Derdim Annem- Bebek Bakıcılığı

Annemin neden böyle davrandığını da çözemiyorum.

sizinle kurmuş olduğu simbiyotik ilişkiyi çocuğunuz üzerinden perçinlemek istiyor.

tabi ben bunu yazıyorum ama kendi menfaatinize ters düşen ve sizi onaylamayan her gönderide olduğu gibi buna da büyük bir karşı koyuşla cevap verecek ve dikkate almayacaksınız.

Evlat herkesten önce gelir, annenizin huyunu biliyosanız her şey bitince haber verin görüşmeye falan çağırmayın bahsetmeyin küsersede haksız bir küsme olacağından kendi barışır zaten bu kadar sinmiş davranmayın

Oyy sert ciktiysam ozur dilerim simdi telefon filan gorunce bir gaza geldim, sizi biraz anlayabiliyorum insanin yillsrdir biriktirdigi duygulari bir anda asmasi cidden zor ama biz disaridan bakan gozuz. Anneniz cok sikintili gercekten cok uzgunum. Hastaligi cocuga bulastiracak diye dusunmeyip bu yaptigi takinti olmus. Biraz cocugu uzaklastirmaniz her ikisinin psikolojisi icin de iyi olacak. Bu anlattiginizda akrabayi takdir ettim size sormadan vermemesi guven verici bir hareket.cocuk buyudukce ona karsi da duygusal manipulasyonu olacak gibi duruyor. Bu kisilik gelisimi icin buyuk problem. Insallah sorunsuz halledersiniz. Belki de cidden doktor arkasina gizlenmek sorunun cozumune faydali olacak.

Evet annemin etkisi altında kalıyorum tuhaf bir şekilde bağımlıyım. Ama önceki mesajlarımda da söylediğim gibi yabancı bir insanın içime sinmesi de çok zor. Bu gece eşimle konuşucam ayrıntılı. Zaten bugün bebeği götürmeyince annem biraz şüphelendi gibi. Gece ben de kalsın yarın işiniz yoğun demeye başladı. Çok nadir orda kalır aslında bebek.
Şu anneyi kırmama olayı beni cidden yıpratıyor. Mesajları gördükçe aslında tek problemimin o olduğunun farkına varmaya başladım.

Yo aslında zaman ayırıp yazıyorsunuz, dikkate alıyorum. Önceki mesajlarınızda da belirttiğiniz üzere ben sorunun farkına iyice vardım aslında.
Çözüm yolu arıyorum şuanda.
Hayır normaldi mesajınız rahatsız olmadım kesinlikle. Evet başka çözüm önerisi de olan olmadığına göre doktor bahanesinden yürümek en iyisi gibi duruyor. Açıkça söylemek biraz zorlayıcı benim için.

O yaşta insanları parkta çocuk peşinde koştururken üzülüyorum ben zorlanıyorum onlar kim bilir nasıl zorlanıyordur diyorum. En ideali bakıcı olsun aileden bir büyük de evde olsun, onları gözetsin. Bakıcı sonuçta güvenmek için bir süreç gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…