- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Ask beni 21 senedir bulmamis smdimi bulacakİyi şeyler bekleyince değil birdenbire oluyor be bacım.Akışına bırak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ask beni 21 senedir bulmamis smdimi bulacakİyi şeyler bekleyince değil birdenbire oluyor be bacım.Akışına bırak.
Evlendimde dovmem eksikti zateno olmazzz işte dövdürtmem
Ask beni 21 senedir bulmamis smdimi bulacak
aynen benim kayın küçük kız bebek daha 22 yaşındaEvlendimde dovmem eksikti zaten
Bende 21 yasndayimaynen benim kayın küçük kız bebek daha 22 yaşında
benim görümcede geldi ama çocuğunu getirmedi e biz beraberiz çok karışıyor sinirMerhabalar kizlar
Su an topikte çok aktif değilim
2 hafta sonra sinavim hayirli bir şekilde geçer inşallah gegiye baslarim bende
Benim eşim 2 kardeşler bir ablasi var sadece
Oda bosandi 2 çocukla baba evine geldi
Ne kadar iyi görünse de beni rahatsız eden şeyler var
Bazi hatalarini görünce insan tekrar isinamiyor
Allahtan uzagiz arada bir gorusuyoruz
Aklinizda bulunsun farklı şehir veya ayni şehir bile olsa ilin diğer ucunda olmak en rahati
Yok kız bdv yi direk yaşıyorum :)) 3 sıpa doyur doyur bitmio .. Ee topla sil süpür anca anam :)Nerdesiniz yaa burda szi bekliyorum iki geyik yapcaz hmn bdv ye damladnz dimii
aynı yaştayız 18 de evlendim severek ama keşke evlenmeseydim erkenden sende evlenme bakma gırgırına diyom öyleBende 21 yasndayim
Oyy 3 tanemi yardima geleyimmi nerde oturuyosunYok kız bdv yi direk yaşıyorum :)) 3 sıpa doyur doyur bitmio .. Ee topla sil süpür anca anam :)
Evlenmiyorum 35 olayim bi dsunuruzaynı yaştayız 18 de evlendim severek ama keşke evlenmeseydim erkenden sende evlenme bakma gırgırına diyom öyle
Merhabalar kizlar
Su an topikte çok aktif değilim
2 hafta sonra sinavim hayirli bir şekilde geçer inşallah gegiye baslarim bende
Benim eşim 2 kardeşler bir ablasi var sadece
Oda bosandi 2 çocukla baba evine geldi
Ne kadar iyi görünse de beni rahatsız eden şeyler var
Bazi hatalarini görünce insan tekrar isinamiyor
Allahtan uzagiz arada bir gorusuyoruz
Aklinizda bulunsun farklı şehir veya ayni şehir bile olsa ilin diğer ucunda olmak en rahati
Fransaya gir, ben gelirim seni almaya... Gel anneeem valla pek iyi olur.. Bu akşam anama satıom sıpacıkları, gezcem bananeOyy 3 tanemi yardima geleyimmi nerde oturuyosun
tadını çıkar biz kapalı kapılar ardındayız oraya gitme laf olur buraya gitme laf olur of of ayrı evde olsak iyi de beraber oluncA olmuyor evimi yapayım inşallah daha rahat olurumEvlenmiyorum 35 olayim bi dsunuruz
Topla coluk cocugu ist a gel bacimFransaya gir, ben gelirim seni almaya... Gel anneeem valla pek iyi olur.. Bu akşam anama satıom sıpacıkları, gezcem banane
Ins canim sn ndn kucuk evlendin kitadını çıkar biz kapalı kapılar ardındayız oraya gitme laf olur buraya gitme laf olur of of ayrı evde olsak iyi de beraber oluncA olmuyor evimi yapayım inşallah daha rahat olurum
Koca buluruz kız nolcak.. Seni sevmeyen ölsün :)Topla coluk cocugu ist a gel bacim
Yda bana koca bul bn gelim oraya
Bul hmn geliyorum sarisin olsun mavi gozlu birazda kasli olursa makbule gecer bacim bidee zengin olsunnKoca buluruz kız nolcak.. Seni sevmeyen ölsün :)
işta sevdik benim annemde dedi ya evlen git yada ayrıl bizde evlendik annem de istemiyordu hiç ondan çok kavga ediyorduk evlendim ev küçük hiç bişey almadılar bana evimide kendim çalışıp yapıyorum onların kuruş parası yok evimde o kadar emek boşa gitti çok iyi davranıyordum yaparlar diye ama zalim kaynana yapmadı yapmıyordaIns canim sn ndn kucuk evlendin ki