- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
cakallllllyoksa siz hala ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cakallllllyoksa siz hala ?
lunalar ustlerine alinmasinlar,bu luna baska lunaKizz lunna die uye var ole deme
ben o reklamları unutmusum bile yabis ona benzetiyordu açıkcası bende çok benzettim :)
bende harddisk sağlamdır azıcıkben o reklamları unutmusum bile ya
benimki kpss calısmaktan yandıbende harddisk sağlamdır azıcık
gozukmuyor canim,ya benimkibenım nikim altta konuyu okuyanlarda gözüküyor mu kızlar?
senın de gözükmüyor hacı. bis sen kaç yasındasın hep sorucam unutuyorumgozukmuyor canim,ya benimki
25 kusum, daha ufak gosterdigimi soy,erlersenın de gözükmüyor hacı. bis sen kaç yasındasın hep sorucam unutuyorum
bende çalıştım ama yanmadı ama yaslandıkça yanacak istemeden insanlar şaşıyor bana zaten hafızama korkuyorlarbenimki kpss calısmaktan yandı
ben senden büyüküm 1 yas bis25 kusum, daha ufak gosterdigimi soy,erler
gerçekten mi ya küçük gösterdiğinden değil de ben senı 19 20 sanıyordum sanki gecen sene bir geyık topiğine öyle yazmıstın aklımda o kalmıs ama ben yanlıs hatırlıyorum demek ki25 kusum, daha ufak gosterdigimi soy,erler
ben cok cabuk unutuyorum her şeyi artık önceden öyle değildimbende çalıştım ama yanmadı ama yaslandıkça yanacak istemeden insanlar şaşıyor bana zaten hafızama korkuyorlar
ben de korkuyorum bazen
belli ama ayni jenerasyondan oldugumuzben senden büyüküm 1 yas bis
yok kiz yanlis hatirliyorsun,belki ilk uye oldugum zamanlar 22 falan dediysem nede olsa aradan 2bucuk yil gecti,yasimi saklamam aslagerçekten mi ya küçük gösterdiğinden değil de ben senı 19 20 sanıyordum sanki gecen sene bir geyık topiğine öyle yazmıstın aklımda o kalmıs ama ben yanlıs hatırlıyorum demek ki
ben cok cabuk unutuyorum her şeyi artık önceden öyle değildim
ben göremedim bonzaili yi ... bilgece beni kibley kibleye bıkmadı her yer de kibliobilgece'dir kesin. onun bonzaili konusundan benimki kat kat iyiydi be
belli ama ayni jenerasyondan oldugumuz
geyik bolumune acmis,benim alkol konusuna ithafenben göremedim bonzaili yi ... bilgece beni kibley kibleye bıkmadı her yer de kiblio