hmm cok tesekkur ederim o sizin iyiliginiz amiiiin ins. senin alinide Allah sana bagislasin ben ogluma kavustum hamdolsun ailem tekrar toplandi:Saruboceq:Başardım merhaba
Yavrunu Allah sana ve babasına bağışlasın umarım güle oynaya geri gelir çok eğlenmiş bir şekilde evine döner meleklere emanet olsun
Senin de tüm dileklerin hayırlısıyla kabul olsun inşallah, çok temiz ve güzel bir insansın hissediyorum..
Benimki bebek değil başardım kocaaman adam böyle dağ gibi, çok tatlı çok güzel çok yakışıklı çok... bu liste uzar kızlar ben susayım
Ali'm :asigim:
bunlar hakkinda tecrubem yok ama evlilik tecrubem var nisanlilikta terkdilme durumu baska sevmemis olabilir insan adam gibi ayrilirsin birbirine zarar vermeden haklisin tabiki bende hakliyim kimseyide elestirmek icin yazmiyorum nisanlilikta seni birakan adamdan ne olurki sukretmek lazim evlenince ne olurdu meselaCiddi olup hatta nişanlanıp evlenme hazırlığı yaparken terkedilen bir sürü kadın var. Kimse kimsenin niyetini bilemez. İnsanlar sürekli değişiyor. Bunlar hakkında hiçbir tecrübeniz olmadığı yazdıklarınızdan belli. Bu işler planlanacak şeyler değil.
ya arkadaslar yanlis anlamayinda ciddi bir niyet yokken neen cikarsinizki anlamiyorum guvenmeyin öyle herkese uzulmemeniz acisindan diyorum bence en guzeli gorucu usulu birde islamiyete gore yasamak yani kadin ve erkegin nisanlanmadan arkadaslik daha dogrusu sevgili olmalari cok sacma bir bakiyorsun chamile kalmislar erkeklere ne var sen olmazsin öteki olur CADIARZU:teselli::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?