Selam kızlar. Yüzümle ilgili problemim var. Böyle bebek gibi, toplu yüzü olanlar ne uyguluyor yaçok fazla bi problemim yok aslında sivilce vs gibi,
kırışıklık var özellikle göz etrafımda.
Göz altlarımda morluk Var. Ve cansız yorgun duruyor yüzüm . Fondotende kullanıyorum. Güzel durmuyo oda . Aloe vera özlü krem sipariş verdim.
2 çocukla zaten bakım yapamıyorum da krem sürerim gene. Başka önerebileceğiniz birşey var mı
Shi... Do sanırım Japon olan. Ürünleri harika.Göz altı morluklari için lüks bi kozmetik mağazası var sep.h.ra orda kafeinli bi göz kremi var hem morluklara hem karışıklığa inanılmaz iyi geliyor fiyatı 100 120 civariydi sanirim. Daha yuksek butceniz varsa bi japon bakim markasi var yine ayni magazada kremleri guzel geliyor cilde.
çok teşekkür ederim, bebeğim olduğu için vakit bulamiyorum yaaprofesyonel olarak cilt temizligi yaptirin bi kere.
Iyi bi temizlesinler yuzunuzu, bulundugum yerde 150-220 arasi degisiyor bu.
Sonrasinda sizi nasil bakim yapmaniz konusunda yonlendirirler zaten ama bi tek kremle olmaz onu soyleyim
Selam kızlar. Yüzümle ilgili problemim var. Böyle bebek gibi, toplu yüzü olanlar ne uyguluyor yaçok fazla bi problemim yok aslında sivilce vs gibi,
kırışıklık var özellikle göz etrafımda.
Göz altlarımda morluk Var. Ve cansız yorgun duruyor yüzüm . Fondotende kullanıyorum. Güzel durmuyo oda . Aloe vera özlü krem sipariş verdim.
2 çocukla zaten bakım yapamıyorum da krem sürerim gene. Başka önerebileceğiniz birşey var mı
Göz altı ışık dolgusu ve botoks :) maddi durumum yok dersen bol su+bol sebze+düzenli ve kaliteli uyku+kalitrli bir göz cevresi kremi. Kırışıklıkları ve morlukları geçirmez. Ama görüntü hafifler. Daha sağlıklı durur
Fondöten sağlıksız cildi çok daha kötü gösterir zaten. Önce cildinizi iyileştirmeye çalışın. Cilt tipinize uygun nemlendirici bir krem, yaşınıza uygun göz altı kremi kullanarak başlayabilirsiniz. Haftada 2 kez yine cildinize uygun peeling yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten gözenekleri temizleyip cildi o bahsettiğiniz bebek gibi haline getiriyor. Bir de üstüne güzel bir tonikle temizlediniz mi tamamdır. Toniği ben yakın zamana kadar gereksiz bulurdum ama 2 kez kullanınca (ben gül suyu kullandım) aradaki farkı gördüm. Gerçekten işe yarıyor.
Göz altı morluklari için lüks bi kozmetik mağazası var sep.h.ra orda kafeinli bi göz kremi var hem morluklara hem karışıklığa inanılmaz iyi geliyor fiyatı 100 120 civariydi sanirim. Daha yuksek butceniz varsa bi japon bakim markasi var yine ayni magazada kremleri guzel geliyor cilde.
Çok teşekkür ederim kızlar bakıcam urunlere.. aslında bu ay 100 tl ayırmıştım ama şu aleo veraya vericem 69 tl. Onuda iptal etmeyi düşündüm şimdi yaShi... Do sanırım Japon olan. Ürünleri harika.
Çok teşekkür ederim kızlar bakıcam urunlere.. aslında bu ay 100 tl ayırmıştım ama şu aleo veraya vericem 69 tl. Onuda iptal etmeyi düşündüm şimdi yaama birebir kullanan kişiler kırışıklık morluk vs çok iyi geldiğini yazmışlardı demek ki tek başına kullanmıyolardır ozaman..
Tek başına hiçbir ürün işe yaramaz. Önce içten sonra dıştan desteklemeliyiz cildimizi. Yüz nemlendiricisi ve yıkama jeli olarak la...e p..y tavsiye ederim. Günes kremi içinde ayni markayı. Göz kremi icin bilemiyorum maalesef. Kahveyle peeling lavanta ya da gül suyuyla da tonik yapabilirsiniz. Ben cilt bakımlarinda evde hazırlanan ürünleri daha faydalı buluyorum. Nemlendirici jel ya da güneş kremi hariç her seyinizi evde hazırlayınÇok teşekkür ederim kızlar bakıcam urunlere.. aslında bu ay 100 tl ayırmıştım ama şu aleo veraya vericem 69 tl. Onuda iptal etmeyi düşündüm şimdi yaama birebir kullanan kişiler kırışıklık morluk vs çok iyi geldiğini yazmışlardı demek ki tek başına kullanmıyolardır ozaman..
Çok teşekkür ederim❤❤ şuanlık maddi durumum yeterli değil ve bebeğim küçük maalesef asla durmazGünes kremi kullaniyor musunuz? Bence nemlendiriciden sonra en önemlisi o. Ayrica gözleriniz hassas degilse bile disarda mutlaka kaliteli günes gözlüğü de takın. Guneste ister istemez gozlerimizi kısıyoruz ve kırışıklıklar artıyor.
Varolan kırşıklıklar için de dermaroller kullanabilirsiniz, ayrica cildi de yeniliyor. internette çok fazla video var nasil olmasi gerektigiyle ilgili. Yalniz hijyene çok dikkat etmeniz lazim, daha çok sonbahar kış mevsiminde yapmak gerekiyor ya da günese karşı ekstra dikkatli olmamiz gerekiyor.
Iyice arastirin guvenilir yerlerden alin dermarolleri, eczanelerde var mesela. sonrasinda da ben d..kozmetik diye bir siteden aldığım serumlardan kullanıyordum. Kaliteli olduğunu dusunuyorum, fiyatlari da makuldü.
Sivilce yoksa zaten günlük olarak fondoten kullanmayin gozalti kapaticisi kullanin ve bb krem de cildinizi esitlemeye yeter. Maddi imkanınız yeterliyse tabiki cilt bakimlari da yaptirin ama ben minimum bütçede olabilecekleri yazmak istedim.
Alovecream.tr hem jel hem krem diyor, instagramda denk geldim canimBahsettiğiniz krem hangi marka? Çok bütçeniz yoksa aloevera bitkisinin kendisinden maske yapabilirsiniz. Görümcem bir ara hergun sürüyodu yüzüne, memnundu baya.
Tamam çok teşekkür ederimTek başına hiçbir ürün işe yaramaz. Önce içten sonra dıştan desteklemeliyiz cildimizi. Yüz nemlendiricisi ve yıkama jeli olarak la...e p..y tavsiye ederim. Günes kremi içinde ayni markayı. Göz kremi icin bilemiyorum maalesef. Kahveyle peeling lavanta ya da gül suyuyla da tonik yapabilirsiniz. Ben cilt bakımlarinda evde hazırlanan ürünleri daha faydalı buluyorum. Nemlendirici jel ya da güneş kremi hariç her seyinizi evde hazırlayın
Çok teşekkür ederim❤❤ şuanlık maddi durumum yeterli değil ve bebeğim küçük maalesef asla durmazönerilerinizi uygulayacğım. Ve ben gözlerimi evde de çok kısan bi insanım çünkü uzağı göremiyorum
Buarada şu sipariş verdiğim ürün aleoveranın içine kolajen peptit okyanus yosunlari vitaminler vs eklenmiştir kırışıklara birebir diyor sizce yeterli olur mu? Boşa da para vermek istemiyorum ya
Çok haklısınız teşekkür ederim, jelin kendisini araştırıcam en iyisi bencede , zaten guvenememistim ya malum internet ortami.Dediğiniz sayfaya baktim simdi, ürünün içeriğini göremedim. İçerik kulağa çok güzel geliyor ama hangi oranda eklendiğini falan bilemiyoruz, belki çok önemsiz bir miktarda kattılar. markayi da ilk defa duydum.
Maddi açıdan sorun değilse alın deneyin, sevmezseniz kullanmazsınız derdim ama evet ya boşa giderse para? Ben kırışıklık konusunda bir kremin mucize yaratabileceğini düşünmüyorum. Aklıma bir de şu geldi bazi insanlarin aloeveraya alerjisi olabiliyor, ya sizin varsa krem yine boşa gidecek. Bitkinin fiyatini bilmiyorum ama sizin durumunuzda bitkiyi almak daha mantikli olabilir. Sadece yüze değil, saça da bakım yapabilirsiniz ayrıca ufak yaniklarin da acısını alıyor jel. Simdi aklima geldi sebze/meyve smoothielerinin içine de aloevera jeli konulabiliyor.
Cildim kuru canimm tamam bakıyorum ❤❤Kuzum cilt tipin nedir? Sonra aktara git siyah noktalar icin yesil kil ( kil+limon suyu= sadece siyah noktalara)
Beyaz kil alip haftada 1 maske yap,ilik suyla yikayiver..cilt tipine uygun nemlendirici sur..baska ozelden yazayim