- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.868
- 798
ah keske bu kadar cevval bir kadın olsam da çat çat söyleyip bitiriversem. onu düşün, bunu düşün derken kendimi yedim. maddiyatla avundum ama o da bir yere kadar. bir de sizler gibi kimse sırtımı sıvazlayıp destek olup cesaret vermedi ki herkes akrabadır, akrabadan çıkılır, akrabadan olunur dedi dedi sindirdiler beni diyorum zaten. bunun farkındayım ama müdahale edemiyorum işin acı tarafı da bu.
para önemli degil demiyorum, ben maneviyat görsem parayı iteklerdim bir kenara ama maddiyat beni avuttu bunca yıl bunu gizlemiyorum sizlerden de. esim yoktu param vardı, sahte de olsa mutluydum ama işler şimdi öyle değil. annem hasta die kendimi susturdum şimdilerde de. ama birine aşığım ve bu parayla silinmiyor, geçmiyor.Sen 12 yıldır KENDIN için ne yaptın. Genç bi bayansin. Çalışır kendine bakarsın. Neolursa olsun bukadar bunalmış olsan ayrilirsin. Gay olduğunu dünyaya açıklamak zorunda degilsin. Adamın çocuğu olmuyor istemiyorum anlaşamıyorum ayrılıyorum diyebilirsin. Para senin için demekki dahada önemli
para önemli degil demiyorum, ben maneviyat görsem parayı iteklerdim bir kenara ama maddiyat beni avuttu bunca yıl bunu gizlemiyorum sizlerden de. esim yoktu param vardı, sahte de olsa mutluydum ama işler şimdi öyle değil. annem hasta die kendimi susturdum şimdilerde de. ama birine aşığım ve bu parayla silinmiyor, geçmiyor.
yüzümü güldürdünüz ilahi :)Ablacim bak paralara konarsan afedersin ama miktiret akrabayi falan parayi yer icer gezersin. Paralari kaptiktan sonra hicbirine ihtiyacin yok istemezsen hicbiriyle gorusme.
Sen bu isi becerecek gibi degilsin, sen bu yazdiklarimi al en iyisi bir avukata gotur. Alacagi tazminat ustunden anlasin. Tehdit santaj islerini sen avukata birak en iyisi onlar bizden iyi biliyor bu isleriSeni sessiz bulmuslar yiyorlar yok mu disli bir ablan, arkadasin falan?
Yakin bir yerde yasasam valla yardima gelirdim paralari nonos kocandan ve bencil ailesinden catir catir alirdim hem de komisyonsuz sadece mutluluk karsiliginda
yüzümü güldürdünüz ilahi :)
19 yaşında evlilik hayatına adapte olmuş ve o şekilde büyüyünce insan dediklerinizi kolayca yapamıyor. kendim yapamam zaten yapsam ilk yıl biterdi bu iş haklısınız. sadece cesarete mi diyim biraz güvenceye ihtiyacım var . maddi anlamda demiyorum.
Aşık olmasan birine demekki yine oturup adamın parasını yiyeceksin. Annen hasta olabilir. Allah şifa versin. Hepimizin nefesi sayılı. Sen hastalığı tetiklemiceksin yada böyle zorla evli kalıp hastalığı azaltamicaksin. Birine aşık olmasanda ayrıl kendi ayaklarının üzerinde dur. 12 yıl ya. 12 yıl insan bukadar mutsuzken nasıl parayla kendini avutur. Çok saçma sapan bir düşüncen varpara önemli degil demiyorum, ben maneviyat görsem parayı iteklerdim bir kenara ama maddiyat beni avuttu bunca yıl bunu gizlemiyorum sizlerden de. esim yoktu param vardı, sahte de olsa mutluydum ama işler şimdi öyle değil. annem hasta die kendimi susturdum şimdilerde de. ama birine aşığım ve bu parayla silinmiyor, geçmiyor.
Aşık olmasan birine demekki yine oturup adamın parasını yiyeceksin. Annen hasta olabilir. Allah şifa versin. Hepimizin nefesi sayılı. Sen hastalığı tetiklemiceksin yada böyle zorla evli kalıp hastalığı azaltamicaksin. Birine aşık olmasanda ayrıl kendi ayaklarının üzerinde dur. 12 yıl ya. 12 yıl insan bukadar mutsuzken nasıl parayla kendini avutur. Çok saçma sapan bir düşüncen var
sağlıklı bir kafa yapım yoktur illaki ama böyle kaba bir tabir olmadı mı? bu işi dışardan görebiliyorsunuz ama içinde ne tepki verirdiniz varsayımsal konuşuyorsunuz sadece. hala haklısınız hepiniz diyorum tabii bunu inkar etmiyorum ama lütfen böyle incitici olmayalınAşık olmasan birine demekki yine oturup adamın parasını yiyeceksin. Annen hasta olabilir. Allah şifa versin. Hepimizin nefesi sayılı. Sen hastalığı tetiklemiceksin yada böyle zorla evli kalıp hastalığı azaltamicaksin. Birine aşık olmasanda ayrıl kendi ayaklarının üzerinde dur. 12 yıl ya. 12 yıl insan bukadar mutsuzken nasıl parayla kendini avutur. Çok saçma sapan bir düşüncen var
Valla kimseden güvence bekleme. Bunca zaman kim sizi mutlu etti o akrabalardan sanki, boşanınca onlara ihtiyacın olacak.yüzümü güldürdünüz ilahi :)
19 yaşında evlilik hayatına adapte olmuş ve o şekilde büyüyünce insan dediklerinizi kolayca yapamıyor. kendim yapamam zaten yapsam ilk yıl biterdi bu iş haklısınız. sadece cesarete mi diyim biraz güvenceye ihtiyacım var . maddi anlamda demiyorum.
Tamamda canım benim başkasına aşık olabilen kadın okadarda pasif değildir benim gozumde. Tamam ozaman şöyle olmuyor böyle olmuyorsa burda dertleşir sonra hayatına devam eder. Ben kötü konuştuğumu düşünmüyorum .Yahu kadin pasif bir insan anlayin. Surekli pasifize edilmis sen evde otur, elalem ne der neyin eksik vb seklinde. Kadinin derdi para yemek degil ki, nasil gecinicem ne yer ne icerim yazmamis bosanmak istiyorum yapamiyorum cesaretim yok yazmis.
avukat işi kolay mutlaka bulurum birini ama sizin de dediğiniz gibi pasifleştiğimi biliyor ama bu durumdan çıkamıyorum. kendime güvenim zaten yok. istiyorum ki arkamda birileri desteğini versin. bakın sizin desteğiniz bile iyi hissettiriyor, cesaret veriyor ama bunu gerçekten tanıdığım birileri verse şimdiye çoktan yeni bir yuva bile kurmuştum belki. ama kimse boşanmam taraftarı değil işte.Yani bak bu aile uyanik, 19 yasinda gozu acilmamis kiz almislar. Sonra da pasifize etmisler seni, sen de dogal olarak pasif kalmissin. Benim tavsiyem bir ise gir asgari ucret olsa bile, resim kursuna git, plaja tek basina yuzmeye git, kadin arkadaslar edin...yani sosyallestikce kendine guvenirsin. Ben 10 yildir mi ne caliisyorum, sizden 1 yas kucugum ama siz 10 yil evde surekli neyin eksik sus akrabaya karsi gelme vs vs seklinde zirvalari dinleyerek bu 10 yili gecirdiniz, ben disarda calisarak. 3 ortagim vardi erkek, 2si sirketin sermayesini ortaya koymus olmalarina ragmen, benim tek kurus koymamis olmama ragmen 3nun de agzina s...tim mesela ama bu noktaya kavgaya dovuse doyarak geldim gerisini siz anlayin :) Daha once hic kavgaya dovuse hiriltiya bulasmamis biri tehditle santajla para almaz, zor. O yuzden avukata gidin dedim ya onlar bu isin ustadi :)
neden ön yargılısı yazıyorsunuz hala o zaman? ben paylaşmak istedim sadece. buradaki en az 3 kadın gerçek hayatta desteğim olmuş olsa zaten bitip gitmişti. sizse bizden ne istiyorsunuz falan diyorsunuz. gerçekte alamadığım desteği almaya geldim diyeyim o zaman ama lütfen yani birazcık empati kurup yazın.Tamamda canım benim başkasına aşık olabilen kadın okadarda pasif değildir benim gozumde. Tamam ozaman şöyle olmuyor böyle olmuyorsa burda dertleşir sonra hayatına devam eder. Ben kötü konuştuğumu düşünmüyorum .Cansupy yanlış anladıysan özür dilerim senden. Yok amaç nedir hanı burdaki insanlardan beklentin ne. Ayrıca anlaşamıyorum diye boşanmak, bu adam erkeklerden hoşlanıyor diye boşanmaktan daha iyidir
avukat işi kolay mutlaka bulurum birini ama sizin de dediğiniz gibi pasifleştiğimi biliyor ama bu durumdan çıkamıyorum. kendime güvenim zaten yok. istiyorum ki arkamda birileri desteğini versin. bakın sizin desteğiniz bile iyi hissettiriyor, cesaret veriyor ama bunu gerçekten tanıdığım birileri verse şimdiye çoktan yeni bir yuva bile kurmuştum belki. ama kimse boşanmam taraftarı değil işte.
somut olarak birilerinin yanımda olmasını istiyorum işin özü. birileri hak versin, destek olsun ben de boşanayım... ama kime az buçuk açılsam babalarınız dedi çıktı işin içinden eee bana kalan da bu evliliği taşımak oldu sonucunda. yapabilir miyim acaba? dediklerinizi? keşke yapsam.
yok zaten kimse bilmiyor kalbimdekini. gay oldugunu söyleyip çirkef bir ayrılk senaryosu da düşünmüyorum sadece güvenceye ihtiyacım var, desteğe... gerçekten kimse ama kimse tam bir destek değil bana burada. sanki boşanırsam herkesten soyutlanacakmışım gibi geliyor ki bu en korkunç durum zaten gözümde.Ben olsam kimseye acımazdım. Ne münasebet yani böyle bir durumda olayın üstünü örtmek için kullanılıcam?
Başkasını sevdiğinizi belli etmeyin çünkü size suç atar o eş kişisi kendisinin gay olduğunu gizlemek için, sonradan ortaya çıksa bile kız gay diye iftira attı deyip çirkinleştirirler. Ablanız vs varsa sizin bakire olduğunuzu ima etsin babanızın yanında, bakirelikten yola çıkın. Gay olduğunu söylemeyecekseniz bile aramızda karı koca ilişkisi olmadı sevemedik deyip boşanabilirsiniz ki cinsellik çok geçerli bir sebeptir. Diğer türlü başınız ağrıyabilir.
bu işleri berbat etmez mi?eşine söyle başkasına aşık olduğunu,
kendisi ister o zaman boşanmayı.
tabi önce kesin emin ol boşanmak istediğinden.
avukat işi kolay mutlaka bulurum birini ama sizin de dediğiniz gibi pasifleştiğimi biliyor ama bu durumdan çıkamıyorum. kendime güvenim zaten yok. istiyorum ki arkamda birileri desteğini versin. bakın sizin desteğiniz bile iyi hissettiriyor, cesaret veriyor ama bunu gerçekten tanıdığım birileri verse şimdiye çoktan yeni bir yuva bile kurmuştum belki. ama kimse boşanmam taraftarı değil işte.
somut olarak birilerinin yanımda olmasını istiyorum işin özü. birileri hak versin, destek olsun ben de boşanayım... ama kime az buçuk açılsam babalarınız dedi çıktı işin içinden eee bana kalan da bu evliliği taşımak oldu sonucunda. yapabilir miyim acaba? dediklerinizi? keşke yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?