Cilt Bakımı Ürünleri Derdim cildim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Doğal hindistan cevizi yağını bende kullaniyorum ama şöyle soylim hergune kullanmayın yağ bezesi yapar hafta da bi gün yeterli olur

Doğal hindistan cevizi yağını bende kullaniyorum ama şöyle soylim hergune kullanmayın yağ bezesi yapar hafta da bi gün yeterli olur
teşekkür ler yani şunu farkettim benim cildim çok yagliydi normalde. Aman dedim ne çıkar. Meğer kurulugundan yagliymis. 2. Gün ama yağlı değil. Haftada bir sacima uyguluyorum zaten o sırada gerekli gorunurse cildime de uyguliycam

Bana da bir dermatolog söylemişti yuzune hergune kullanma diye saçıma uyguluyorum ve dustan sonra vücuduma kokusu da zaten muhtesem

İnsatada çikıp duruyor 470 tl yaziyordu biraz daha para verip ısık dolgusu yaptırılır sanki
Daha önce ürünlerini kullandım. O dönem cildim ışıl ışıldı. Gören "Bir şey mi yaptırdın?" diyordu. Şu anda maddi durumlardan alamıyorum ama ilk fırsatta tekrar bu markaya döneceğim.

Neredeen aldınız ve ücreti ne kadar acaba
Banlanmışsınız geçmiş olsun :)
Google yazarsanız çıkar 20-30 lira bir şey, titanyum olanından alacaksınız. Mutlaka eczaneden alkol de alın. Kullanmadan önce ve sonra fısfıslayın. Yanında bir şişe gönderiyorlar ama ona güvenemedim

Bu arada ben dayanamadım dedim ya kılcal damarlarım cildime yakın ve derim çok ince. O yüzden çok fazla acı hissediyorum. mesela eşim acı eşiği düşük biri olduğu halde yapabiliyor. 0,5 ile başlayıp daha sonra 1 ilk iğneye geçebilirsin

Çok teşekkür ederimmm ❤ ben 20 tlik sipariş verdim 0,75 imiş. İnşallah yapabilirim. Başka krem vs sürmem gerekiyormuş sanirim dimi?onuda bi eczaneye sorucam çünkü çok kafam karıştıııı yaa

0,75 sipariş verdim bende ama çok kafam karıştı uyguladıktan sonra ne sürmem gerekir diye

0,75 sipariş verdim bende ama çok kafam karıştı uyguladıktan sonra ne sürmem gerekir diye
Cildine göre serum tercih etmelisin. Herkesin sorunu başka. Pigmentasyon, sivilce izi varsa renk açıcı kremler ya da kırışıklık varsa kollajen destekli ürünler gibi.
Ama ortak özellikleri kaliteli olmalı, yoğun olmalı, kimyasal az olmalı, cildi yenileyen güzel destekleyen ürünler olmalı.

Tamamdir çok teşekkür ederim evet özellikle kırışıklık var sabırsızlandm inş cabuk gelir

Aslında karışık bir şey değil, ayrıntılı anlatmaya çalışayım
Geldiğinde alkolle fısfıslayın, cildini yıkayıp temizledikten sonra yüzünde bastırarak gezdirmeye başlayabilirsin (kesinlikle aktif sivilcen varsa o bölgeye yapma)
Göz çevresi, dudak hatta kaş dahil yapabilirsin kaşları bile kalınlaştırıyor.
Bittikten sonra serum sürebilirsin veya nemlendici

İlk uygulamada biraz daha yumuşak yapıp sonraki uygulamalarda bastırarak hatta kanatarak yapabilirsin. Cildinin verdiği tepkiye bak, ne kadar sürede iyileşiyor, iyi geliyor mu vs.
Youtubeda uygulama videoları var onlara da bi göz gezdir derim

Tamamdir çok teşekür ederim❤ aslinda kafamı karıştıran bi konuda şu serumlar çok pahali ve şuan maddi durumum yeterli değil .. illaki o pahali serumlar şart mı sonrasında acaba?

Tamamdir çok teşekür ederim❤ aslinda kafamı karıştıran bi konuda şu serumlar çok pahali ve şuan maddi durumum yeterli değil .. illaki o pahali serumlar şart mı sonrasında acaba?

3 lü serum aldım 87 tl ödedim bence uygun hyalüronik asit c vitamini ve retinol serumlarim gelicek

Gratiste 22 tl serumlar ben dermapen kullanıyorum dermoroller da kullandım bir dönem dermapen cihazını aldım evde kendim yapıyrum tek bir seansı acayip pahalıydı dermapen daha iyi bence

Gratiste 22 tl serumlar ben dermapen kullanıyorum dermoroller da kullandım bir dönem dermapen cihazını aldım evde kendim yapıyrum tek bir seansı acayip pahalıydı dermapen daha iyi bence
Kızlar bu ikisi iyi mi sizce 40 tlye ve yeterli olurmu rollerden sonra sadece bu ikisini kullansam?

Eklentiler

• Screenshot_20200217-104912_Chrome.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bu ıkısınden sipariş verdim kargoyla filan 108 tl tuttu iyi mi sizce kazıklanmayayımda çok ucuz olanlar site olarak içime sinmedi ya 1 mm aldım rolleri

Eklentiler

• Screenshot_20200217-181021_Chrome.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200217-181117_Chrome.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 43
Denediniz mi ve kaç mm di sizin ki, 1 mmlik sipariş verdim bende
0,3 mm yaziyor. Cok mu ince acaba? Sadece yanak bölgesinde denedim, yüzüm kizardi hafif sisti ama bir kac saat sonra düzeldi. Simdilik her hangi bir degisim söz konusu degil. Öncelikle düzenli kullancam. Ama temizlemek icin alkol yok ben de. Nasil bir alkol gerekiyor biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…