- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Uyumak istemiyorum geyik yapicim daha parmaklarim saglamUyku iyi gelir canım
Hoşgeldin onu da yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumak istemiyorum geyik yapicim daha parmaklarim saglamUyku iyi gelir canım
Hoşgeldin onu da yaparız
ben bunu kendime bir hakaret olarak algiladim belis hanimmay dur ya ne alakası var ben senin biskrem onun kedi oldugunu biliyorum ama yaşları tutturamadım hepsi o
Bnm 21 cnmtamam o da değilsin. neyse daha tahmin etmicem bulamazsam sinirlenıyorum senın yas kac?
cok komik ya ,bos bir kisilik isteinsta sayfası var mı onun bis atta bakayım popiler ne alemde hahaaha
Uyumak istemiyorum geyik yapicim daha parmaklarim saglam
sureklı uı olup nıck değişip geliyordu daha da görmedimson adı kedidirkedi kedilerdetatilyapar kedi heryerden çıkıoo
Bilmiyorum ki bn bunlarin ismini bilmisgiller familyasi koydumpompom pomgiller varya o familyadan mı penguen miydi onlar
ben seni başkalarıyla karıstırır mıyım hiç guzumben bunu kendime bir hakaret olarak algiladim belis hanimm
Gece yarısına kdr burda olurum gtmezsenizParmaklar sağlamsa durmak yok geyiğe devam
en son kendi terketti diye biliyorumsureklı uı olup nıck değişip geliyordu daha da görmedim
bizim bir arkadas vardı geyık topiğine geldı kedi, sonra o da bu gelmesın ben kavga ederım bununla dedı yüzüne yüzüne off eskiden cok fenaydık forumdaen son kendi terketti diye biliyorum
bizim bir arkadas vardı geyık topiğine geldı kedi sonra o da bu gelmesın ben kavga ederım bununla dedı yüzüne yüzüne off eskiden cok fenaydık forumda
Gece yarısına kdr burda olurum gtmezseniz
ben az cıkıyorum kızlar daha süt içicem ya off biri benım yerıme içsin
bilmem ki onunla ilgili tek bildiğim izmirde nişnlısıyla yasadıgı, nişanlısı da 30mu ne yasındaydı. off iyi dedikodu yaptıkkedi evini çekip paylaşıodu hergün ev temizliyordu bide ben çözemedim okumuyor da biyer de
tamam kuzucum mucukGitmemeye çalışacağız efem
Guzum iç gel hadi.Topak topak et olsun yavruma
allam hemende aldin gonlumu kuşummben seni başkalarıyla karıstırır mıyım hiç guzum
kim o sut icen getrsin ben icerim sanki yarim saat once kutunun yarisini icen ben degilmisim gbi hissediyorum tosun oldum tosunGitmemeye çalışacağız efem
Guzum iç gel hadi.Topak topak et olsun yavruma
hoşbulduk :Uyku iyi gelir canım
Hoşgeldin onu da yaparız
evet 17 yas kız 35 cocuk diye biliyorum bend hahahah dedikodu değil canım ortada konuştukbilmem ki onunla ilgili tek bildiğim izmirde nişnlısıyla yasadıgı, nişanlısı da 30mu ne yasındaydı. off iyi dedikodu yaptık
tamam kuzucum mucuk