madem affettım kocamı elde tutmak benım gorevım yazmıssınızAffetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
bu sozun alt metnı benım yuzumden benı aldattı seklındedır
adriana lıma bıle aldatıldı sızın ıhanete ugramanızda hıc bır sucunuz yok eger aldatan kısının sızı sucladıgı bır durum varsa ınsan gıbı once esıyle gelır sorununu cozmeye calısır gıdıp haşna fişne yapacagına
ayrıca kocayı ne zamandır elde tutmak bır gorev halıne geldı benım haberım yok da ? elde tutulması gereken kısılerle evlenmıyoruz bızler. evlılık baska bırsey sız evlılıgı yanlıs anlamıssınız
kocaya suslenmek kısmı da enteresan ne bıleyım dusunuyorum mesela etnık yasayan yerler var veya basma etek altına salvar ustunde yazma sıfır makyaj gunes altında calısmaktan eller nasır tutmus burus burus olmus emekcı kadınlarımız
onlar aldatılmaya mustehak mı ? ınsanız ınsan
hasta da oluruz depresyonda da oluruz kocayı kapıda jartıyerle karsılamaya gerek yok mutlu son ıcın