- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
3 gundur belim oyle agriyoki ne yatabliyorum nede oturabiliyorum ölüm gibi bi olsamda kurtulsam patronla sorunlarim vardi ciktim canimOff regl deme ya kadın olmak çok zor
Aa neden ayrıldın işten ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gundur belim oyle agriyoki ne yatabliyorum nede oturabiliyorum ölüm gibi bi olsamda kurtulsam patronla sorunlarim vardi ciktim canimOff regl deme ya kadın olmak çok zor
Aa neden ayrıldın işten ?
Bende yanlus biseymi dedim diorum :)
3 gundur belim oyle agriyoki ne yatabliyorum nede oturabiliyorum ölüm gibi bi olsamda kurtulsam patronla sorunlarim vardi ciktim canim
Bn bgn reegl olcam :) ondanHımm.. Yok yahu hoşgeldinin neresi yanlış
Bnmde kemiklerim agriyo ya gezemiyorum resmenHayırlısı olsun canım ..
Bende kaç gündür ateşli ağrılı sürünüyorum mevsim geçişleri dolayısıyla bitsede gitsek
Bnmde kemiklerim agriyo ya gezemiyorum resmen
Bende yaNefretçi şirin: hasta olmaktan nefret ediyorum
hoşbuluduk kızımı okula gönderdim evleri topladım annemle konuştum şimdi bebeğimi sallıyorum uyuyo ayağımda senden naber.....yaş kaç biraz bilgi ver tatlımHosgeldin canim
Napiyosun
Ooo baya is yapmissin valla ben 21 yasindayim yakin zamana kdr calisiyordum suan evdeyim muge yi izliyorumbugün ok
hoşbuluduk kızımı okula gönderdim evleri topladım annemle konuştum şimdi bebeğimi sallıyorum uyuyo ayağımda senden naber.....yaş kaç biraz bilgi ver tatlım
hımmm annemde onu izlyormuş bende her sene izlerdim bu sene başlamıycam takıntı oluyo iş güç kalıyo.....Ooo baya is yapmissin valla ben 21 yasindayim yakin zamana kdr calisiyordum suan evdeyim muge yi izliyorum
Bn bgn reegl olcam :) ondan
Amann dun annem butun evi temizledi zaten bugun hastayim elim kolum kalkmiyor valla biraz simariklik yapayimhımmm annemde onu izlyormuş bende her sene izlerdim bu sene başlamıycam takıntı oluyo iş güç kalıyo.....
Ayy canim gözün aydin Allah anali babali buyutsun erkek mi kiz mi bebisValla ben daha beterim deyim sana 6 günlük lohusayım. Neyse biz çok yaklaşmayalım birbirimize. Ateşle barut misali. Site çöker maazallah
Bende ya
Ee bgn ise gdecekmsn
Gelir duzenli geliyosa isi bosver bol bol yatman dha iyiBenim işlerim tr de olmuyor canım bi telefon gelir 2 3 gün kaybolurum bazen 1 ay öyle maceralı yani biraz
Yazı yazdığımız kutunun üst kısmındaki araç çubuğunda gülen yüz var ona tıklıyorsun
Gelir duzenli geliyosa isi bosver bol bol yatman dha iyi
Ayy canim gözün aydin Allah anali babali buyutsun erkek mi kiz mi bebis
Zaten en onemlisi isini sevmek canimYatmakta sıkıyo yoksa totomu hiç kaldırmıycamda bide zevk alıyorum işimden allahtan