- 30 Mayıs 2019
- 30
- 32
ben kendi memnun olduğum rutinimden bahsedeyim size. temizlik, nemlendirme ve içten bakımla sorununuzla başa çıkabilirsiniz bence. ben son yıllarda kore cilt bakımına ve içeriği temiz ürünlere merak saldım. önce çift aşamalı yıkamayla yüzümü yıkıyorum: önce yağ bazlı temizleyici, ardından su bazlı temizleyici. ardından tonik ve nemlendirici. bir de su içmek çoook fark ediyor. çok yağlı ve ağır yemeklerde etkiliyor maalesef. düzenli ve etkili uyku da şart.
marka ismi veremiyoruz galiba burada ama, r..man mağazalarının kendi markası var, is..na diye. içeriği temiz ve fiyatları normalde de uygun, indirim dönemine denk gelirsen daha da düşüyor fiyatlar.
ayrıca yüzünü yıkamak için kullandığın jel ya da köpük ürünü 60 saniye boyunca uygulamaya çalışıyorum. peeling pek kullanmamaya çalışıyorum; yüzümü çizdiğini düşündüğüm için.
maddi olarak mümkünse senin için kimyasal peelingler var: asitli ürünler. taneli olanlardansa onları tercih edebilirsin ilerleyen zamanlarda kış ayları için.
güneş koruyucular çoook önemli. kışları bile kullanmak gerekiyor. tabi akşamları da iyi temizlemek gerekiyor cildi güneş kreminden.
Haftada 1 kil maskesi yapıyorum duştan çıktıktan sonra.
Sorularınız olursa yardımcı olurum seve seve :)
marka ismi veremiyoruz galiba burada ama, r..man mağazalarının kendi markası var, is..na diye. içeriği temiz ve fiyatları normalde de uygun, indirim dönemine denk gelirsen daha da düşüyor fiyatlar.
ayrıca yüzünü yıkamak için kullandığın jel ya da köpük ürünü 60 saniye boyunca uygulamaya çalışıyorum. peeling pek kullanmamaya çalışıyorum; yüzümü çizdiğini düşündüğüm için.
maddi olarak mümkünse senin için kimyasal peelingler var: asitli ürünler. taneli olanlardansa onları tercih edebilirsin ilerleyen zamanlarda kış ayları için.
güneş koruyucular çoook önemli. kışları bile kullanmak gerekiyor. tabi akşamları da iyi temizlemek gerekiyor cildi güneş kreminden.
Haftada 1 kil maskesi yapıyorum duştan çıktıktan sonra.
Sorularınız olursa yardımcı olurum seve seve :)