- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Aa sen görmüyor musun bendekini?Ama bana görünüyor ne garip yapmıslarSende de görünmüyor şuan.Yok kuzum görünmüyor.Bende de olmaması gerek ben de çevirim dışı girdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sen görmüyor musun bendekini?Ama bana görünüyor ne garip yapmıslarSende de görünmüyor şuan.Yok kuzum görünmüyor.Bende de olmaması gerek ben de çevirim dışı girdim.
benimki bugün aradı ama acamadım ya evdekilerden dolayı 1hafta oldu konusamadık daha.Ben de iyiyim kuzum biraz yorgunum o kadar
Askerim de arasa daha iyi olurum
benimki bugün aradı ama acamadım ya evdekilerden dolayı 1hafta oldu konusamadık daha.
Burda mısınız ? :)
amin kuzum hepimizin de durumu aynı işte.Ayy o da kötü olur ya Bizde de babam sorun işte.
Allah sabır versin kuzum bize ya.
Sen gelirsin de olmaz mıyız
Valla özlemişim
Balım Allah kavuştursun.Konuştunuz mu hiç ? :)
Harbi kız hoş geldin canım.
Konuşmadık kuzum.Fırsat bulamadı sanırım.Zaten uzaktık
ama yine de zormuş linkam yav.Neyse hayırlısıyla bitirsinler sonra
topikçek düğün yapalım.Evlenelim artık.Yeter daa.
Hos buldum şekerim, nasilsinizzHarbi kız hoş geldin canım.
İkisi bir arada kotu olmus. Allah kavustursun askerlerinizi iyiyim. Burayada bi burnumu sokayim dedimHe ya evlenek artık.Sorma,ilk günler fena oluyor ama zamanla düzen oturuyor.İnşallah iyi olacak sizin de bal köpüğüm. :)
Napalım harbicim,atanamadık,herifler askerde.Öyle. :) Sende ne var ne yok ?
Hos buldum şekerim, nasilsinizz
İkisi bir arada kotu olmus. Allah kavustursun askerlerinizi iyiyim. Burayada bi burnumu sokayim dedim
selamSelamm
Sorma,geldi mi hepsi üst üste geliyi...İyi yapmışsın.Sen mezun musun ?
Harbikız iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın neredensin kimlerdensin de bakamAllah yardimciniz olsun :) yok yaaa recep ivedigin tabiriyle benm dnamda okumakk yokkk bir kac kez uni denedim de i ih bana göre degil ders calismak. Meslege atildim o yüzden calisiyorum canim :) sen okuyor musun?
İyiyim teşekkür ederim :)
Naberr
Bende iyiyim. Bedenim mersinde,kafam maldivlerde 26 yasindayim,evliyim.iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın neredensin kimlerdensin de bakam