- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Bn 1 hafta ban yedigimi bilirim bu yeni uyeligm ama 2011 den beri takiliyorum burayaBilmem mi ayol. Kaşarlandıydık biz bi ara Belisle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn 1 hafta ban yedigimi bilirim bu yeni uyeligm ama 2011 den beri takiliyorum burayaBilmem mi ayol. Kaşarlandıydık biz bi ara Belisle.
Süper özetledin yavrum valla üzüldüm bu konuyu kaçırdıgıma, haber verin böyle şeylerde ekşın istiyorum ben kuş şaplak ter
hıhhhh onemli olan gormek degil,icerikte ne yazdıgını okumak ,okuyabiliyormusunuz?hayır degilmi havamı basıyonuz bize haben eski editörüm olsun o kadar yok kız semiramisim de görüyormus ıste demek ki sorun sizde
Cocugun varmi cnmevet ya birlikte oturuyoruz ev küçük bayrama kadar çıkarım inşallahhhhhh
Birbirimizi durduralim bence ban yersek mapis da canimiz sikilirahahahah sen bana takıl o zaman ama banlanırsın 2 günde bir
aahahah o nasıl söz laBilmem mi ayol. Kaşarlandıydık biz bi ara Belisle.
yok bu 1. çocuğum daha 5 haftalık 3 bekledik sonunda oldu ada kanamam oldu biraz dr dedi bir hafta sonra gel bebeğe bakalım nasıl iyi mi kötü müCocugun varmi cnm
Sen nereye gidiyon hacı yav tut dilini biraz her kuşa yorum yapılır mıher daim ama ben yine rahat durmadım dünden gitmesem bugün kesin gidiciyim
demek sen eski uyesın. Eski nikin neydi peki?Birbirimizi durduralim bence ban yersek mapis da canimiz sikilir
Sag salim kucagina alirsin insyok bu 1. çocuğum daha 5 haftalık 3 bekledik sonunda oldu ada kanamam oldu biraz dr dedi bir hafta sonra gel bebeğe bakalım nasıl iyi mi kötü mü
inşallahhhhhSag salim kucagina alirsin ins
hacı küsüm içerde oturuyor yazmak ıstemıs biz de kuşum içerde ötüyor olarak anladık sonrasını sen düşünSen nereye gidiyon hacı yav tut dilini biraz her kuşa yorum yapılır mı
Süylemem muneyle anlasma yaptik yeni uyelikle devam edicimdemek sen eski uyesın. Eski nikin neydi peki?
afiyet olsun fındıgımBen yemeğe geçiyorum az kaynatın ben yokken
Bnde adet olcam galiba belim bacaklarim agriyorinşallahhhhh
Afiyet olsun cnm cabuk gelBen yemeğe geçiyorum az kaynatın ben yokken
vayy peki öyle olsunSüylemem muneyle anlasma yaptik yeni uyelikle devam edicim
Verdim kuzum ondan sonra bayaaaasağol kuzum da ne mankeni ya zayıflıktan cekmedim hiçbir eyden çektiğim kadar
sen zayıf değilsin ki kız? zayıf mıydın yoksa? iyiydi kilon gördüğümde
onceki nickinde lorin yoktu degilmi,yoksa benim hic haz alamadigim bir uye veardi o senmisinSüylemem muneyle anlasma yaptik yeni uyelikle devam edicim