- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Getir ben iceyim biraz once yarim kilo ictim kapilardan bacalardan sigmiycam yakindaben az cıkıyorum kızlar daha süt içicem ya off biri benım yerıme içsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Getir ben iceyim biraz once yarim kilo ictim kapilardan bacalardan sigmiycam yakindaben az cıkıyorum kızlar daha süt içicem ya off biri benım yerıme içsin
Nasil yaniii manitami bunlar ohaaevet 17 yas kız 35 cocuk diye biliyorum bend hahahah dedikodu değil canım ortada konuştuk
nişanlı göyaNasil yaniii manitami bunlar ohaa
Oha yuh cusnişanlı göya
Yirmilik dişini çektiren oldu mu heç ?
Cektrmedim ama agrisini çok cektimYirmilik dişini çektiren oldu mu heç ?
yok çektirmedim 4 tane var dipte gömük gömükYirmilik dişini çektiren oldu mu heç ?
Arkadaşım çektirmişti linkam korkulacak bir şey yokmuş
Cektrmedim ama agrisini çok cektim
yok çektirmedim 4 tane var dipte gömük gömük
Bebegim dis agrisi cok fena onun dia kokleri saglam degildir acimamistr ama seninki aciyadablir yaniHanginize inancam la ? Gerçi bendeki bu şanssızlıkla ikinci durum olur bende.Gömülü ve boyuna apse yapıyor. İnşallah çok sıkıntı yapmaz.
Hanginize inancam la ? Gerçi bendeki bu şanssızlıkla ikinci durum olur bende.Gömülü ve boyuna apse yapıyor. İnşallah çok sıkıntı yapmaz.
benimde bi ara yapıodu yemek yiymiyordum ete vurup duruyordu diş çok acıyordu sonra geçti arada nüksedioBenim çok apse yapıyo.
Kızlar biz dün niye banlandık ya.. Küfür edeydin içim yanmazdı.. Sistem bile anladı haklılığımızıda bi saat ceza verdi :)Burdayim komutanim
Bn zaten biseyde demedim zeliha aklima geliyo bole konularda senmisin die soruyorum sadeceKızlar biz dün niye banlandık ya.. Küfür edeydin içim yanmazdı.. Sistem bile anladı haklılığımızıda bi saat ceza verdi :)
Bn zaten biseyde demedim zeliha aklima geliyo bole konularda senmisin die soruyorum sadece
Zeliha bacim o bnmNe bu Zelihanın çektiği senden.
Bende bişi demedim.. Yahu kim ne dedi, zeliha 1 bu 2, hem kendilerini hem bizi yaktılar.. Basın tuşlara basınn..Bn zaten biseyde demedim zeliha aklima geliyo bole konularda senmisin die soruyorum sadece