- 25 Ekim 2023
- 2
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi birturuncukedi
Aaa ben de 24 yaşında üniversiteye başladım:) aynı şeyleri yaşadım ama kimseye bırakmadan ben zaten büyüğüm diyordum. Bir süre sonra ilgi alanları paylaşımlar falan derken unutuluyor bu küçük büyük mevzusu. Ayrıca avantajlısın onlar henüz gözü açılmamış ana kuzusuyken sen bir sıfır önde başlıyorsun.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Asla geç değil şimdi değil, okulu bitiginiz zaman anlayacaksınız.24 yaş okul için geç mi?
Tabi ki değil,bu yaşımda ben bile giderim.Saçmalamayın Allah aşkına.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Daha neler yahu. Universitede ogretim gorevlisiyim. 43 yasindayim. Her sene mutlaka benden buyuk ogrencim olur. Bu sene mesela bir sinifimda bir doktor var 40'li yaslarinda. Bir bey var 38 yasinda. Bir de avukat var o da 30'larinda. Bir tane de ev hanimi ogrencim var. 24 yas nedir ki. Amaciniz universite okumak mi? Sosyallesip arkadas edinmek mi? Yasiniz 24 ama dusunceniz hic olgun degil.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?
Başlikda yazilani gorunce herhalde buyuk bir olay var sandim bumu kiz buyuk derdin.Kazanmiṣsin oku işte ne guzel insanlarin ne dedigine neden dikkat ediyorsunki.Bu durumun avantajini kullanicagina çocuk gibi üzülmuşsun onlarin aksine.Hicbirsey icin geç degil el alem kaç yaşinda okuyor yani boşver insanlari keyfine bak okuluna devam et onlarinda agzinin payini vermegi ogren kendini neden senden kucuk olanlarin agzina duşuruyosunki.Selamlar. Ben 24 yaşındayım. Birtakım nedenlerden dolayı üniversiteye gidememiştim. Bu sene güzel bir okula ve bölüme yerleştim şükür. Ama yaşım büyük olduğu için canım hiç gitmek istemiyor. Sınıftakilerin yaşı benden küçük. Özellikle samimi olduğum arkadaşlarımın yaşları 18-21 arası. Birisi bana yaşlı dedi. Sonra muhabbet için birisi geldi konu açıldı aranızda en büyük kim dedi, benim arkadaşlarımdan birisi de beni göstererek bu dedi. Çok bozuldum, çok üzüldüm. Okulu bırakmayı düşünüyorum yaşım büyük olduğu için. Siz olsaydınız ne yapardınız? 24 yaş okul için geç mi?