Düşününce yapar gibi geliyor ama bilmiyorum. Bu sektörde çalışanlara sormak gerekir.Peki dolgu yaptirmis insanlar dermarolleri kullanabilir mi acaba?
ya cilt bakımına gidince tam olarak ne yapıyorlar?Ben cilt bakımına gidiyorum ayda bir kez memnunum
ya cilt bakımına gidince tam olarak ne yapıyorlar?
İnsatada çikıp duruyor 470 tl yaziyordu biraz daha para verip ısık dolgusu yaptırılır sankiShi... Do sanırım Japon olan. Ürünleri harika.
Öncelikle sağliklı beslenmek kaliteli uyku kaliteli kremler ve tabiki su
Haftada 2 kez peeling yüzünüz icin haftada iki kere serum gozalti icin serum
Serumlar gerçekten ise yariyorlar kullandigım için söylüyorum
Her dustan sonra peeling daha iyi olur gozenekleriniz acık olucaktir çünkü
Ve tabiki tek kullanimlik kağıt maskeler haftada bir kere mutlaka cildinize uygun kullanmaniz gerek
Nerdeyse hic fondoten kullanmıyorum senede 1-2 defa kullanirim oda 2.3 saati geçmez
Hangi marka temizleyici alet? Mesaj da atabilirsiniz,teşekkür ederimBir kremin başlı başına sorun çözeceğine inanmıyorum. Kırışıklıklar için oluşmadan çare bulmak lazım. Ben dermaroller kullanıyorum düzenli. 30uma geldim sayılır hiç bir yerimde çizgi yok. Cildi tazelemek için peeling önemli. Ben bir ilaç kullanıyorum isim vermem yasak. 2 haftada bir üç gün sürer tüm cildi soyarım.
Temizleme işlemi önemli. Geçen ay o sonic temizleyiciden aldım, konjak sünger falan yalan dolanmış. Yüzümü daha önce temizlemiyormuşum meğer.
Göz altı morlukları için dolgu lazım ya da mükemmel bir düzen
Neredeen aldınız ve ücreti ne kadar acabaDermarolleri bir arkadaşım düzenli yapıyor, 34 yaşında ve cildi ışıl ışıl. O kanatarak yapıyor, yıllardır yaptığı için canı acımıyormuş
Ben de başladım 1 ilk iğnelerle fakat acısına dayanamadım, uyuşturucu kremle bile denedim ama ı ıh. Şimdi 0,5 likle tekrar başlıcam. Mucize gibi bir şey, dayanabilen mutlaka yapmalı
Hangi serumları kullanıyorsunuz?
ya cilt bakımına gidince tam olarak ne yapıyorlar?
ya ben de ondan korkuyorum internette biraz bakındım biri demiş yüzümü mahvetti biri demiş her yerimi sivilce bastı, biri demiş yüzüme sürdükleri maske yanık yaptı.e merak ettim ben de hem fiyatı çok yüksek hem de çoğu insanın başına bişey gelmişBizim evde yaptiklarimizi siyah noktali olan yerleri sikıyorlar buhar tutup sonra serum krem ver bakalım 250 tl olay tamamen bu gittim bi daha asla gitmem alerji olmuştum
Avene nin serumlarini kullaniyorum yuzumde kirişiklik sivilce hicbirsey yoktu zaten yasım geregi kullanmak istedim ve herkes ne kullaniyorsan devam et cildin ısıl ışıl diyor
(Buarada avene doğal bir ürün ve her eczanede bulunmuyor belli başlı eczanelerde bulunuyor cildimi muhtesem yaptı)
Şu pahalı olan var ya youtuberların tanıttığı, onun çin versiyonu. Xi.. Marka olan. Çok uygun fiyatı da. Herkese tavsiye ediyorum.Hangi marka temizleyici alet? Mesaj da atabilirsiniz,teşekkür ederim
Güzel yerlere gitmek lazım. Hijyen çok önemli. Birine epilasyon yapılıyo o çıkıyo cilt bakımı için başkası içeri alınıyo, öyle yerler olmaz. Bakımı yapanın cildi görünce tanıması lazım. Ucuza kaçmamak gerekiyor.ya ben de ondan korkuyorum internette biraz bakındım biri demiş yüzümü mahvetti biri demiş her yerimi sivilce bastı, biri demiş yüzüme sürdükleri maske yanık yaptı.e merak ettim ben de hem fiyatı çok yüksek hem de çoğu insanın başına bişey gelmiş
Hyaluronik asit fakat bunu kullanırken dikkat edilmesi gereken cildiniz ıslak ve nemli olsun ve üstüne krem sütun. Kullanilisini okursunuz. Ayrıca c vitamin serum. Ikisi bir arada korur. En üste de iyi bir nemlendirici krem aslında eczanelerde hametol yüz onarici kremi var yeni çıktı. Tamen doğal yaglandirmiyor da. Serum sonrası kullanabilirsiniz. Ben dee uzun araştırma sonucu hindistan cevizi yağını buldum normalde sacima uygulardim. Dün yüzüme10 dk masaj ile uyguladim. Normalde sicilvem vardır ama sivilce yapmadı. Peeling etkisi yaptı ayrıca tahriş etmeden bu gün yine cildim yumuşacık.. Katıksız kullanmakta fayda var.Tek başına hiçbir ürün işe yaramaz. Önce içten sonra dıştan desteklemeliyiz cildimizi. Yüz nemlendiricisi ve yıkama jeli olarak la...e p..y tavsiye ederim. Günes kremi içinde ayni markayı. Göz kremi icin bilemiyorum maalesef. Kahveyle peeling lavanta ya da gül suyuyla da tonik yapabilirsiniz. Ben cilt bakımlarinda evde hazırlanan ürünleri daha faydalı buluyorum. Nemlendirici jel ya da güneş kremi hariç her seyinizi evde hazırlayın
Ben o tarz uygulamaların doktor kontrolünde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen iyi yapıcaz diye kötü yapmakta varHyaluronik asit fakat bunu kullanırken dikkat edilmesi gereken cildiniz ıslak ve nemli olsun ve üstüne krem sütun. Kullanilisini okursunuz. Ayrıca c vitamin serum. Ikisi bir arada korur. En üste de iyi bir nemlendirici krem aslında eczanelerde hametol yüz onarici kremi var yeni çıktı. Tamen doğal yaglandirmiyor da. Serum sonrası kullanabilirsiniz. Ben dee uzun araştırma sonucu hindistan cevizi yağını buldum normalde sacima uygulardim. Dün yüzüme10 dk masaj ile uyguladim. Normalde sicilvem vardır ama sivilce yapmadı. Peeling etkisi yaptı ayrıca tahriş etmeden bu gün yine cildim yumuşacık.. Katıksız kullanmakta fayda var.
Doktor kontrolünde olan deri altına enjeksiyon. Benim dediğim serum yüze dışardan sürülüyor. Doktorluk birşey değil yani. Ama tabi bir merkezde cilt altına enheksiyon daha erken sonuç veriyor ama ben o kadar oynama taraftarı değilim cildimle. KorkuyorumBen o tarz uygulamaların doktor kontrolünde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsen iyi yapıcaz diye kötü yapmakta var
ya ben de ondan korkuyorum internette biraz bakındım biri demiş yüzümü mahvetti biri demiş her yerimi sivilce bastı, biri demiş yüzüme sürdükleri maske yanık yaptı.e merak ettim ben de hem fiyatı çok yüksek hem de çoğu insanın başına bişey gelmiş