- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
söyleme söyleme nazar değcen yoksa
Kuzum bende bu şans varken ağrır bir iki güne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyleme söyleme nazar değcen yoksa
Allah kavuştursun cancagızım benim..Sevdiceğim gitti kızlarİçime öküz oturdu resmen.Bir de yanında
olsam neler olurdu bilemiyorum. Neyse gitsin gelsin bitsin bu çile.
Allah kavuştursun cancagızım benim..
Heves ettim bende yazayım28 yaşındayım ataması yapılmamış Türkçe öğretmeniyimBu arada en büyükleriniz ben miyim hepiniz 23 lerde 25 lerdeBen de yazayım bari
25 yaşındayım.Ataması yapılmamış Sosyal Bilgiler öğretmeniyim.
İyiyiz canım sen nasılsın bakalım ?nasilsnz kizlar
Heves ettim bende yazayım28 yaşındayım ataması yapılmamış Türkçe öğretmeniyimBu arada en büyükleriniz ben miyim hepiniz 23 lerde 25 lerde
İyiyim kuzum,yoktum iki gündür ugrayamadım yanınıza,kaynanamlar davet ettiler cumadan çıktık yola,kurban kesiyorlamış geline öyle bir adetleri varmış,neyse gittik geldik,baktım tercih açılmış ücretlide,tercihleri yaptım dün,bugun akşama ya da yarına belli olur kuzum.Teşekkür ederim tualim
Nasılsın? Ücretli öğretmenlik belli oldu mu ?
Evet herkesin genelde verdiği tepki böyle ama durum böyle kuzucum tam olarak 86 lıyımİyiyiz canım sen nasılsın bakalım ?
28 mi?Hiç göstermiyorsun yavrum ya.
İyiyim şekerim gelir gelmez aldım soluğu burda,sen nasılsın canım?nasilsnz kizlar
İyiyim kuzum,yoktum iki gündür ugrayamadım yanınıza,kaynanamlar davet ettiler cumadan çıktık yola,kurban kesiyorlamış geline öyle bir adetleri varmış,neyse gittik geldik,baktım tercih açılmış ücretlide,tercihleri yaptım dün,bugun akşama ya da yarına belli olur kuzum.
Sen nasılsın naptın?
Evet herkesin genelde verdiği tepki böyle ama durum böyle kuzucum tam olarak 86 lıyım
İyiyim şekerim gelir gelmez aldım soluğu burda,sen nasılsın canım?
Evet minyonluk güzel şey.Adetleri güzeldi gerçekten benim de hoşuma gitti.Sen neler yapıyorsun taşınma işi ne oldu?Ya bu arada sedeften haber yok mu?Görüşen kimse yok mu?Linka,Beliss siz görüşemediniz mi hiç?Hayırlısı olsun balım Kurban kesmeleri de çok hoşuma gitti.Güzel adetmiş.
Taşınacağız kuzum ev temizledik dün.Öyle geçiyor günler.
Ayrıca yaşını göstermemek iyidir iyi.
Evet minyonluk güzel şey.Adetleri güzeldi gerçekten benim de hoşuma gitti.Sen neler yapıyorsun taşınma işi ne oldu?Ya bu arada sedeften haber yok mu?Görüşen kimse yok mu?Linka,Beliss siz görüşemediniz mi hiç?
Hadi hayırlısı,taşınmak kadar berbat ve nefret ettiğim bir durum yok olamaz da sanırım.Bu kadar fazla girmemezlik yapmazdı sedef hayrolsun..Bu ayın sonuna taşınmış olacağız inşallah kuzum.Sedefin telefon numarası yok
bende.Merek ediyorum ama bende.
Hadi hayırlısı,taşınmak kadar berbat ve nefret ettiğim bir durum yok olamaz da sanırım.Bu kadar fazla girmemezlik yapmazdı sedef hayrolsun..
Oldu bebeğim 8 eylül de oldu nişanımAynen kuzum hayrolsun inşallah
Tualim senin nişan olmadı daha değil mi.
Oldu bebeğim 8 eylül de oldu nişanım
Neler alacaksın bakalım