Cilt Bakımı Ürünleri Derdim cildim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Dermarolleri bir arkadaşım düzenli yapıyor, 34 yaşında ve cildi ışıl ışıl. O kanatarak yapıyor, yıllardır yaptığı için canı acımıyormuş
Ben de başladım 1 ilk iğnelerle fakat acısına dayanamadım, uyuşturucu kremle bile denedim ama ı ıh. Şimdi 0,5 likle tekrar başlıcam. Mucize gibi bir şey, dayanabilen mutlaka yapmalı

Hangi serumları kullanıyorsunuz?

Hangi marka temizleyici alet? Mesaj da atabilirsiniz,teşekkür ederim

Neredeen aldınız ve ücreti ne kadar acaba

Hangi serumları kullanıyorsunuz?

Avene nin serumlarini kullaniyorum yuzumde kirişiklik sivilce hicbirsey yoktu zaten yasım geregi kullanmak istedim ve herkes ne kullaniyorsan devam et cildin ısıl ışıl diyor
(Buarada avene doğal bir ürün ve her eczanede bulunmuyor belli başlı eczanelerde bulunuyor cildimi muhtesem yaptı)

Bizim evde yaptiklarimizi siyah noktali olan yerleri sikıyorlar buhar tutup sonra serum krem ver bakalım 250 tl olay tamamen bu gittim bi daha asla gitmem alerji olmuştum
ya ben de ondan korkuyorum internette biraz bakındım biri demiş yüzümü mahvetti biri demiş her yerimi sivilce bastı, biri demiş yüzüme sürdükleri maske yanık yaptı.e merak ettim ben de hem fiyatı çok yüksek hem de çoğu insanın başına bişey gelmiş

Hangisi acaba bahsettiğiniz?

Hangi marka temizleyici alet? Mesaj da atabilirsiniz,teşekkür ederim
Şu pahalı olan var ya youtuberların tanıttığı, onun çin versiyonu. Xi.. Marka olan. Çok uygun fiyatı da. Herkese tavsiye ediyorum.
Makyaj yapanlar her akşam, yapmayanlar gün aşırı kullanabilir. Baya baya temizliyor.

Güzel yerlere gitmek lazım. Hijyen çok önemli. Birine epilasyon yapılıyo o çıkıyo cilt bakımı için başkası içeri alınıyo, öyle yerler olmaz. Bakımı yapanın cildi görünce tanıması lazım. Ucuza kaçmamak gerekiyor.

Hyaluronik asit fakat bunu kullanırken dikkat edilmesi gereken cildiniz ıslak ve nemli olsun ve üstüne krem sütun. Kullanilisini okursunuz. Ayrıca c vitamin serum. Ikisi bir arada korur. En üste de iyi bir nemlendirici krem aslında eczanelerde hametol yüz onarici kremi var yeni çıktı. Tamen doğal yaglandirmiyor da. Serum sonrası kullanabilirsiniz. Ben dee uzun araştırma sonucu hindistan cevizi yağını buldum normalde sacima uygulardim. Dün yüzüme10 dk masaj ile uyguladim. Normalde sicilvem vardır ama sivilce yapmadı. Peeling etkisi yaptı ayrıca tahriş etmeden bu gün yine cildim yumuşacık.. Katıksız kullanmakta fayda var.

aloe vera etklidir hatta keşke direkt bitkisinden yapabilseniz .ama size denenmiş baya olumlu sonuç almış bişeyi söyleyeyim.alacağınız aloevera kremin içine eczaneden alacağınız e ve c vitamini kapsüllerinden birer tane boşaltın ama kremin hepsine değil.çünkü e ve c vitamini buzdolabında bozulmadan 2hafta dayanıyor siz de göz kararı cam bi kaba kremden ve bu vitaminlerden ekleyin her gün düzenli sürün bitince yine yapın cildiniz ışıldayacak özellikle gözaltı sorunlarından kurtulacaksınız.

Ben o tarz uygulamaların doktor kontrolünde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen iyi yapıcaz diye kötü yapmakta var

Ben o tarz uygulamaların doktor kontrolünde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen iyi yapıcaz diye kötü yapmakta var
Doktor kontrolünde olan deri altına enjeksiyon. Benim dediğim serum yüze dışardan sürülüyor. Doktorluk birşey değil yani. Ama tabi bir merkezde cilt altına enheksiyon daha erken sonuç veriyor ama ben o kadar oynama taraftarı değilim cildimle. Korkuyorum

Esimle beraber yaptırmıştik hatta mahfoldu yüzümüz bide o mahfolmasina para ödedik bir daha hayatta gitmem evde yapıyorum en güzeli kaliteli cildinize uygun gece gündüz kremleri serumları ve peelingleri alın kendiniz yapin gercekten aynı şeyleri yapıyorlar bide dünya para 20 dakika da bitti düşünün oda buhar makinesinden dolayı 20 dakika sürdü yoksa 10 dakika da by yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…