- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Adet sancısıyla uğraşıyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun cnm diploma diplomadr gerci bn kpssden bankacilik ve sigortacilik alaninda ne yapablirim blmiyorum suan ama en azndan grdgim isyerlerndeki sapiklarin gozune sokarim diplomayiBiter canım dert etme.Bittikten sonra işimiz hazır olsa keşke Ama yok bu dördüncü girişim olacak kpss ye.
Adet sancısıyla uğraşıyom.
Olsun cnm diploma diplomadr gerci bn kpssden bankacilik ve sigortacilik alaninda ne yapablirim blmiyorum suan ama en azndan grdgim isyerlerndeki sapiklarin gozune sokarim diplomayi
Kıyamam kuzuma benUyumak iyi geliyor linkam.
Gecmis olsun bnde ayni dertle ugrasiyorum bgnlerde basim da agriyoAdet sancısıyla uğraşıyom.
Cok agri kesici icince adet kesilir diyolar ama bnde dun ve bgn toplam 4 tane ictim Allahtan ilac bitti yoksa kutuyu icerdim bu agriylaValla ağrı kesici içtim balım,çekemicem bu aylık böyle olsun.
Basvurusu ne zmndi onun bnm hic haberim yok ondanLise kpss ye girecek misin 10 gün sonra .
Cok agri kesici icince adet kesilir diyolar ama bnde dun ve bgn toplam 4 tane ictim Allahtan ilac bitti yoksa kutuyu icerdim bu agriyla
Valla ağrı kesici içtim balım,çekemicem bu aylık böyle olsun.
Basvurusu ne zmndi onun bnm hic haberim yok ondan
İyi yapmışsın canım çekilmez olduğunda ben de öyle yapıyorum.
İş konusunda karara vardın mı kuzum ?
Yok cnm 2 defa girdim bn ikisndede 66 aldimOnun başvurusu geçti canım.Girersin diye düşündüm ondan sordum.
Nasil olayim issizim ozel uni icin para biriktriyodum yarida kaldi ise dewam etseydim bu sene gdecektim maastan ödeyip oda yalan oldu napcam blmiyorumAman napim be canım,kafam bozuk çekecek halim yok bu ay.Sen nasılsın ?
Nasil olayim issizim ozel uni icin para biriktriyodum yarida kaldi ise dewam etseydim bu sene gdecektim maastan ödeyip oda yalan oldu napcam blmiyorum
Yok cnm 2 defa girdim bn ikisndede 66 aldim
Calismakta bela ...Bu memlekette okumak bela başa.
Ben bu sene cok sanssizlik yaşadım is konusunda o yuzden takip etmedjm hic firsatim olmadi birazdaKaçırmasaydın keşke.Şansını deneseydin.
Bazıları bu dilden anlıyor şekerim yapacak bir şey yokHahahah aslanim bnm bende hastanede kavga ettim