- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Bnm bikere tepem atti belediye baskaniyla gttim gorustum
Niye ki ?
Sen bugün herkese çatmışsın anlaşılan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm bikere tepem atti belediye baskaniyla gttim gorustum
Yok belediye baskaniyla bgn gorusmedim kiz 1 ay filan oluyo onla goruseliNiye ki ?
Sen bugün herkese çatmışsın anlaşılan.
Yok belediye baskaniyla bgn gorusmedim kiz 1 ay filan oluyo onla goruseli
Benide belediye ye al dedim almadi zalim
Bana dediki fazladan 1000 ksii var maas odeyemiyorum namissiz adamZalim ki ne zalim bunlar.Aman boşver yav kafaya taka taka bir hal olduk.
Bana dediki fazladan 1000 ksii var maas odeyemiyorum namissiz adam
Aynen canimKeşke tarih öncesi çağlarda yaşasaydık.İşe girme derdi
yok, kadro derdi yok.iş bölümü yapar hallederdik işimizi.Ooohh mis ya.
İyidir tatlışım şu ücretli öğretmenlik başvurusuyla ugraşıyorum kaç gündür bugun de milli eğitimdeydim yeni geldim çok yorulmuşummmNaber cnm
Bebeğim milli eğitimdeydim gittim kavga ettim dağıttım ortalığı
Benim de agrıyor zıkkımAynen canim
Geri dönüş olsa keske
2 tane agri kesici ictim basimin agrisi gecmiyor ya
Sizde bugün kavga etme potansiyeli çok yüksekBebeğim milli eğitimdeydim gittim kavga ettim dağıttım ortalığı
Evet onlisansa giricem yeterli puani alirim insallah 20yasimda da devlet memuru olurum:)[/QUOTE][QUOTE="Semiramis, post: 36882734, member: 4inşallah eşekkür ederim
Sanırım 27-28 inde gireceksin kpss ye.
Biz atlattık sen de hayrlısıyla atlatırsın inşallah .
mrb bende önlisans giricem busene nasıl çalısmalarınız..ben bi türlü düzenli çalışamadım inş.. kazanırsınnn[/QUOTE]Evet onlisansa giricem yeterli puani alirim insallah 20yasimda da devlet memuru olurum:)
mrb bende önlisans giricem busene nasıl çalısmalarınız..ben bi türlü düzenli çalışamadım inş.. kazanırsınnn
Hahahah aslanim bnm bende hastanede kavga ettimBebeğim milli eğitimdeydim gittim kavga ettim dağıttım ortalığı
Tulbenntle bagladim sıktırdim iyice basimi smdi biraz iiyimBenim de agrıyor zıkkım
Nerdesiniz kizlarbu sene cok calisip derslerimden gecicem
Konusalim o zmn cnm sikiliyo bnm bu sene hevesim hic kacmaz ins biter su okulBen burdayım canım hadi inşallah
Konusalim o zmn cnm sikiliyo bnm bu sene hevesim hic kacmaz ins biter su okul