Depresyondayim kilolar basima bela oldu

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Kk kadinlari birgunde neyden ne kadar yer icersiniz bi yazin nolur kilo almadan kilonuzu sabitleyerek nasil yasiyosunuz
100 kiloya az kaldi bana nolur yardim edin

Öncelik hayatına bol suyu sok. Uyandığında su içerek güne başla. Sonra kahve iç. Açlık hissini kontrol altına alabilmek için kahvaltında vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almaya çalış. Buğday yerine tam tahıllı ekmek tüket. Bitki çaylarından gücünü al. Bağırsak çalıştıran vücudunun hızlanmasını sağlayan bitkileri tüket. Ben mesela omega 3 6 9 desteğiyle çok güzel kilo verdim. Kan tahlili yaptır, belki d, b, vitamini veya kansızlık belki vücudundaki yanlış çalışan bir organın varsa teşhis koysunlar ona göre diyet programı hazırla. Belki şuan nefsine hakim olamadığın için de kilo alıyor olabilirsin.

Öncelik hayatına bol suyu sok. Uyandığında su içerek güne başla. Sonra kahve iç. Açlık hissini kontrol altına alabilmek için kahvaltında vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almaya çalış. Buğday yerine tam tahıllı ekmek tüket. Bitki çaylarından gücünü al. Bağırsak çalıştıran vücudunun hızlanmasını sağlayan bitkileri tüket. Ben mesela omega 3 6 9 desteğiyle çok güzel kilo verdim. Kan tahlili yaptır, belki d, b, vitamini veya kansızlık belki vücudundaki yanlış çalışan bir organın varsa teşhis koysunlar ona göre diyet programı hazırla. Belki şuan nefsine hakim olamadığın için de kilo alıyor olabilirsin.
Bende kilo yok ama kan şekeri düşüklüğü var bilginiz var mı bu konuda da?

Ben de 3 6 9 omega kullanıyorum. Kanser tedavisi gördüğüm için kullanıyordum. Nasıl yardımcı oldu.bana bir faydası yok.iştah yönünden. Masallah bende aldım başımı gidiyorum 80 oldum.ne yapıcam bilmiyorum .spora başlamayı düşünüyorum. Çok fazla uyuyorum.bunu 225 mg kullandigim depresyon ilacın bağlıyorum. Ama malesef hapı bırakmam. 150 ye düşürdü doktor yine yükseltti. Ağır dönemler geçirdiğim için.

Bende kilo yok ama kan şekeri düşüklüğü var bilginiz var mı bu konuda da?
Kan şekerini dengelemeniz lazım gün içinde eğer dengeleyemezseniz hem tatlı krizi yaşarsınız hem de aşırı şekerli tükettiğiniz için vücudunuz halsiz kalır. Benim tavsiyem kahvaltı da şeker barındıran reçel, fındık kreması gibi ürünleri tüketmemeniz ve protein kaynaklı bir diyete yönelmeniz. Mesela yumurta ve peynirin kahvaltınızda daha fazla yeri olsun.

Kan şekerini dengelemeniz lazım gün içinde eğer dengeleyemezseniz hem tatlı krizi yaşarsınız hem de aşırı şekerli tükettiğiniz için vücudunuz halsiz kalır. Benim tavsiyem kahvaltı da şeker barındıran reçel, fındık kreması gibi ürünleri tüketmemeniz ve protein kaynaklı bir diyete yönelmeniz. Mesela yumurta ve peynirin kahvaltınızda daha fazla yeri olsun.
Hiiiçte sevmem ya araştırmıstım gördüm bunları ama belki daha kolayı vardır dedim. Benim için peynir ve yumurta yemek çok zor. En çokta gece canım ister tatlı :( Teşekkürler ilginize.

Ben de 3 6 9 omega kullanıyorum. Kanser tedavisi gördüğüm için kullanıyordum. Nasıl yardımcı oldu.bana bir faydası yok.iştah yönünden. Masallah bende aldım başımı gidiyorum 80 oldum.ne yapıcam bilmiyorum .spora başlamayı düşünüyorum. Çok fazla uyuyorum.bunu 225 mg kullandigim depresyon ilacın bağlıyorum. Ama malesef hapı bırakmam. 150 ye düşürdü doktor yine yükseltti. Ağır dönemler geçirdiğim için.
Geçmiş olsun. Ben de preferik nöropati hastasıyım. Beyindeki sinir uçlarında tamir edilemeyen hasarlar var. Falan filan ben de bir ara ilaçlar yüzünden 92 kiloya kadar çıktım. Sonra kendi kendime ölürsem öleyim düşüp bayılayım ama bundan sonra ilaç kullanmicam dedim. Kendimi ben tedavi edicem dedim ve bir plan uyguladım.

Hiiiçte sevmem ya araştırmıstım gördüm bunları ama belki daha kolayı vardır dedim. Benim için peynir ve yumurta yemek çok zor. En çokta gece canım ister tatlı :( Teşekkürler ilginize.
Ben de senin gibiydim gece uykudan uyanır çikolata, kurabiye, tatlı evde ne varsa yer yatar sonra vicdan azabı çekerdim.

Hemen çareyi göstereyim;
47DC5C29-CDE1-428F-B73D-E8FA1283A403.webp

Ben hep ayni kilodayim bazi gunler cok yiyorum bazi gunler az. Ama gune kahveyle başlarım ayrica sigarada iciyorum . Tiroidlerim bozuk ilac aliyorum acaba ondanmi.anlamadim biraksam ilaci kilo alırım herhalde ama ne mümkün birakmak

Sabahları ben bol bol şekerli kahve ile güne başladım. Belki yanında bir küçük çikolata ama sonra bir spor bir spor günde en az 2 saat spor yaptım. Sıcak soğuk demedim. Sabahın köründe bile kalkıp yürüdüm. Parktaki aletleri kullandım. Eve geldim. Videolarla egzersizler yaptım. Hayatımı beni mutlu eden şeyi yicem ve kendimi öldürene kadar spor yapıcam dedim. Canım istemediği hiçbir şeyi yemedim.

Kk kadinlari birgunde neyden ne kadar yer icersiniz bi yazin nolur kilo almadan kilonuzu sabitleyerek nasil yasiyosunuz
100 kiloya az kaldi bana nolur yardim edin
Karbonhidratları azaltıyoruz, işlenmiş ürünlerden , renkli ,parlak ambalajlardan uzak duruyoruz, yürüyoruz, yüzüyoruz, çocuklarımızla parkta bizde oynuyoruz vs.
Ama en önemlisi susayınca SU içiyoruz. Asitli, şekerli hiçbişey içmiyoruz.
Diyet gruplarına bakmanızı öneririm, takımlardan destek alarak hedefinize ulaşabilirsiniz
Kolay gelsin

Öncelikle bir diyetisyene başvurun lütfen artık öyle çok pahalı bir hizmette değil yaygınlaştı bu hizmet. Sizden kan tahlili isteyecek bakılmasını istediği değerler olacak sağlık ocağında tahlili ücretsiz yaptırabilirsinizll. Ben 4 ayda 10 kg vermiştim bu yolla ama geri aldım iştahlıyım hiç sorma 🙈Sabahları bir bardak ılık su içine yarım limon ya da sirke içiyorsun günde her öğüne bir ince ince dilim tahıllı ekmeklerden biri etle süt ürününü aynı anda yemedim hiç ve şekeri dengelemek için tarçınlı süt, limonlu tarçınlı yeşilçay tükettim bazen probiyotikli yoğurt yedim. Ama diyetisyen şart

Haftanin neydeyse alti gunu youtube dan actigim videolarla spor yapiyorum, evde ihtiyac olunan dumbell direnc bandi vs aldim,beslenmede sabahlari spordan once bir fincan filtre kahvem olur,spor sonrasi iki yumarta,bol maydonozlu domates salata yerim,yanina biraz peynir ona yakin zeytin vs klasik bir kahvalti yani.Ara ogun olarak bazen fistik ezmeli muz olur.Aksam yemegide izgara et/tavuk yada klasik tencere yemekleri olur.Ekmek pilav makarna yok ,seker ve tatli zaten yok bende direk kilo yapan ana etkendir seker.Bu sekilde besleniyorum,cok da mutluyum,kilo vermenin otesinde gercekten dogru beslendigimi dusunuyorum.Uzun bir surec bu kotu aliskanliklari ,sevdigin zararli yiyecekleri haa deyince birakamiyorsun ama saglikli beslenince de vucudundaki o hafiflik hissi insana yiyeceklerden daha mutlu ediyor.
Once kendinle bir ic muhasebe yap nedir sana kilo aldiran?zaaflarin neler?neleri degistirebilirsin?alternatif ne koyabilirsin?Simdi instagrama girdiginde saglikli zibilyon tane sekersiz,saglikli guzel tarifler bulabilirsin.kiloya neden olan aliskanliklari bunlarla degisebilirsin mesela?gercekten isteyince yaparsin kiloda neymiski?insan isteyince neleri basarmiyor.

evet işte bu ben oturup sabahın 5 inde çikolata yiyorum ama az az :) e nasıl geçti peki?:eek:
Kilo verdikçe vücudumda doğru çalışmayan organlar çalışmak zorunda kaldı çünkü onları zorladım. Senin istediğin şeker dedim. Ama ben şeker yersem kilo alıcam biliyorum. Bu yüzden kendimi tiksindirdim. Birgün drdotty drdotty kızma canım bana bir kutu jelibon aldım ama bu kiloluk olanlar durmadan yedim bitirircesine yedim çikolata cips aklına gelebilecek bütün zararlı her şeyi ve ben bir istiğfar ettim. Daha sonra görünce bile ağzıma o tat gelip yiyemez oldum.

Sabahları ben bol bol şekerli kahve ile güne başladım. Belki yanında bir küçük çikolata ama sonra bir spor bir spor günde en az 2 saat spor yaptım. Sıcak soğuk demedim. Sabahın köründe bile kalkıp yürüdüm. Parktaki aletleri kullandım. Eve geldim. Videolarla egzersizler yaptım. Hayatımı beni mutlu eden şeyi yicem ve kendimi öldürene kadar spor yapıcam dedim. Canım istemediği hiçbir şeyi yemedim.
şekerli kahve sevmem sade içerim :) Dönem dönem çok düşüyor hissediyorum bazen o kadar değil. Yakında tekrar tahlil yaptıracağım teşekkürler. :)

Kilo verdikçe vücudumda doğru çalışmayan organlar çalışmak zorunda kaldı çünkü onları zorladım. Senin istediğin şeker dedim. Ama ben şeker yersem kilo alıcam biliyorum. Bu yüzden kendimi tiksindirdim. Birgün drdotty drdotty kızma canım bana bir kutu jelibon aldım ama bu kiloluk olanlar durmadan yedim bitirircesine yedim çikolata cips aklına gelebilecek bütün zararlı her şeyi ve ben bir istiğfar ettim. Daha sonra görünce bile ağzıma o tat gelip yiyemez oldum.
evet bu hastalıkta kilo alma problemi çok tehlikeli ipleri saldın mı gider. Bakalım bazen ilaç veriyormus doktor. Bende tiksinsem iyi olur valla tatlıdan :) serbetlide sevmem hep sütlü böyle nasıl tiksineyim :kızgın::halay:bak canım çekti

Back
X