Yaşadıklarım bunlarla sınırlı kalmadı babamın psikolojik rahatsızlığı da vardı o sıra tedaviyi kabul etmiyordu, yanımızda intihar etmeye kalkıştı sadece 14 yaşındayım, bacağına sarılıp aldım ilaçları elinden, ardından babamı dedemler tedaviye ikna etti derken babam kanser oldu onu da atlattı
Müzik açsam iki gülsem annem hemen aşık mısın bu şarkılar ne böyle derdi onun da kafası gitmişti
Üniversitede bahar şenlikleri olurdu ya, ben başlarken ağlayarak eve dönerdim saat geç oldu diye babam üst üste arar dururdu
Bunlardan nasık kurtuldum uzunca yazmak istedim, mezun olduktan sonra benden yaşça küçüklerin bile akşam 7de izin almadan dışarda durabildiklerini gördüm, herşey içimde çok kalkmıştı, okuduğun okulun konserine gitmek bile imkansızdı ben o okulda öğrenciydim ya,
2 sene uzun kavgalar mücadeleler oldu, yaşım büyüdü pra kazanmaya da başladım, babama anneme açıkça ben dayanamıyorum ya evden kaçıcam başıma kötü bi iş gelecek, yada saçma sapan biriyle evleneceğim diye isyan ettiğimi hatırlıyorum
Ardından akşam 11 12ye kadar eve gelmememe kşmse ses etmedi ama zaten öğrencilik hayatımda bitmişti
Başka şehirde güzel bir iş buldum, sonrada diğer kapılar açıldı
İşin mülakatlarına gitmem için babamın ikna edilme süresiydi aslında 2 sene olan
Seni almazlar üzülürsün vs tarzıydı açıklaması
Hayatta hep ezilen değer görmeyen yapamazsın denilen küçüksenen ben, babamın seni almazlar demesine o sıra o kadar bozulmamıştım, algılarımı kapatmıştı adam
Benim hikayemin benim için iç burkan travmatik o kadar yanı varki hala aklıma geliyor malesef
Anadolu lisesine gittim, gittiğim lise kendi mahallemde değil uzaktaydı, biraz durumu iyi çocuklar vardı, dışlanmanın en dibini yaşadım, insandan bile sayılmadımm ilk 2 sene
Üzgünüm bazı öğretmenler bile yaptı bunu, üniforma bile giysek herşey çok belliydi, dahası herkes haftasonu sinemaya gitmek için konuşurken plan yaprken benim onları uzaylı gibi dinlemem, kendime çok üzülüyorum
Annemi babamı affedemiyorum, ama onlara çok güzel davranıyorum yine de
Uzun zaman yaptıklarını yüzlerine vurdum, hele bir kardeşim var ki ondan çektikçe diyorum siz bana ettiniz işte içimden