- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Hoşgeldin bebiş napıyorsun bakim?
Napayım kuzum takılıyorum öyle sen napıyorsun nasılsın bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin bebiş napıyorsun bakim?
Oturup sıkıntıdan recep ivedik izledim canım durum vahim bendeNapayım kuzum takılıyorum öyle sen napıyorsun nasılsın bakalım.
Ne gibi bir iş?Sizce işe gireyim mi ?
Ne gibi bir iş?
Bence hayır eğer calışmak kafa dagıtmaksa amacın ücretli yap ya da koleje gir ya da nebileyim etüt merkezinde çalış ama masa başı vs.sana bilemiyorum da sana uzak işler gibi sanki.
Ohhhh anladım ben şimdiiSen bilirsin canım,kendine iyi geleceğini düşünüyorsan,kafam dağılır diyorsan gir çalış nolacak boş boş oturmaktan iyidir evde.Onlara da babam sıcak bakmıyo canım.Bu dediğim yerde babamla çalışcam.
Ohhhh anladım ben şimdiiSen bilirsin canım,kendine iyi geleceğini düşünüyorsan,kafam dağılır diyorsan gir çalış nolacak boş boş oturmaktan iyidir evde.
İyiyim yavrum napim forumda geziniyorum öyle,bugun milli eğitime gittim ücretli için baya bi moral bozdum geldim millet tercihini onaylatıyordu gülen yüzler,nereyi yazdın hocamlar falan,direkt bahçeye çıktım yaktım bir sigara,dedim bir gün sende tercih yapacaksın tuba..İyi kötü para da kazanırım diyom ama bakalım.Sen nediyon balım ?
İyiyim yavrum napim forumda geziniyorum öyle,bugun milli eğitime gittim ücretli için baya bi moral bozdum geldim millet tercihini onaylatıyordu gülen yüzler,nereyi yazdın hocamlar falan,direkt bahçeye çıktım yaktım bir sigara,dedim bir gün sende tercih yapacaksın tuba..
Bu arada aynen öyle,ufaktan köseye bişeyler at yarın bir gün lazım olur ne bilim her ay çeyrek yap falan,bir bakmışsın nişanlanmışsın ve hiçbşeyin yok benim gibiİyi kötü para da kazanırım diyom ama bakalım.Sen nediyon balım ?
Anlayabiliyorum,senin daha çok canının yandıgını biliyorum,teselli etmek mantıksız,çok haklısın sadece..Zümrem sorma ya...Canım feci acıyo...
Bu arada aynen öyle,ufaktan köseye bişeyler at yarın bir gün lazım olur ne bilim her ay çeyrek yap falan,bir bakmışsın nişanlanmışsın ve hiçbşeyin yok benim gibi
Oturup sıkıntıdan recep ivedik izledim canım durum vahim bende
Sizce işe gireyim mi ?
Fabrikada.Masa başı,irsaliye vs.işleri..
gel yavrimmm yamacima gelMuhasebecilere özel bir ilgim olmuştur hep
Kizlar nasilsnz
Tam mapustan cikmistim yine 2 gun dustum artik burdan hicbiryere gtmiycem valla laftan anlamiyorlar
Sen beni dinle at köşeye bişeyler kuzum bir an geliyor çok lazım oluyorBabam ben halletcem diyo ama ne mecburiyeti var ? Herif de ben yapcam diyo bakam kim kazancak ?