası..
Haklısınız eski eve o nedenle gönlüm el vermiyor benim de. Bütçe olarak bu dediğim iki seçenek neredeyse eşit düzeyde. İki seçenek de aynı muhitte. 0-5 senelikler bizi aşıyor maalesefBütçeniz ne kadar? Evler arasında ne kadar fark var? Bence ne olursa olsun eski evlere milyonlar vermek çok riskli. Deprem bölgesi olmasa bile ev ister istemez yaşlanıyor, zaten muntazam bi işçilik beton demir kalitesi yok.
0-5 senelik evlerde çok mu fiyat farkı çıkıyoe
Ankara da ise 3+1 içi yapılı bir ev daha mantıklı sanki.. geçen ufak bir deprem oldu ama Ankara daha sağlamdır sanırım İstanbul a göre..Şehir ankara bu durumda da 2+1 mi daha mantıklı sizce
Benim de içimdeki ses bunu söylüyor tek endişem ileride çocuk olursa sığar mıyız endişesi. Teşekkür ederimSağlam ve dayanıklı olan daha az yıllık bi ev bence.
Öyle mi diyorsunuz içi yapılı evler de var ama bir 10 yıl kadar kredi ödesek bu sefer ev çok mu yaşlanır diye düşünmeden edemiyor insan. Tabii bir yandan 3+1 ev rahatlık her eşya rahat rahat sığar çocuk odası da yapılır ileride. Teşekkür ederim tavsiyeniz içinAnkara da ise 3+1 içi yapılı bir ev daha mantıklı sanki.. geçen ufak bir deprem oldu ama Ankara daha sağlamdır sanırım İstanbul a göre..
Kredi bitince evin yaşı daha da artacak haklısınız beni de bunlar düşündürüyorBen olsam yaşı daha genç 2+1olani tercih ederim. Eski evlerin miladi dolmuş demiri çürümüş betonu eskimistir. İçini istediğin kadar yenile eski bina sonuçta
Zaten 10sene her türlü ödenecek biraz daha zorlayıp alınabilir mi diye dedim. Eski evlerin derdi bitmez zaten tayinci değilseniz yerleşik düzen kuracaksınız demektir, ev yenilemekte az buz paralar değil (şuan bazı değişiklikler yapıyoruz ateş pahası ustalarla uğraşmayı saymıyorum bile)Haklısınız eski eve o nedenle gönlüm el vermiyor benim de. Bütçe olarak bu dediğim iki seçenek neredeyse eşit düzeyde. İki seçenek de aynı muhitte. 0-5 senelikler bizi aşıyor maalesef
2 yıl çocuk düşünmüyorsanız çocuk doğana kadar da 1 yıl geçti diyelim, 2 yıl sizin odanızda yattı dersek 5 yılı geride bırakırsınız. Belki o süreçte birikiminiz artar daha büyük eve geçme imkanınız olur ya da oturma odasız bir hayata devam edersiniz.Benim de içimdeki ses bunu söylüyor tek endişem ileride çocuk olursa sığar mıyız endişesi. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?