Ağzıyla kuş tutup hamudada kalksınmı :) :) :) süpersinnnBul hmn geliyorum sarisin olsun mavi gozlu birazda kasli olursa makbule gecer bacim bidee zengin olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzıyla kuş tutup hamudada kalksınmı :) :) :) süpersinnnBul hmn geliyorum sarisin olsun mavi gozlu birazda kasli olursa makbule gecer bacim bidee zengin olsunn
ablam hem güzel hem tatlı hem paralı hemde beleş olsun diyon yaniiiiBul hmn geliyorum sarisin olsun mavi gozlu birazda kasli olursa makbule gecer bacim bidee zengin olsunn
Sen calisiyomusun canimişta sevdik benim annemde dedi ya evlen git yada ayrıl bizde evlendik annem de istemiyordu hiç ondan çok kavga ediyorduk evlendim ev küçük hiç bişey almadılar bana evimide kendim çalışıp yapıyorum onların kuruş parası yok evimde o kadar emek boşa gitti çok iyi davranıyordum yaparlar diye ama zalim kaynana yapmadı yapmıyorda
Nefes alsin yeter erkek olsun yeter dermisimmmAğzıyla kuş tutup hamudada kalksınmı :) :) :) süpersinnn
gebe olunca bıraktım eşim çalışıyor şimdi artık allah yardım etsinSen calisiyomusun canim
Eski sevgilisi anasi danasi bilmem nesi de olmasa ii olur hahahaablam hem güzel hem tatlı hem paralı hemde beleş olsun diyon yaniiii
Amin canim kendiniz yapiyosunuz ya herseyi daha kiymetli olur hersey onlar yapsa laf ederlerdigebe olunca bıraktım eşim çalışıyor şimdi artık allah yardım etsin
aynen biz onlara çöp diyoruz kısaca çöpsüz olsun bende doluEski sevgilisi anasi danasi bilmem nesi de olmasa ii olur hahaha
doğru valla ederler hakkımı helal etmem o kadar allah alır onlardanAmin canim kendiniz yapiyosunuz ya herseyi daha kiymetli olur hersey onlar yapsa laf ederlerdi
Herkes kaderini yasiyor iste canimaynen biz onlara çöp diyoruz kısaca çöpsüz olsun bende dolu
Tmm aslında başka özellikler yazacamda, sonra banı yiyoruz.. Neyse anladın sen, ben bulayım özellikleri sen konuşursun , kuşuna şapalak falan atıomu oda karşılığında ötüyomu?? Aranızda, ben karışmamNefes alsin yeter erkek olsun yeter dermisimmm
Kaynanalarin gelinlerle derdi ne ki anlamam sanki obur dunyaya goturcekler mali mulkudoğru valla ederler hakkımı helal etmem o kadar allah alır onlardan
Ahahahha tmm tmm bise istemiyorum konusabilsin kuşu otsun nefes alsin yeter 4 tanede bn yapicim seninkilerle beraber buyuturuzTmm aslında başka özellikler yazacamda, sonra banı yiyoruz.. Neyse anladın sen, ben bulayım özellikleri sen konuşursun , kuşuna şapalak falan atıomu oda karşılığında ötüyomu?? Aranızda, ben karışmam
Futbol takımıda kuramayız, 3 kız bende var.. 4 erkekte sen yap olmadı işi keten helvasına çeviririz :) volley ball oynatırız beaaaa.. HobbaaaaGittinizmi ki
Bn erkek dogurayimda dünur olalim hem :)))Futbol takımıda kuramayız, 3 kız bende var.. 4 erkekte sen yap olmadı işi keten helvasına çeviririz :) volley ball oynatırız beaaaa.. Hobbaaaa
Yok 3//7//8 yaşlarında 3 kızım var teyzesiSeninkiler ucuzmu cnm
Bnm gariban oglanlar seninkilere ufak gelirYok 3//7//8 yaşlarında 3 kızım var teyzesi