- 25 Ağustos 2014
- 20.355
- 48.223
-
- Konu Sahibi birturuncukedi
Hiç kimseyi takma.24 geç falan değil.Pes etme okulunu bitir.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Okumanın yaşı yok ben okurken sınıfta 33 yaşında bir abimizde vardı 41 yaşında bir ablamız vardı . Size öyle diyenlere kulak asmayınSelamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Gayet genç sacmalamayin , önemsemeyin ağzı olan konuşuyor. Yaşınızda küçük. Ne şanslısınız okuyorsunuzSelamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Delirdin mi sen...benim arkadaşımda o yaşlarda girdi üniversiteye...hepsi küçük derdi hatta...aradan yıllar geçti ..şimdi deniz manzarali ofisi var..Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Şimdi 8 yaşında bir çocuğa sorsan 20 büyük değil yaşlıdır. Sizin ki o hesap onlara sorsanız aranızda dağlar var halbu ki 5 yaş bile değilSelamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Okulu bırakırsan hayatının en büyük hatasını yaparsın, üstelik arkadaşlarından 3-4 yaş fark var diye... Bu kadar saçma sebeple okul bırakılır mı çok pişman olursun. Eğer üniversite okumak için yaş sınırı olsaydı her yaşta sınava girebilmek mümkün olmazdı.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Üniversite aynı yaş grubu insanların eğitim aldığı bir yer değil. Öyle bir anlayışda yok zaten. Sen kendi kendine kafayı takmışsın. Ben lisans öğrencisiyken sınıfın en çalışkanı 40lı yaşlarındaydı. En sevileni, lider özelliğinde olan ise 35 yaşlarındaydı. İkisinde evli çocuklu kadınlardı. Bende yüksek lisansımı 40 yaşından sonra yaptım. Eşimde doktorasını…Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?