- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 34
Rabbim yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda kavusursunuz evladiniza
kusura bakma ancak girebildim. 25 yaşındayım polikistik over yani yumurta tembelliği var. yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesiyle sonuç almaya çalışacağımızı söyledi doktor. haftaya tekrar gidicem şuan ilaç kullanıyorum. senin nedir sorun?
Sirtima belime kuyruk sokumunun hemen ustune yaptrdm.izler cabuk gitti.zaten kesikler cok ince vuruluyo acimiyor bile.pihti seklnde koyu renk pis bi kan cikiyor.iste o kan vucutta atik maddelerden toksinlerden olusan deri altnda birikmis ise yaramayan hastalik yapan kandir.o kan akitilnca vucut rahatlayip sifa buluyo.bulndgnz yerde varsa merkezI arastrin.hacamatn kurallari var uyulmasi lazim.
canım öncelikle inşallah rabbimin sana güzel hayırlı bi evlat vermesini dilerim ve söz dua edicem
ama hiç annesiz ve babasız minik bir yavruyu alıp kendi çocuğunmuş gibi bağrına basmayı düşündün mü?
bence bu kadar çabalayarak kendini perişan etmene hiç luzum yok,küçücük biçare bi yavrucağı alıp vatana millete hayırlı birey yapmak
kendi canından ayırmamak en güzel en erdemli ve en ayrıcalıklı durum olacaktır.
bu yöntemi de bi düşünün derim,tabiki sizin güzel gönlünüze kalmış bir durum
benden sadece bi fikir :)
inşallah her şey gönlüne göre olur
olacak insallah canim hic olmayacak dusuncesini atalim kafamizdan da ne zaman olacak isde ben orda takilip kaliyorum mesala kardesimin dugunu olacak ben bes alti ay once basladim elbise bakmaya acaba bol mu alsam simdi hamile kalsam ozamana bes aylik olur falan diye dusunuyordum dugun geldi bende hala birsey yok beni o uzuyor adetim bir gun gecsin acaba bu ay hamilemiyim diye ister istemez dusunuyorum
hiç sorma kaynım askerde gelir gelmez evlenecek diyorum o evlenirse çocuğu olursa ben ne yaparım daha büyük bi acı olur mu:26::26::26:
Bir de şunu söyleyeyim günümüzde birçok kadın psikolojik nedenlerle hamile kalamıyor. Bir arkadasım anlatmıstı: Arkadası hiçbir sorun yokken hamile kalamıyormus. bir süre tedavi görmüş cok yıpranmıs etkilenmiş. gecesi gündüzü cocuk düşüncesi olmuş. ama sonra gözüyle ilgili bir problem yasamıs. ne zamanki o göz problemiyle uğrasmaya başlamıs cocuk düşüncesinin önüne geçmiş saglık problemi. işte o zaman kendiliğinden hamile kalmış. biliyorum düşünmemek elde değildir ama en azından biraz kafanı dagıtacak seylerle ugrassan, bir ara bir tatile falan gitseniz belki faydası olur
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor, öyle hikayeler duyuyorum ki bazen çocuk istemediğime utanıyorum:26:
Allah dilediğine erkek evlat verir dilediğine kız evlat verir dilediğine de evlat vermez
bu da senin imtihanın
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin size
âmin
canim istemek zorunda degilsin herkes cocuk yapmak ister diye bir kaide yok seninde kendine gore sebeblerin vardir yeni evlisindir yada annelige hazir hissetmiyorsundur ama bence cokda erteleme sonra ugrasmak baya yorucu oluyor hem maddi hem manevi
En kısa zamanda nasip olur umarım sana daBen de duyuyorum eşimden, hiç bir negatif sebep yokken çocukları olmayabiliyormuş. Çok da zaman geçmemiş sizin için, pes etme ama kendini de kasma...Güzel haberlerini alırız umarım
onemli degil canim ayni bende de polikistik over adet duzensizligi var ben dort ay kullandim hap istenilen boyuta ulasmadi yumurtaliklar yani ise yaramadi hap simdi adet olmak icin ilac kullandim bitti adetin ucuncu gunu gidicem igneye baslicaz
insallah canim acaba bir gun bende burada konu acarmiyim hamileyim kizlarr diye sanki cok cok uzak bir hayal gibi geliyor
işin ilginç tarafı bende ne adet duzensizliği ne tüylenme sorunu nede fazla kilo problemi var. bunlar hep pko nun baş belirtileri aslında. olmaması daha iyidir işim kolaydır belki diye düşünüyorum sormadım daha doktoruma gercekten düşündüğüm gibi mi diye.
bende yumurta geliştirici ilaca başladım haftaya kontrole gidicem inşallah hayırlı sonuclar alırız canım
senin yaşın kaç 4 yıldır uğraşıyoruz demiştin sanırım
bende hep bunu düşünüyorum acaba diyorum gelecek mi o gunler
belkide aynı zamanlarda üstüste veririz müjdeyi belli mi olur
ayy insallah canim aglamakdan yazabilirmiyiz ki bizde ogunleri gorurmuyuz rabbim o annelik duygularini yasatirmi ki bizlerede bazen ruyamda cocugumu emzirdigimi goruyorum gozlerimi bi aciyorum bebek ariyorum gercek saniyorum ruyayi gercek olmadigini gorunce icime bi ates dusuyor sanki bu duygulari sadece ruyada degilde gercekde de yasarmiyiz acaba
hiç sorma kaynım askerde gelir gelmez evlenecek diyorum o evlenirse çocuğu olursa ben ne yaparım daha büyük bi acı olur mu:26::26::26:
benden sonra evlenenler doğurdu hep. beni üzmedi bu durum ama hep hesap yaptım benimde olsaydı şimdi dogum yapacaktım, şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. beni üzmedi diyorum ama millete dert oldu nedense! seanna gelinde daha yok mu bişeyyy demeye başladılar. kıyaslama yapıyorlar diğerleriyle. ama pekte umursamadım hatta daha erken düşünmüyoruz şuan dedim.
öte yandan mağazaların önunden gecerken eşime buraya gelicez hamleyken tulum alıcaz, buraya gelicez bebeğimize beşik alıcaz derim hep belirledim her yerio da bi olsunda hayırlısıyla geliriz der hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?