- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Son zmnlar hic grmiyodum bile sonra ddmki yeni uyelik yapim yeniden takilayim birax hazir evdeyimvayy peki öyle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son zmnlar hic grmiyodum bile sonra ddmki yeni uyelik yapim yeniden takilayim birax hazir evdeyimvayy peki öyle olsun
hıı evet nu okuyamıyorum muneye söyleyim de okuma yetkisi versın banahıhhhh onemli olan gormek degil,icerikte ne yazdıgını okumak ,okuyabiliyormusunuz?hayır degilmi havamı basıyonuz bize ha
Zevkleee valla,olsun yavrum yeter uslu olmaktan vazgeçtim benahahahah sen bana takıl o zaman ama banlanırsın 2 günde bir
ben kesın biliyorumdur senı yani görmüşümdür en azndan.Son zmnlar hic grmiyodum bile sonra ddmki yeni uyelik yapim yeniden takilayim birax hazir evdeyim
Sanmam bn eski uyeligmle sohbete yazardim sadece bdv ye fazla takilmiyodum nicki neydi o uyenin eski nickim lorin degildi cnmonceki nickinde lorin yoktu degilmi,yoksa benim hic haz alamadigim bir uye veardi o senmisin
Kuş şaplak ter oovv süper üçlü
Vurucan kırbacı vurucan kırbacı
Bn unutmusum herkesi seni dha once gormussem bile hatrlamiyorumben kesın biliyorumdur senı yani görmüşümdür en azndan.
Oyyyyy Allahım sana geliyorummmmmhacı küsüm içerde oturuyor yazmak ıstemıs biz de kuşum içerde ötüyor olarak anladık sonrasını sen düşün
pek onemli bor sahis degil zaten..ok.sevindim o olmadıgınaSanmam bn eski uyeligmle sohbete yazardim sadece bdv ye fazla takilmiyodum nicki neydi o uyenin eski nickim lorin degildi cnm
Nicki neydi merak ettimpek onemli bor sahis degil zaten..ok.sevindim o olmadıgına
Afiyet olsun cnmBende yemeğe gidiyorum lütfen ben yokken kaynamasın ortalık lütfennn
uyelik iptali yaptirdi,soylemem dogru olurmuki,yonetim acisindan,ya nickinin sonunda lorin vardi o kadar soyleyimNicki neydi merak ettim
Yok bebegim bnm eski ismimde lorin yokdu yabanci bi kadin ismiydi .. lorin isminr taktim ama kizim olursa ismini lorin koycamuyelik iptali yaptirdi,soylemem dogru olurmuki,yonetim acisindan,ya nickinin sonunda lorin vardi o kadar soyleyim
Ozel msj atsana bana kizuyelik iptali yaptirdi,soylemem dogru olurmuki,yonetim acisindan,ya nickinin sonunda lorin vardi o kadar soyleyim
ben indiemistim ama hic kullanamadim,beceremedimKizlar google play store de kk var indiriyorum eskiden calisiyordu smdi calismiyor
Bn kullanmistim ama suan calismiyor sen pc den mi yaziyosun smdi cnmben indiemistim ama hic kullanamadim,beceremedim
yok canim tabletten,sildim benBn kullanmistim ama suan calismiyor sen pc den mi yaziyosun smdi cnm
Ben telden yaziyorumyok canim tabletten,sildim ben