- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
var kuzum 1 bardağı 130 kaloriydi sanırım günde 2 bardak iyidir fazlası kansızlık yapıyor.Öyle bir etkisi var mı ki
bu arada sen kac kilosun hep sorucam unuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var kuzum 1 bardağı 130 kaloriydi sanırım günde 2 bardak iyidir fazlası kansızlık yapıyor.Öyle bir etkisi var mı ki
ahahha kuzum ya biraz da göğüse gitse namıssız kilolar hiç fena olmaz
Valla çok severim bu atasözünü heeeeeGömleği gösteren ütü,kadını gösteren totosu demiş atalarımız
52 yim bebeğim ben 55 falan olsam süper olacak ama dur bakalımvar kuzum 1 bardağı 130 kaloriydi sanırım günde 2 bardak iyidir fazlası kansızlık yapıyor.
bu arada sen kac kilosun hep sorucam unuyorum
Valla çok severim bu atasözünü heeeee
pekalaaÖyle her şey birden olmaz sabret kuzum
ciddi mi ben seni 55 sanıyorum kuzum resımde öyle duruyordu sanki kilon gercı 52 de gayet iyi ..52 yim bebeğim ben 55 falan olsam süper olacak ama dur bakalım
Valla hatunu gösteren totodur tugbim,kıymetini bilBir toto sever daha geldi
Benim toto da büyük biraz ama şikayetim yok
Geçen sene ben fissür(catlak) den ameliyat oldum bebişim o ara 60 kiloya çıktım ve cidden manyaktı ya tam istediğim kiloya ulaşmıştım fakat sonradan eskiye döndüm yine işte tam o ara fotolaştık seninle yeni halimi gönderirim bir ara face den.Boyum da 1.64 kuzucumciddi mi ya amanın ben seni 55 sanıyorum kuzum resımde iyi duruyordu kilon gercı 52 de gayet iyi ..
boyun kaç?
Geçen sene ben fissür(catlak) den ameliyat oldum bebişim o ara 60 kiloya çıktım ve cidden manyaktı ya tam istediğim kiloya ulaşmıştım fakat sonradan eskiye döndüm yine işte tam o ara fotolaştık seninle yeni halimi gönderirim bir ara face den.Boyum da 1.64 kuzucum
benım boy da 163 kuzumGeçen sene ben fissür(catlak) den ameliyat oldum bebişim o ara 60 kiloya çıktım ve cidden manyaktı ya tam istediğim kiloya ulaşmıştım fakat sonradan eskiye döndüm yine işte tam o ara fotolaştık seninle yeni halimi gönderirim bir ara face den.Boyum da 1.64 kuzucum
Ay tabikide fıstıkım sanada atarımmmmmBen de foto isterim.
Hemen okuyorum kuzum konuyu peki bir şey soracagım bu süt senin bağırsaklarında yani sindiriminde bir olumsuzluk yaratmıyor mu?benım boy da 163 kuzum
benım diyet listem var onu uyguluyorum diyetisyen hazırlamıstı bana. haftada 2 kilo aldırıyor tam uygularsan. tam olmazsa 5 günde 1 kilo falan oluyor. istersen onu dene ya da fikir edinirsin bak konu acmıstım buraya http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-günde-1-kilo-aldıran-diyet-listem.746615/
kuzum yenı halini ikimize de at hadi merak edıyoruz cokAy tabikide fıstıkım sanada atarımmmmm
yok kuzum hiç yapmıyor arada midemin bozuldugu oluyor ama sütü 3 bardak içince oluyor o da. Her yemekten sonra mutlaka 2 kaşık pekmez ye kuzum hem kan yapar hem iştah acıyor.Hemen okuyorum kuzum konuyu peki bir şey soracagım bu süt senin bağırsaklarında yani sindiriminde bir olumsuzluk yaratmıyor mu?
Tamam bi fotograf taraması yapayım hemen göndereyim dostlarımakuzum yenı halini ikimize de at hadi merak edıyoruz cok
Anacıgımın bir numaralı hatta en gözde ilacı pekmezdiryok kuzum hiç yapmıyor arada midemin bozuldugu oluyor ama sütü 3 bardak içince oluyor o da. Her yemekten sonra mutlaka 2 kaşık pekmez ye kuzum hem kan yapar hem iştah acıyor.
bekliyoruz bebekim ben de 55 olunca bir foto aticiim inşallah sizeTamam bi fotograf taraması yapayım hemen göndereyim dostlarıma
keçiboynuzu pekmezi en sağlıklısı bence ama bizde üzüm pekmezi var şuanAnacıgımın bir numaralı hatta en gözde ilacı pekmezdir