Derdim cok büyük

Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.

Hahghshjsgjdfjadggjkkjscgyjbgjjhgfrghgghjkmjhjjbhjkgghjeadrghjjköudsabjhgnkklçşdahjghjgjklll

esinizi taniyan sizsiniz.. ikna etmemizi istiyorsunuz galiba ama en iyi kendiniz bilirsiniz. burada konu acmak iyi olmaz sizin icin daha da icinize kurt dusurecekler. kimse yok ya yapmamistir demez.

Valla esimin nişanlı bir arkadaşi var. Habire gecmiste kirdigi cevizler ortaya cikiyor. Butun arkadaslarida kanka benim ustume at diye atliyorlar. Yani gozumle bile kac kere sahit oldum bu muhabbete de yinede sen bilirsin. Git hesap sor kök söktür istersen yine barış ama cahil cahil de suc bende diye kendini degersizlestirme. Güçlü olki kimle dans ettigini bilsin

İnanmak istedigi şeyi duymus sadece kadin instagramdan nasil ulaşıyor bide o mevzu var yazışa başkası ama konu sahibine gayet rahat ulaşıyor ayni isime sahip 10 larca hesap var bulabilmek ayri bir enteresan durum

aynen öyle. inanmak istediği şeye inanıp gerçeklere gözlerini kapıyor.

Böyle saçma şeylere nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum. Kim kimin telefonundan başka biriyle konuşur. Özeldir ve sadece o iki kişi arasında yapılır konuşmalar başka telefondan değil. Bence kocan seni iyi yemiş. Ben ayrıl falan demıyorum ama salak yerine de konma

Simdi beni baya linc etmissiniz tesekkur ederim ama bunlari aklima sokan genelde eski kafali olan kadinlar bunu bi bilin. Insan ister istemez acaba mi diyor cünkü
Gelelim aldatılmaya esimin getirdigi arkadasini cok iyi tanıyorum kendisi kardesim gibidir. Ben bu adama bana gonderilen mesajlarkn iceriginden bahsetmedim hic ve agzini aradim neler konustun diye adamda mesajlarda ne ne yaziuorsa birbir soyledi. Simdi diyeceksiniz esine yolladin mesajlarinoradan biliuordur diye ama hayir ben ona bir tane mesaj yolladim hepsini degil. Bu durumda esimin dogru soyledigine gercekten inanmaya basladim
Sizin gibi kadınlar oldukça erkeklerin sırtı yere gelmez . Nasıl da adamların ikisini de aklayip paklayip suçu kendinize attınız bravo yani.
Madem kocanızin suçsuz olduğuna inandiniz bari diğer adama haddini bildirin. Nasıl böyle bişey yaparsın esine söyleyeceğim deyip biraz sıkıştırsaydin adam kendi derdine düşüp dökülürdü belki. Ama siz o adamı da çok seviyormussunuz . Kardesiniz gibiymis falan filan..

İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.
Kocan senı elınde tutmak ıcın ne yapıyor kas yapıyormu mesela sanayıden gelınce aksam dus alıp guzel kıyafetler gıyıp parfum sıkıyormu kendıne yuklenme lutfen aldatmak karaktersızlıktır. Esın aldatmıs deyıp gunah alamam ama bu bahane olabılır arkadasım yazdı dıye uyduran cok. Gercekte olabılır dıger adam esı gormesın dıye senın esını rıske atmıs olabılır kuzenımın kardesıde enıstesının telefonuyla eskortlara bakmıstı genc daha kuzenım esıyle bırbırıne gırdı sonra cocuk ıtıraf ettı abla ben baktım dıye boyle seyler yapanlarda var ama gozun ustunde olsul

Valla ablacım sen inanmayı seçmişsin buraya da konu açıp benim haklı olduğumu ve boşuna kuruntu yaptığımı söyleyip beni rahatlatın mantığın da konu açmışsın. Eğer eşini affedeceksen, aldattığını bilerek affet, kendini kandırarak değil lütfen.

Guzelim sen inanmissin guvenmissin bitmis kapanmis. Ne diye konu aciyorsun madem?
Aksama guzel bir seyler pisir, elbise melbise giy adam elden gitmesin.

Konu sahibi söylenen her şeye inanmışsın hattâ kırmızı geceliklerle beyimi karşılamıyorum diye kendini de suçlamışsın o zaman bir tavsiyede bulunayım. Öyle milletle seksli konuşmalar yapan adamlarla eşinizin arkadaş olmasına izin vermeyin yarın birgün senin karı da iyice saldı kırmızı gecelik bile giymiyor gel sana da seks konuşmalık birilerini ayarlayalım der, yoldan çıkarıverir kocanızı.

Özcan Deniz bile ayrıldığı Fehriye Evcen'in instagramdaki fotosunu beğenip sonra kuzenim beğenmiş benim telden diye açıklama yapmıştı...

Birincisi eşinin teli sanayide neden orta malı oluyormuş? Sence bi erkek buna izin verir mi? Ailecek çekildiğiniz fotolar veya whats app yazısmalarınız vs vardır...Diğer erkekler kendi telefonları dururken neden eşinin telefonunu kullansın zor olmaz mı zaten? Allah aşkına normal düşün

İkincisi de arkadaşı kullanmış o yazmış mesajları denmiş....Tamam da senin kocanı nerden bulup ona yürüyor? O yazışmalar eşine ait değilse, yürüdüğü nerden belli peki? Ne alaka yaaaa
Zeka özürlü eşinin eksik senaryoları...

Sanayide çalışıyorlar ama hiç te bu işlerden geri kalmıyorlar kir pas içinde maşallah....Boş vakitleri oluyor demekki

Şimdi düşünsenize ben eşimi aldatıyorum sanal da olsa, eşim öğrenio sonra üstünü örtüyorum başarılı oscarlık senaryomla, olayla ilgisi olmayan erkek arkadaşıma çak yaptıktan sonra da bi bakıyorum benim hatun daha bakımlı olmaya başlamış...İyiki aldatmışım daha çok aldatayım kadınlara bu gerekmiş demekki derim

Ne güzel kandırmışsınız kendinizi. Tam bir polyannasınız. Kızınıza çok güzel örneksiniz. Koca dediğin elde tutulur, sahip çıkılır. Her daim sevişmeye hazır olmalı kadın. En güzel kıyafetlerle olmalı.
Erkektir yapar elinin kiri, şeytana uymuş amaaann modunda gezmeye devam edin siz .

Hala aynı yöntemleri kullandıklarına göre bazı heriflerin kafalari pek basmiyor, ama malum yerleri herşeye rağmen çok aktif....

Dünyadaki tek kurtarma hikayesi buymuş gibi hep buna sarılıyorlar aklı kıtlar.

Ben kocanıza inanıyorum, yapmaz demiyorum ama o olayda masum , muhtemelen sosyal medya üzerinden arkadaşı kendi hesabına falan girmek suretiyle yaptı bir şey. Fakat kadın size neden yazdı sizden ne istedi onu anlayamadım ?
Ve en önemlisi bu olayı unutmuş gibi yapıp devam edebilecek misiniz ? Çoluğu çocuğu bir kenara koyun bir kadın olarak bir eş olarak devam edebilecek misiniz

Back
X