Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Son düzenleme:
Yani cevrenizde birileri olsa daha guven dolu bir iliski olurdu diye düşünüyorum.
Ama benim sosyal medyaya karsi bir onyargim var ondan da objektif bakmıyor olabilirim.
Konusmalar klasik flört konuşmaları, ekstra bir sey yok
Inan cevremdekilerle de hep tanışıp görüştüm bi türlü istediğim gibi birisi denk gelmedi. Yani flört konuşması gibi mi konuşmalar. Beni beğendi mi acaba

Hayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
Adam çok yılışık geldi bana. Sanki bu lafları her önüne gelene söylüyormuş gibi . Bilemedim

Inan cevremdekilerle de hep tanışıp görüştüm bi türlü istediğim gibi birisi denk gelmedi. Yani flört konuşması gibi mi konuşmalar. Beni beğendi mi acaba
Bunu bilemeyiz ki , o da bilemez bence . Bir insani yakından gormeden konusmadan hatta acikcasi biraz tenini tanimadan gercek manada begenmek diye bir sey bence yok.
Siz bence bir iliskiniz olmasini cok istiyorsunuz ama bu kadar bir seyi istemek genelde o seyle ilgili bagimlilik yaratıyor ve o konuda enerji akmıyor

Konuşmalardan gördüğüm kadarıyla gayet flört etmeyi biliyorsun :) ama dikkatli ol devam ettireceksen de iyice tanı çünkü adamların içinden bir odun çıkabiliyor.
Peki nasil devam edecek mesele orda en son dun mesaj atmıştım konustuk ondan sonra da ses çıkmadı bana mesaj atar mi bilemiyorum ben ekledim bide sosyal medyadan
Adamın konuşmaları nasil sence

Yaa sen superwomensin sen moral veriyorsun falan çok klişe şeyler. Şanal ortamdaki insanlara guvenmemenizi tavsiye ederim . Hep bi b.k çıkıyor hergun görüyoruz bu platformda
Iyisi de çıkabiliyor arkadasim da sosyal medyadan tanıştı evlendi mutlu mesut
Adam biraz espirili hep dini şeyler paylaşıyor. Gecen gun de twitter da sey paylaşmış evlenemiyorum çünkü bulamiyorum

Bunu bilemeyiz ki , o da bilemez bence . Bir insani yakından gormeden konusmadan hatta acikcasi biraz tenini tanimadan gercek manada begenmek diye bir sey bence yok.
Siz bence bir iliskiniz olmasini cok istiyorsunuz ama bu kadar bir seyi istemek genelde o seyle ilgili bagimlilik yaratıyor ve o konuda enerji akmıyor
E ne olacak peki simdi
Nasil hareket edeyim

Hangi konuşması mesela
Örnek verebilir misiniz

Bu konuşmanın nesinden etkilendiniz bence çok itici. Sanırım siz biri olsun istiyorsunuz hayatınızda, çok temiz düşünüyor, yaklaşıyorsunuz. Bence de adam çok yılışık, sanki kendini siz ve sizin gibi kadınlara onaylatmak ister gibi. Bana bunlarla gel falan ne demek yeni tanıştığın kişiye, hem de adamın yaşı 35. Hep yaştan vuruyorlar yazmış, bu demekki kendinden gençlere sürekli yazıyor.

Ya bence boşverin gitsin. Siz normal hayattan tanımadan sosyal medyadan ne insanlarla karşılaşırsınız. Adam istediği gibi kendini anlatabilir, kanıtlayamazsınız. Nerden buldunuz bilmiyorum ama bana ve arkadaşlarıma sosyal medyadan yazan bir sürü salak var. Hiç güvenmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X