- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Akillimi bebisAmin canım sağol. Erkek bebişim
Bn erkek cocuklarini cok severim ismi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akillimi bebisAmin canım sağol. Erkek bebişim
ohhh senin annen yanında biz napalımAmann dun annem butun evi temizledi zaten bugun hastayim elim kolum kalkmiyor valla biraz simariklik yapayim
Ben bekarim amaohhh senin annen yanında biz napalım
biz de bi zamanlar bekardıkBen bekarim ama
Ahh ahh o eski gunlerin dimi :)biz de bi zamanlar bekardık
he valla gençliğimi yaşamadan evlendim sorumluluk aldım....pehhhhAhh ahh o eski gunlerin dimi :)
Cocuklarinin isimleri ne :)he valla gençliğimi yaşamadan evlendim sorumluluk aldım....pehhhh
bende merak ederim öyle....Cocuklarinin isimleri ne :)
Cok merakliyim dimi
Guzel isimler cift isim severim bendebende merak ederim öyle....
kızım rumeysa eylül
oğlum yiğit erdem
kızım 9 yaşında(dün doğum günüydü) oğlum 20 gün sonra 1 yaşındaGuzel isimler cift isim severim bende
Kucuk olan hangisi kziin mi oglunmu
Allah bagislasin cnm .kızım 9 yaşında(dün doğum günüydü) oğlum 20 gün sonra 1 yaşında
bende çift isim seviyorum....(erdem aynı zamada eşimin adı:))
Akillimi bebis
Bn erkek cocuklarini cok severim ismi ne
Oo tecrubelisin o zmn ustesinden gelirsin cnm abicik kac yasindaValla şimdi belli olmaz o bi 10-15 günlük olalım da... Abimiz 15 günlüklen azıttı bakalım bu uslu mu olacak. İsmi Arın
kızım 9 yaşında(dün doğum günüydü) oğlum 20 gün sonra 1 yaşında
bende çift isim seviyorum....(erdem aynı zamada eşimin adı:))
Oo tecrubelisin o zmn ustesinden gelirsin cnm abicik kac yasinda
tsk ederim canım amin..Allah esirgesin çok tatlı maşallaah
seninde bebişlerin var kaç tane isimleri ne kız mı erkek mi kaç yaşında hepsini bilmek istiyorumValla şimdi belli olmaz o bi 10-15 günlük olalım da... Abimiz 15 günlüklen azıttı bakalım bu uslu mu olacak. İsmi Arın
Ben cocuk gelsiimi mezunuyum cocuk gormeye dayanamiyorum kacacak delik ariyorum resmenAbimiz de abi sayılmaz 14,5 aylık ama tecrübe falan sökmüyo bunlara anacım. Gece 3 de zırıl zırıl ağlama sesiyle uyanınca istersen çocuk gelişimi mezunu ol faydası yoq