Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tatlımmmmmm biz tanışamadık dimi bu aradaAfiyet olsun cnm
Evet cnm tanismadikTeşekkür ederim tatlımmmmmm biz tanışamadık dimi bu arada
paraya çok düşkün kimseyi tanımazKaynanalarin gelinlerle derdi ne ki anlamam sanki obur dunyaya goturcekler mali mulku
Memnun oldum tatlım bende üniversiteyi bitirdim serbest öğretmenlik yapıyorum atanamadım da dahaEvet cnm tanismadik
Bn ist da yasiyorum 21 yasndaym uni 2. Siniftayim
Günaydın cancağızımAfiyet olsun böreği çok severim bir dilim de benim için ye lütfen.Biz de dün geceden beri domates konservesi yapıyoruz malum kış hazırlığı ama gına geldi valla artıkÇok şükür ki an itibariyle bitmiş durumdaGünaydın hatunlar
Sabah erkenden kalktım dün gece börek yapmıştım
onu verdim fırına Bekleyince daha bir çıtır çıtır oldu
Marifetliyim bu aralar
Bu profildeki üzgünler falan neye göre oluyor tubişim?Lorin üzgün olmuşsun bacım ne yaptın yine sen
Günaydın cancağızımAfiyet olsun böreği çok severim bir dilim de benim için ye lütfen.Biz de dün geceden beri domates konservesi yapıyoruz malum kış hazırlığı ama gına geldi valla artıkÇok şükür ki an itibariyle bitmiş durumda
Bu profildeki üzgünler falan neye göre oluyor tubişim?
Anladım munenın işi yaniAy teşekkür ederim yavrum umarım o günlerde gelir karşılıklı börek yiyip çaylaştıgımız günler tabi bir de sigaraaaTeşekkür ederim.Sen gel ben sana da yaparım kuzum
Ellerinize sağlık.Bilirim konserve işini yıka , soy ,doğra
Bir de benim elim yanıyo,kaşınıyo domatesle çok uğraşırsam.
Mune cezayı kesmiş kuzum
Anladım munenın işi yaniAy teşekkür ederim yavrum umarım o günlerde gelir karşılıklı börek yiyip çaylaştıgımız günler tabi bir de sigaraaa
Nasıl yaaa evde içebiliyor musunBen 9 senedir kullanıyorum ve hala annem ve babamın haberi yokBu durum cok canımı sıkıyor tubiş zorlanıyorumSürekli bi market bakkal yürüyüş amacıyla dışarı çıkıyorumSen de mi içiyorsun kuzum. Şimdi kahve-sigara yaptım geldim
Atanınca bırakacağım dedim yok olmadı bu sene de kısmet değilmiş
İnşallah o günlerde gelir bebekim ya
Nasıl yaaa evde içebiliyor musunBen 9 senedir kullanıyorum ve hala annem ve babamın haberi yokBu durum cok canımı sıkıyor tubiş zorlanıyorumSürekli bi market bakkal yürüyüş amacıyla dışarı çıkıyorum
Ay yok bırakamam bir o lüksüm var zaten seviyorum arkadaş ben sigarayı
Kahkaha attımBen de seviyorum yav elimde değil
Küçükken bile evcilik oynarken hep sigara içerdim çubuk krakerle
Evet var daha dün kuaförde küçük bir kızın elinde vardı bana da verdi hatta yedim
Sıgara mı içiyon kuzu sen cok sasırdım yaSen de mi içiyorsun kuzum. Şimdi kahve-sigara yaptım geldim
Atanınca bırakacağım dedim yok olmadı bu sene de kısmet değilmiş
İnşallah o günlerde gelir bebekim ya