derdim annemle anlaşamamak durum ciddi

Anne bende olmadigini biliyorsun benim ihtiyacim var sen bana para ver varsa diyin, sonra da kapatin gitsin her arayisinda böyle konuşun . Kotu konuşur canınızı sıkar bir iki ama her seferinde sakince ağzının payını verin en sonunda o da boyle taleplerle gelmez ve de görüşmenizi minimum a indirin.. kismet bu olur ya baska sehirde hem siz hem esiniz is bulursunuz ilerleyen zamanlarda gidersiniz o zaman.. esinizle ilgili yorum yapamayacagim nasil biri oldugunu bilmediğim icin amaa eger iyi bir baba ise 3 4 yasina kadar bakmasi cok iyi olur yavrunuz için. O da işe girerse bakici ve/veya kres ayarlarsiniz.. ama Allah askina annenizin size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin.

Hanimlar yapilan eziyetlere mantikli aciklama bulmaya calismayin. Bu zulumu yapani aklamaktir. Hayatta en haz etmedigim, hakkimi da helal etmedigim adama benziyor cocugum. Simdi canimin icini, bitanemi ona benziyor diye hirpalasam yeri mi? Cocuguma bakinca onu gormuyorum bile. Bu arada tipkisi. Bu karsinizdaki kisinin kotu bir insan olmasi ile alakali. Kotu ve kendini duzeltmek istemiyor. Zayif gordugu ile top gibi oynuyor. Hepsi bu.
Kesinlikle cok haklısın. Ama biz birini aklamaya çalışmaktansa kendimizi rahatlatıp unutmak istiyoruz.

Çok üzüldüm okurken.

Benim de annemle sorunlarım var ve bir gün her şey düzelir diye umut ederdim. Artık kabullendim. Uzaklaşmak ve sorunlu ebeveynleri uzaktan sevmek aşkların en güzeli. Bir şey isterlerse yok bende de deyip çıkmak lazım işin içinden. Umarım ben de düzgün bir iş bulup kendi evime çıkarım uzaklaşırım artık.

Hanimlar yapilan eziyetlere mantikli aciklama bulmaya calismayin. Bu zulumu yapani aklamaktir. Hayatta en haz etmedigim, hakkimi da helal etmedigim adama benziyor cocugum. Simdi canimin icini, bitanemi ona benziyor diye hirpalasam yeri mi? Cocuguma bakinca onu gormuyorum bile. Bu arada tipkisi. Bu karsinizdaki kisinin kotu bir insan olmasi ile alakali. Kotu ve kendini duzeltmek istemiyor. Zayif gordugu ile top gibi oynuyor. Hepsi bu.
evet haklı olabilirsiniz ama aklama değil değil anlamlandırmaya çalışmak diyebiliriz, sebep arama çabası belki de
ama bizzat tanık olduğum bir olay var konuyla ilgili
arkadaşımın 2 oğlu var büyüğü biraz yemek filan seçer, zor bir çocuk sayılabilir, arkadaşım çocuğun yanında diyor ki aynı babası, onlara çekmiş, huysuz vs. hem çocuğa kızıyor hem eşine ve ailesine, tamam böyle düşünüyor olabilirsin ama bari en azından bunu neden çocuğa yansıtıyorsun ki,
bizlerin de yaşadığı buna benzer şeyler
çocuklarımıza gelince elbette babalarına da benzeyecekler, sonuçta dünyanın en kötü insanı da olsalar o çocukların babaları bunu değiştiremeyeceğiz
o yüzden ben eş kişisine karşı nefret filan hissetmek istemiyorum, bana ne yaparsa yapsın umursamıyorum ve evet iyi bir baba sayılabilir kısmen de olsa,
boşansak bile çocuk için bir araya geleceğiz yeri geldiğinde,
ona karşı nötr kalmaya çalışıyorum, yani herhangi bir iyi yada kötü duygum olsun istemiyorum.

(biraz uzun) Kendimi bildim bileli bu durum böyleydi, hani ergenlik filan derken, üniversite, iş hayatı filan herşey değişti ama bu durum hiç değişmedi, sürekli tartışma, laf söyleme, yaptığım hiçbir şeyi beğenmeme, hep eleştiri filan…. Ben artık annemin beni sevmediğini, istemediğini filan düşünüyordum. Çocukluğumdan beri bana karşı sizin sülale böyle, sizin sülale şöyle, yani babamın sülalesi, sen bize düşmansın, bana bişey olsa sevinirsin….vs
Hani diyorlar ya anne olunca anlarsın diye aynen öyle oldu, artık bu düşüncelerimden eminim, doğumda sadece 2-3 gün kaldı yanımda keşke onda bile kalmasaydı, hastanede annem bebeği tutarken biraz yamuk tutuyordu, hatta birkaç fotoğrafta da öyle çıkmış, eşim “bebeğin boynunu biraz düzeltirmisin” dedi diye “şimdi camdan aşağı fırlattıracaksınız” filan dedi, düşündükçe ne kadar acı bir olay, hastaneden eve gelirken de kavga gürültü buna benzer birkaç cümle…
Yıllarca bana karşı bu kadar acımasız olmasına filan alışmıştım ama söz konusu bebeğim olunca kesinlikle tahammül edemiyorum, lohusalığım boyunca annem yüzünden çok ağladım, sürekli herşeye laf söylemeleri, en ufak bir itirazda bağırmalar filan, telefonu kapatmalar, alışkınım aslında dilinin ayarı yok, saman alevi gibi bağırıp çağırıp sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmalar ama artık tahammülüm kalmadı, Bana karşı bu kadar acımasız olması benim babama benziyor olmam, bir yerde okumuştum kadınlar eşleriyle sorun yaşıyorlarsa, ona benzeyen çocuklarına da tepkili davranıyorlarmış, onlardan alamadıklarını öfkelerini, çocuklarından çıkarıyorlarmış, bende tam olarak bunu yaşıyorum,
Acaba istenmeyen gebelik miydim diye düşünüyorum ,
bana hamileyken çok sıkıntılar yaşamış babamla ailesiyle filan, hatta ben doğduktan sonra bir kere üstümü mü ne kapatmış nefessiz kalmışım, bir kere üstüme biri basmış filan, bunlara benzer şeyleri duymak ne kadar kötü, ne kadar üzücü,
2.evliliğimi birazda onun yüzünden yaptım :KK14:, 30uma yaklaşmışım bana şiddet uygulamaya kalktı boğazıma filan sarıldı, hastaydım salonda yatıyordum annem güne mi ne gitmişti, gelsin diye beklerken, ordan başka yere filan geçmiş neyse geldi tartışmaya filan başladık, sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım su içerken arkadan boğazıma yapıştı, evden nasıl çıkıp gittiğimi hatırlamıyorum ağlaya ağlaya babaannemlere gittim orda kaldım….bu olaydan sonra belki de hemen evlenmeye karar verdim Mutlu ve huzurlu bir yuvaydı tek istediğim, sonuç yine hüsran, bu arada eş kişisi çalışmıyor çocuğumuza bakıyor, annemin olaya bakışı, paranı ben yiyemedim o yiyor, ki kendisi 1 yıl oldu emekli olalı, hala çalışıyor, 2 evi var emekli olunca araba aldı, 2.evi beraber aldık 4 yıl boyunca her ay en az bin tl verdim ama asla adı geçmiyor, hiçbir zaman dile getirmiyor, herhalde yıllarca okuttu ya ona sayıyor, ama asla hakkımı helal etmiyorum....
sonuç olarak aştım artık umrunda değil diyorum annem yeni bir süprizle geliyor, dün watsaptan msj atmış, dayımla ortak yer alıp ev yapacakları yazlık tarzında, öceden haberim vardı siz bilirsiniz alın güzel olur filan diye konuşmuştuk, dün benden para istiyor…şaştım kaldım ya, benim zaten zar zor geçindiğimi kredimin olduğunu filan biliyor, buna rağmen nasıl ne cüretle benden para isteyebiliyor ya, ben çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe gelmişim, hiç mi vicdanı sızlamıyor anlamıyorum, artık Allaha havale ediyorum,
bir tavsiye, bir akıl, bir teselli verin lütfen çok üzgünüm, bu konuyu açarken kaç yerde ağladım, bu aralarda aşırı duygusalım dokunsan ağlayacağım…bu anneyle bu eşle 21 aylık bir bebekle ne yapacağım :KK43:
neden boşanamadığımın bir nedeni de budur, boşandıktan sonra gidecek bir anne baba evim yok maalesef, bu arada babamla resmi olarak ayrı değiller ama uzun yıllardır ayrı yaşıyorlar babamın bizden uzakta başka bir hayatı var kafasına göre yaşıyor, ara sıra görüşüyoruz, kardeşim 2 yıldır yurtdışında
Kocanın zaten sana hayri yok. S3n ona bakıyorsun. Mutlaka biriyle yasamak zorunda değilsin. Kovana yedirecegin parayı kreşe ver. 18 aylıktan itibaren alıyorlar. Annenle de selami sabahı kes. Evladımız minik ama huzur dolu 2 kişilik bir ailen olsun.

para istediğinde ne dediniz
inşallah bakarım falan demediniz
net bir şekilde söyleyin anne veremem ev alırken de sana yardım ettim
kardeşimden isteyebilirsin diyin

çocuğunuza kim bakıyor bu arada
anne dedim biliyorsun kredim var (daha önce ilk emekli olduğunda 1 yıl önce filan ne kadar borcun var bankaya sor kapatalım filan demişti, lafta yani, bişey yapacağından değil öyle kaldı, ben zaten bildiğimden üstünde durmadım)
zaten zor geçiniyoruz ayın sonunu zor görüyoruz dedim nasıl yardım edeyim sana
"evdeki otursun yesin diyor"
(zaten daha öncede "paranı ben yiyemedim o yiyor" demişti )
tamam anne dedim bu krediyi kapatalım size kredi çekeyim (yapacağımdan değil nabzını yoklamak için dedim)
ne dese "zaten bana gelince akıllanıyorsun"
anne dedim bu demek normalde nasılım sence, cevap yok konu orda kapandı
tabiki yardım etmeyeceğim, geçti o devirler

Cocugunuzun onunde aglamayin. O size guveniyor. Annem agliyorsa guvende degilim diye dusunur. Korku dolu, urkek bir cocuk olur. Size tavsiyem ozellikle travmalara bakan bir psikolog ile gorusmeniz. Cok faydasini goreceksiniz.
aynen çok haklısınız ya, böyle düşünmemiştim, bu konuya daha dikkat edicem.
evet kesinlikle profesyonel yardım almak istiyorum artık kendim çözemiyorum çünkü sürekli yeni birşey çıkartıyor karşıma

Çok üzücü. .Hiç babanıza benzediğiniz için böyle şeyleri yaşadığınızı düşünmeyin anneniz in psikolojik rahatsızlıkları var .Evlat sevgisi yok, belki rahatsızlığı yüzünden kimseyle bağ kuramıyor. Ne eşiyle kurabilmış ne doğurduğu yavrusuyla. .

Tedavi olmalı.

İnsana değer vermeyenden, küçümseyenden,saygı duymayanlar, bencil ,acımasız kişiliklerden hep korkmusumdur.

Böyle insanlar bana göre ağır hastalar ve tedavi edilmeleri lazım.
doğrudur bencede normal değil biliyorum malesef ki
evlat sevgisi kızına yok ama oğluna çok :KK70:
neyse ki ben uzak da olsa kardeşimi seviyorum, iyiki var diyorum

Yeni doğmuş bebek için pencereden attıracak mısınız dedi? Ben mi yanlış anladım. Eğer doğruysa ben annem de olsa bir daha yüzüne bakmazdım. Siz hiç tepki vermediğiniz için böyle yapıyor olabilir mi? Ben olay çıkarırdım orada.
malesef ki olay doğru
normalde tepkisiz değilimdir, ne söylese cevabını veririm, o bir söylese ben iki söylerim filan ama bazen de insan susuyor işte hastanede sanırım o an tepkisiz kalmış olabilirim olayın şokuyla
ama hastaneden eve dönüşte onun eve gelmesini istemedim kapının önüne geldik annem gelmesin istemiyorum dedim
amcam da bana kızdı, olayı bilmediği için, arabada filan da tartışmıştık ki zaten her zamanki halimiz öyle yani
sonra annem kapıdan geri döndü amcamla
sanırım akşama doğru filan ben aramıştım gel diye çünkü vicdanım rahat etmemişti ama
keşke bir kadının en güzel anları böyle olmasaydı
o dönem babam da gelmişti, benim ona daha yakın olduğumu bildiğinden öfkesi tavan yapmıştı
hastane odasına babam girdi, annem ışık hızıyla odadan çıktı
sonra garibim babam da fazla kalmadı annem geri gelsin diye
evde de ilk anlarımda babamın yanımda olmasını istedim, o geldi
yani aynı ortamda bulunmuyorlar yıllardır ama evliler, saçma sapan bir durum işte :KK43:

Çünkü size zarar veren o da o yuzden tabi akillancaksiniz ona karşı
Ay lafa bak. Evet benim hikayem böyle daha anlatsam sayfalar yetmez belki de kendine şükredersin hatta bisey diyim mi üzülme ama ben 2 yaşındayken ağlıyorum diye beni dövüp balkona fırlattı benimde burnum kanadı ve ağladım,aldı sonra beni yatağa yatırdı. Pisman oldu güya. O zamanlar yüksek bir yatağı vardı cok cok iyi hatırlıyorum. Bunu kendisinin yuzune de vurdum bise diyemedi. Insanlar şaşırıyor ama ben 2 3 5 yasimi cok net hatırlıyorum 2 yasinda cocugun tek sucu yaramazlik yapmak. Evet babam hayatta dun yanima geldi kahve içtik. O da az değil ama bana 1 kez bile vurmadı. Demem o ki gercekten görüşmeyince insan mutlu oluyor ve 2. Evliligini yapmışsın evlenince hele insan hic katlanamiyor bu kadarına. Hadi eskiden genctin cocuktun cahildin vs diye kendini avutup hatayı kendinde ariyorsun ama lohusa bi kadina boyle davranilmaz. Ben gercekten artık hic görüşmüyorum yarin birgun cocugum olsa da tek başımayim. Kaynanam parkinson hastası. Hani bana yardim etmeye can atar biliyorum sağolsun ama ben artik onu da yoramam Zaten ben hep tek başımaydım. En iyisi kabullenmek. Ben diyorum beni sevmiyor seni sevmeyenle görüşme sende diyorum kendi kendime.
ahh canım ya :KK74: 2 yaşında bir çocuk melek ya neden böyle yapılır ki...
ama bazen haberler izliyoruz ya doğurup cami avlusuna filan bırakıyorlar (daha kötüsünü yazamadım elim gitmiyor)
yani o zaman şu gerçek bir kere daha ortaya çıkıyor doğurmakla anne olunmuyor...
inşallah sizin de hayırlısıyla çocuklarınız olur, ve evet şimdiden tek başına olduğuzunu kabullenmek daha katlanılır kılıyor bazı şeyleri, ama akraba arkadaş vs. en azından bir süre bir destek gerekiyor insana
sağolsun halam gelmişti ara ara yemek filan yapıyordu, yani kendi annemden görmediğim desteği ondan gördüm,
siz en güzelini yapmışsınız görüşmemekle
eşinizle çok mutlu olun ve sağlıklı güzel çocuklarınız olsun inşallah :KK200:

ahh canım ya :KK74: 2 yaşında bir çocuk melek ya neden böyle yapılır ki...
ama bazen haberler izliyoruz ya doğurup cami avlusuna filan bırakıyorlar (daha kötüsünü yazamadım elim gitmiyor)
yani o zaman şu gerçek bir kere daha ortaya çıkıyor doğurmakla anne olunmuyor...
inşallah sizin de hayırlısıyla çocuklarınız olur, ve evet şimdiden tek başına olduğuzunu kabullenmek daha katlanılır kılıyor bazı şeyleri, ama akraba arkadaş vs. en azından bir süre bir destek gerekiyor insana
sağolsun halam gelmişti ara ara yemek filan yapıyordu, yani kendi annemden görmediğim desteği ondan gördüm,
siz en güzelini yapmışsınız görüşmemekle
eşinizle çok mutlu olun ve sağlıklı güzel çocuklarınız olsun inşallah :KK200:
Iyi dileklerin icin cok cok teşekkür ederim. Rabbim tum isteyenlere versin insallah,sağlıklı sihhatli,guzel huylu evlatlar.
Ben de akraba da yok,var da onlarla da gorusmuyorum. Yine de şanslısın gercekten. Halanin gelmis olmasi falan. Ve eevet dedigin dogru insana insan lazım . Ama kaldi mi o insanlardan?? Ne guzelki guzel insanlar varmis. Kesinlikle dogurmakla anne olunmuyor. Yavrusuna bakmayan kopekler var,yavrusu olmadigi halde bakan kopekler var. Inanir misin benim köpegim kedime bakmıştı. Bize elletmemisti kediyi.. sana da esinle mutluluklar dilerim bir ömür ve evladinla..esinle alakali da biseyler yazmissin çalışmıyor falan gibi anne konusundan ona odaklanamadim. Umarim o da düzelir

Iyi dileklerin icin cok cok teşekkür ederim. Rabbim tum isteyenlere versin insallah,sağlıklı sihhatli,guzel huylu evlatlar.
Ben de akraba da yok,var da onlarla da gorusmuyorum. Yine de şanslısın gercekten. Halanin gelmis olmasi falan. Ve eevet dedigin dogru insana insan lazım . Ama kaldi mi o insanlardan?? Ne guzelki guzel insanlar varmis. Kesinlikle dogurmakla anne olunmuyor. Yavrusuna bakmayan kopekler var,yavrusu olmadigi halde bakan kopekler var. Inanir misin benim köpegim kedime bakmıştı. Bize elletmemisti kediyi.. sana da esinle mutluluklar dilerim bir ömür ve evladinla..esinle alakali da biseyler yazmissin çalışmıyor falan gibi anne konusundan ona odaklanamadim. Umarim o da düzelir
hayvan deyip geçmemek lazım, onlarda olan içgüdü o hissiyat malesef bazı insanlarda yok :KK43:
aynen insana insan gerek
eş konusuna hiç girmesek ordan da çıkamayız
şuan bebeğe o bakıyor
burda açtığım ilk konu eş kişisiyle ilgili aldatma olayı var malesef
ben şuan o konunun üzerine sünger çekmek zorundayım bir süre daha
o hala bildiğimi bilmiyor
ona karşı sevgi filan olmadığı için içimde, umrumda değil açıkçası ama çok rezil bir durum
bazen diyorum bir anda 5- 10 yıl filan geçse de
eş kişisinden boşanmış, anneanneden uzakta bir hayat kurmuş olsam
şuan çok uzak görünüyor ama sabrediyoruz yapacak birşey yok malesef

Çok üzüldüm okurken.

Benim de annemle sorunlarım var ve bir gün her şey düzelir diye umut ederdim. Artık kabullendim. Uzaklaşmak ve sorunlu ebeveynleri uzaktan sevmek aşkların en güzeli. Bir şey isterlerse yok bende de deyip çıkmak lazım işin içinden. Umarım ben de düzgün bir iş bulup kendi evime çıkarım uzaklaşırım artık.
aynen en güzel çözüm uzaklaşmak, inşallah gönlünüze göre bir iş bulup ayrılırsınız onlardan, ama yanlış bir evlilik yapmamak için de çok dikkatli olun olur mu, mutlu huzurlu bir yuva kurmak isterken daha kötüsü de olabiliyor malesef :KK43:

aynen en güzel çözüm uzaklaşmak, inşallah gönlünüze göre bir iş bulup ayrılırsınız onlardan, ama yanlış bir evlilik yapmamak için de çok dikkatli olun olur mu, mutlu huzurlu bir yuva kurmak isterken daha kötüsü de olabiliyor malesef :KK43:

Haklısınız gerçekten. Kaçıp kendi yuvamı kurayım derken daha kötüsünü yapabilir insan fark etmeden.

Haklısınız gerçekten. Kaçıp kendi yuvamı kurayım derken daha kötüsünü yapabilir insan fark etmeden.
aslında amaç sadece ordan kaçıp yuva kurmak da olmayabilir
mutlu huzurlu bir yuva kurma ihtiyacı, kaçıp kurtulmak isteğinden daha mı ağır basıyor acaba

Kesinlikle cok haklısın. Ama biz birini aklamaya çalışmaktansa kendimizi rahatlatıp unutmak istiyoruz.
Gercek bir defa acitir. Sonra saglikli karar alinir. Ama yanlis sebebe dayali avutma insani uyusturur, hata yaptirir. En sonunda kisi sorunu cozmek bile istemez. Kolay degil biliyorum. Cozumu isteyin gerisi gelecektir.

Jupiter bugün bana yazmıştın cvp actığım konuya bende hikayeni gördüm gezinirken dualarımda sana da yer vereceğim sen güçlü bir annesin bnm de sana sarılasım geldi Allah a emanet ol

herşeyi geçtim ilk evliliğimde akciğer embolisi geçirdim ağzımdan burnumdan kan pıhtıları geliyordu, bacağımda damar tıkanmış akciğerlerime pıhtı atmış nefes alamıyordum, ölümden döndüm 17 gün hastanede yattım, ömür boyu kan sulandırıcı ilaç ve varis çorabı giymek zorundayım, bazen özellikle yazın filan ve çok yorulunca daha çok ağrıyor, doktorun bir tanesi hastalığını kabullen artık demişti, ondan sonra yüzleşmiştim ve artık alıştım, ama sağlığım bile annemin umrunda değil, bazen ayağım ağrıyor dedimde ağrıycak yani normal filan diyor, ya beni sen doğurmadın mı neden bu kadar vicdansızsın be kadın, hani diyorum 20 yaşında anne olmuş bir şey bilmiyor filan, ama onun kuşağında herkes aşağı yukarı o yaşlarda anne oluyordu, peki benden esirgediği annneliği kardeşime yağdırması, aralarının çok iyi olması….ki ben kardeşimi çok seviyorum ama bizi uzaklaştıran annem….
Buda senin imtihanin.Uzuntunu derinden hissettim keşke eşinle çok iyi olsan da annenin yoklugunu hiç aramasan:KK43:

(biraz uzun) Kendimi bildim bileli bu durum böyleydi, hani ergenlik filan derken, üniversite, iş hayatı filan herşey değişti ama bu durum hiç değişmedi, sürekli tartışma, laf söyleme, yaptığım hiçbir şeyi beğenmeme, hep eleştiri filan…. Ben artık annemin beni sevmediğini, istemediğini filan düşünüyordum. Çocukluğumdan beri bana karşı sizin sülale böyle, sizin sülale şöyle, yani babamın sülalesi, sen bize düşmansın, bana bişey olsa sevinirsin….vs
Hani diyorlar ya anne olunca anlarsın diye aynen öyle oldu, artık bu düşüncelerimden eminim, doğumda sadece 2-3 gün kaldı yanımda keşke onda bile kalmasaydı, hastanede annem bebeği tutarken biraz yamuk tutuyordu, hatta birkaç fotoğrafta da öyle çıkmış, eşim “bebeğin boynunu biraz düzeltirmisin” dedi diye “şimdi camdan aşağı fırlattıracaksınız” filan dedi, düşündükçe ne kadar acı bir olay, hastaneden eve gelirken de kavga gürültü buna benzer birkaç cümle…
Yıllarca bana karşı bu kadar acımasız olmasına filan alışmıştım ama söz konusu bebeğim olunca kesinlikle tahammül edemiyorum, lohusalığım boyunca annem yüzünden çok ağladım, sürekli herşeye laf söylemeleri, en ufak bir itirazda bağırmalar filan, telefonu kapatmalar, alışkınım aslında dilinin ayarı yok, saman alevi gibi bağırıp çağırıp sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmalar ama artık tahammülüm kalmadı, Bana karşı bu kadar acımasız olması benim babama benziyor olmam, bir yerde okumuştum kadınlar eşleriyle sorun yaşıyorlarsa, ona benzeyen çocuklarına da tepkili davranıyorlarmış, onlardan alamadıklarını öfkelerini, çocuklarından çıkarıyorlarmış, bende tam olarak bunu yaşıyorum,
Acaba istenmeyen gebelik miydim diye düşünüyorum ,
bana hamileyken çok sıkıntılar yaşamış babamla ailesiyle filan, hatta ben doğduktan sonra bir kere üstümü mü ne kapatmış nefessiz kalmışım, bir kere üstüme biri basmış filan, bunlara benzer şeyleri duymak ne kadar kötü, ne kadar üzücü,
2.evliliğimi birazda onun yüzünden yaptım :KK14:, 30uma yaklaşmışım bana şiddet uygulamaya kalktı boğazıma filan sarıldı, hastaydım salonda yatıyordum annem güne mi ne gitmişti, gelsin diye beklerken, ordan başka yere filan geçmiş neyse geldi tartışmaya filan başladık, sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım su içerken arkadan boğazıma yapıştı, evden nasıl çıkıp gittiğimi hatırlamıyorum ağlaya ağlaya babaannemlere gittim orda kaldım….bu olaydan sonra belki de hemen evlenmeye karar verdim Mutlu ve huzurlu bir yuvaydı tek istediğim, sonuç yine hüsran, bu arada eş kişisi çalışmıyor çocuğumuza bakıyor, annemin olaya bakışı, paranı ben yiyemedim o yiyor, ki kendisi 1 yıl oldu emekli olalı, hala çalışıyor, 2 evi var emekli olunca araba aldı, 2.evi beraber aldık 4 yıl boyunca her ay en az bin tl verdim ama asla adı geçmiyor, hiçbir zaman dile getirmiyor, herhalde yıllarca okuttu ya ona sayıyor, ama asla hakkımı helal etmiyorum....
sonuç olarak aştım artık umrunda değil diyorum annem yeni bir süprizle geliyor, dün watsaptan msj atmış, dayımla ortak yer alıp ev yapacakları yazlık tarzında, öceden haberim vardı siz bilirsiniz alın güzel olur filan diye konuşmuştuk, dün benden para istiyor…şaştım kaldım ya, benim zaten zar zor geçindiğimi kredimin olduğunu filan biliyor, buna rağmen nasıl ne cüretle benden para isteyebiliyor ya, ben çocuğumu 3 aylıkken bırakıp işe gelmişim, hiç mi vicdanı sızlamıyor anlamıyorum, artık Allaha havale ediyorum,
bir tavsiye, bir akıl, bir teselli verin lütfen çok üzgünüm, bu konuyu açarken kaç yerde ağladım, bu aralarda aşırı duygusalım dokunsan ağlayacağım…bu anneyle bu eşle 21 aylık bir bebekle ne yapacağım :KK43:
neden boşanamadığımın bir nedeni de budur, boşandıktan sonra gidecek bir anne baba evim yok maalesef, bu arada babamla resmi olarak ayrı değiller ama uzun yıllardır ayrı yaşıyorlar babamın bizden uzakta başka bir hayatı var kafasına göre yaşıyor, ara sıra görüşüyoruz, kardeşim 2 yıldır yurtdışında
Valla pek saglikli bi durum.yok. davranislar sözler normal degil zatem siz de bunun farkindasiniz..enerjinizi annenize degil kendi kurdugunuz ailenize verin. Benzerini yakin arkadasim yaşıyor.. psikologu annenle mesafeli ol demiş..

Jupiter bugün bana yazmıştın cvp actığım konuya bende hikayeni gördüm gezinirken dualarımda sana da yer vereceğim sen güçlü bir annesin bnm de sana sarılasım geldi Allah a emanet ol
Eyvallah canım çok sağolasın Allah Razı Olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı kardeşim :KK200: :KK74:

X