• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok diyenler bir de bunu görün...

gerçekten şunu yapanlar insan olamaz insan olmak için merhamet vicdan gibi vasıflar gereklidir
Böyle İnsanlar İçin gerçekten Yaşasın Cehennem yani

Kocasına da aynı şeyi yaptırmak lazım.
Aptal adam.
Ailesi de sonradan gelmiş hemen.O da değer vermiyor bence kıza.
Yazık gerçekten çok yazık.
Mekanı cennet olsun.Artık bu kadın şiddetinden bıktım.

haberi görmemiştim. haberler haber olmaktan çıktığından beri habeleri takip etmiyorum.

üzülsek ne fayda... o hayatının baharında veda eden gencecik kadın geri gelmeyecek... akli dengesini kaybettirecek kadar eziyet edenler yatacak toprak bulabilecekler mi? toprak kabul etmez ki onları.... eminim Allah onların yanına bırakmayacak. bu dünyada çekelim diye dua etmeleri lazım. yoksa diğer dünyada işleri zor... tüm sebep olanlar er geç cezasını çekerler... olan o kızcağıza ve geride bıraktı evlatlarına oldu. inş. o çocuklarıda bu vicdansızların elinden alıp devlet himayesinde büyürler....

bir de bana diyorlar ki; neden sevmiyorsun, neden eleştiriyorsun bik bik bik....

adalete bakın arkadaşlar. namus diyip üstünü kapattılar olayın

bu haberi ilk okuduğumdan beri etkisinden kurtulamıyorum:50: o kadar üzüldüm ki melek için:5:bunu yapanlar asla insan olamaz :20:umarım gereken cezayı alırlar:47:kızın ailesi ne de çok kızıyorum nasıl evlatlarını bu kadar sahipsiz bırakabiliyorlar:19: cahillik parasızlık eğitimsizlik sahipsizlik hepsi el ele meleği öldürdü bence:5:Allah mekanını cennet etsin şimdi çocuklarını düşünüyorum acaba onların kaderi nasıl olacak inşallah birileri o çocuklara sahip çıkar

ne diyeceğimi şaşaırdım yazacak kelime bulamıyorum.yazıp yazıp siliyorum.bu kadarda acımasızlık olmaz bu kadarda vicdansız gözü dönmüşlük olmaz.ne demek ölüme terketmek ya.resimden çok etkilendim ağlıyorum çıkamıyorum etkisinden. bu kadarda insafsızlık olmaz.şu cuma gününün hürmetine Allah böyle zor durumda olan insanlara yardım etsin.Allah mekanını cennet etsin arkadaşımınızın.çok üzüldüm bu kadarda olmaz bu kadarı yapılmaz.bir böcek bile ters döndüğünde kalkamadığında onu ölüme terketmiyoruz bir çubukla dürtüp kaldırıyoruz ayakları üzerine bastırıyoruz bir insana bu kadarı yapılmaz.çok üzüldüm ağlayarak yazıyorum.etkisinden kurtulmam kolay olmıcak.

Back