kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
guzel dileklerin icin cok sagol tatlim uc yildir bebek istiyoruz canim dort yillik evliyim polikistik over var bende suan tek problem bu rabbim daha buyuk problemlerden korusun insallah
surekli dua ediyorum canim uyuyorum uyaniyorum dilimden dua dusmuyor rabbim hayirli ve saglikli nasip et diye
sen gel ağlayalım omuz omuza derdimiz aynı benimle birlikte evlenenlerin 2 çocuğu oldu ben hala bu ay olmadı diğer ay diyorum nasıl bir sınav bu allahım en zayıf yerimizden vurdu
aynen canim arkadaslarim ikinciye dogum yaptilar rabbim sanada banada isteyen tum kardeslerimle birlikde hayirli saglikli evlatlar nasip etsin de su gunlerimizi arayalim insallah bosuna uzulmusuz aglamisiz diyelim
canım sen 4 yıllık evlisin benim abim ve eşi 11 yıl olcak ve hala bebkleri yok 4 aşılama 2 tüp bebek başarısız sonuçlandı şimdi 3. ye hazırlanıyor bunları niye söylüyorum moralini bozma yaşın kaç bilmiyorum ama daha evliliğiniz çok olmamış sizden daha vahim durumda olanlar var bunları düşün ve rahatla stres zaten başlı başına etken relax olmaya çalış işinde uzman bi doktor bul ve ona güven dua nı eksik etme rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
amin amin nasıl istediğimizi görüyor ama nedense vermiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım benimde olmuyor bebeğim seni çok çok iyi anlayabiliyorum yaşayan anlar. bende çok üzülüyorum gizli gizli ağladığımda oluyor seninkine benzer şeyleri yaşıyorum. ben nasıl yenmeye çalışıyorum şu şekilde öncelikle kim ne demiş takmamaya çalışıyorum her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum. belki de diyorum bebek olmamasında da bi hayır vardır diyorum ya olduğunda diyorum daha mı kötü şeyler olacakta Allahım benim üzülmemem için bebek nasip etmiyordur diyorum her şeyde bi hayır vardır insan çok üzülüyor biliyorum ama dayanmalıyız sabretmeliyiz herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını istemeliyiz biliyorum ki sabrın sonu selametle olacak inşllhh Allah ol dedi mi niye olmasın ki bol bol dua edelim. ben daha çok karamsardım namaz kılmaya başladım iyi geliyor bana
cok sagol kader arkadasim yorumun icin aslinda bende kendimi cok motive edebiliyorum bak bu ay olacak hersey guzel olacak vardir bi hayir bundada diyorum sonra ya kayinvalidem canimi skyor yada bebegi olan birini goruyorum insanlar okadar acimasiz ki senin uzulecegini hic dusunmuyorlar bunlari gorunce ben bagliyorum karalari
yaşamayan bilemiyor anlayamıyor işte. evt insanlar acımasız boşver onları tedavi sürecinde moral çok önemli stres yapma kim kötü düşünürse zaten bi yerlerden onlardan da çıkar bi gün. aynen bende öleyim daha çocuk yokmu sorularından çok sıkıldım bende hakkımızda hayırlısı olsun dua edelim birbirimize
Aşılama diyince ablamda aşılama yaptırdı o da tutmadı ondan sonra pes ettı bıraktı doktoru felan artık tamam o zaman bu tedavin istikrarlı gider ve sonunda kazanan sen ve eşin olur inşallahsevgiler
Allahim hakkinizda hayirlisi neyse onu eylesin, bir bebek istiyorsunuz ama saglinizdan da oluyorsunuz,
kendinize bu kadar yüklenmeyin, herseyin bir zamani vardir, kismet diye biyer vardir
Allah'a teslim olun sadece, O herseyin hayirlisini bilir.
bir de namazlarinizi kiliyormusunuz bilmiyorum, söyle birsey anlatiyim size,
Allah dan biseyler diliyoruz sürekli ama O' nun bizi cagirdigi bes vakitte O'nunla bulusuyormuyuz,
O'ndan bisey istiyoruz ama O'nun bizden istediklerini yapmiyoruz
bir arkadasinizi düsünün o sizi hergün cagirsa siz hic gitmeseniz ondan bisey istemeye yüzünüz
olurmu bidaha
dualarinizi ederken bunlari da aklinizda bulundurun. Rabbim hayirlisini versin tekrar.
Canim once kafandan olmuyo dusuncesini bi at . Benim de olmamisti istedgmz vakitler ilacla hamile kaldim .ama ikinci putircik korunmayi biraktgm hafta ben geliyorum dedi. Doktorum bu isi bi odev gbi yapma derdi .
bi gunu var sadece sabir ve dua et.
Rabbm gonlune gore tez zamanda verir insaallah...
3 tup bebek sonunda evladina kavusmus biri olarak seni anliyorum , ama ben daha caresizdim yymurta takibi asilama hak getire tek yontem tup bebek idi ,
sana tavsiyem kisisel gelisime yonelmen evet cok dua et , olumlu dusun pozitif sozler ciksin agzindan gerekirse meditasyon gruplarina katil, akupunktur yaptir noral terapi gör .
Bende cocuklari cok severim cok anlatamam yasadiklarini iliklerime kadar yasadim ve hissettim simdi 4 yasni gecti kardes istiyor yalniz oldugunu soyluyor yine uzuluyorum yine deneyecegim eylul gibi sana soyledigim seyleri tekrar bende yapacagim olacagina inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?