- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
ben de bildiğin gibi kuzum. Ne zaman belli olacak sizin atamalar?
Tee kasımda yavrum ya, sınavı temmuzda yapıyolar kasıma kadar bekletiyolar bizi Belirsizlik delirtiyor insanı vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bildiğin gibi kuzum. Ne zaman belli olacak sizin atamalar?
ben uzun süre kitaba benzeyen hiçbir şey görmek istemiyorumEvet,bir saatim diğerini tutmuyo ya. Bütün gün düşünüyom boyuna. Bir sürü roman alacaktım,yine suya düştü hayallerim.
ay ne kötüymüş o öyle bu memleket insanı verem eder valla.Tee kasımda yavrum ya, sınavı temmuzda yapıyolar kasıma kadar bekletiyolar bizi Belirsizlik delirtiyor insanı vallahi
Linkaa naber?Evet,bir saatim diğerini tutmuyo ya. Bütün gün düşünüyom boyuna. Bir sürü roman alacaktım,yine suya düştü hayallerim.
ay ne kötüymüş o öyle bu memleket insanı verem eder valla.
Ya bizim de okullar acıldı daha kontenjanları yeni belirlediler.Gerçi belirlemeselerdi daha iyiydi.Bizim atamaları da bu ay yapsalar ne oluyor sanki anlamıyorum bari ekim olsaydı Kadrolar da b*kum gibi bu sene afedersin nolcak bilmiyorum valla. Aman neyse seninki ne yaptı ya askerlik nasıl gidiyor?
Ya bizim de okullar acıldı daha kontenjanları yeni belirlediler.Gerçi belirlemeselerdi daha iyiydi.
Napsın canım benımkı de usta bırlıge gectı cuma günü. Telefon kulanmaya baslasaydı bi.
sende sevgili durumları var mı?
Linkaa naber?
Aynen ben de kasımcıyım 4001 mi?Poh gibiyim.Kasımı bekliyom ama onu da boşuna bekliyom.Sen nediyon?
Yok ya bana da cabuk geçti gibi geldi sanki hep askerdeymiş gibi bir de rahattı ya benım ıcım de rahat etti geçti gitti.Vay be ne çabuk geçiyor zaman tabi bi de size sormak lazım
Yok canım bende öyle şeyler olmaz.
Bilmem lanetliyim sanırım, olmuyorYok ya bana da cabuk geçti gibi geldi sanki hep askerdeymiş gibi bir de rahattı ya benım ıcım de rahat etti geçti gitti.
Niye sen de olmazmış öyle şeyler
Aynen ben de kasımcıyım 4001 mi?
Belli olmaz o işler. Sıralaman kaç?Heee. Ama gelmez.
doğru kişi çıkmamıştır karsına demek ki. geç olsun güç olmasın derler.Bilmem lanetliyim sanırım, olmuyor
Bizim erkeklere hitap etmiyorum
Belli olmaz o işler. Sıralaman kaç?
Çok la...11499...Haziran bile zor dediler.Napcam bilmiyom.Adliye alım yapcak gibiymiş bi de ondan denicem şansımı.
Ne bileyim Belisim ya doğrusu da çıkmıyor yanlışı da, aman napıyım alıştım ben zaten yıllar oldu.doğru kişi çıkmamıştır karsına demek ki. geç olsun güç olmasın derler.
Bir sonraki kasıma olur belki? 2 sene geçerli nasıl olsa. Kurumların kendi alımları falan da olur daha onlara da başvur. Ben de 4001 kovalayacağım gibi gözüküyor.
Daha yaşın ne ki kuzu dur bakalım. Ben de hayırlısıyla bi nişan yapabilseydim. Bir de bu sene ev yapıcaz bız galiba o da araya girecek sürekli engel cıkıyor ya puffNe bileyim Belisim ya doğrusu da çıkmıyor yanlışı da, aman napıyım alıştım ben zaten yıllar oldu.