• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunsalı ve yüce adalet!!

İkinizinde cümle sonlarında iki nokta ".." ve iki soru işareti "??" kullanması... Yazı boyutlarınızın aynı boyutta ve bold olması...

Biriniz 26 diğeriniz 27 yaşında, biriniz 5 aylık, diğeriniz 6 aylık evli... Eşlerinizin ailesi tutucu... İkinizde öğretmen...

Ve ikinizinde "herkes" i "herkez" diye yazması bunların hepsi tesadüf yani...

üstelik biri çıkıyor, birkaç dakika sonra diğeri online.. :27:

neysem arkadaş seviyeli seviyeli küfürlerine devam ederkene biz kibleyip gidelim dep'im :51:

İkinizinde cümle sonlarında iki nokta ".." ve iki soru işareti "??" kullanması... Yazı boyutlarınızın aynı boyutta ve bold olması...

Biriniz 26 diğeriniz 27 yaşında, biriniz 5 aylık, diğeriniz 6 aylık evli... Eşlerinizin ailesi tutucu... İkinizde öğretmen...

Ve ikinizinde "herkes" i "herkez" diye yazması bunların hepsi tesadüf yani...
yaww he aynı kişiyiz,tamam hadi bi gid...

gece gece üşenmemiş ,iki yazıyı kıyaslamış,özgeçmişleri çıkartmış,,hahahaha:Dyemin ediyorum s:52::52:iz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsünnn:DDD

haklısın kafa olmayınca kapatsan ne fayda açsan ne fayda.burda yazılar yazsan ne fayda...ne o canım beyinciğime kadar girmişsin.bende şimdi beyinciğinden girip başka yerlerinden cıkmayı çok isterdim...benim konuma salça olup bide üstüne hakaret etme hakkını sana bu sanal ortammı verdi hayırdır??senin gibiler anca bu sanal ortamda beyincik muhabbeti yapar,sorsan beyincik nerde onu bile bilmesin..salça oluosun bari haddini bilerek yorum yap..burda konumun altına yorum yapan hiç bir şahsı tanımam etmem.seni nasıl tanımıyosam burdaki kimseyi tanımıyorum.birilerinin beni haklı görmesi sana baya bi koydu sanırım,benim elti gibi seninde kişilik problemlerin var sanırım.

Hem konu açmışsın hem de işine gelmeyince hakaret etmişsin. Beğenmediysen en fazla kiblersin. Sadece bu arkadaşa değil, hoşuna gitmeyen her mesajda aynısını yapmışsın uslubun buysa çok yazık. Buraya her mesaj yazan düşüncesini yazmış bir emek vermiş değil mi herkese verip veriştirmişsin. Ben de eltini değil kendi evliliğini düşün diyenlerdenim. Ayrıca evet kimsenin kalbini bilemezsin eltinin tesettür tercihini sorgulamak kimseye düşmez, herkes kendi tercihini yaşar. Çok kırıcı konuşuyorsun.

Back