• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondaki Kızlar İçin Şükür Defteri -Yeniden Doğuyoruz

insanların yalanlarını yakalayabilcek kadar usta olduğum için
çok acı versede gerçekler bilmenin daha fazla kandırılmaktan çok daha iyi olduğunu farkettiğm için
yaşadığım tüm hayal kırklıklarına rağmen yaşamaya gücüm ve hevesim olduğu için
hiç bir acının ömür boyu sürmediğini bildiğim için
kimsenin ve hiç birseyin benden önemli olmadığını fark edip psikolojimi düzeltebildiğim için
veeee bir gün bu yazdıklarıma bakıp gülceğimi bildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN....

Güzel bir haber aldım ve çok sevindim. Buna şükürler olsun. ınşallah hayırlısıyla gerçekleşir.

çok acı versede gerçekler bilmenin daha fazla kandırılmaktan çok daha iyi olduğunu farkettiğm için
kimsenin ve hiç birseyin benden önemli olmadığını fark edip psikolojimi düzeltebildiğim için

insallah bunları ben de hissederim birgun... senağlama

ılacı bırakamaya çalışıyorum ve Rabbimin bana güç vermesi için sürekli dua ediyorum..

Bunada şükür..

kaynanamdan uzak oldugum icin cok mutluyum taaa ilk evlendigimde basladi ohlumun kazanci oglumun kazanci sen kimsinki simdiyece yedim yiyorum yiyecem o... terbiyesiz gormedik maasi var evi var bir suru oglu var Allaha havale ediyorum mutlulugumda gozu olanlari Allah kendilerine cevirsinCADIARZU

Haaahahhhaa :) Cok sevdim bu lafı ben yaaa...
Benimde kaynanam cok uzakta allahıma binlerce sukur..hep uzakta kalması ne onun bize ne de bizim ona muhtac olmadıgımız nice uzun zamanlar yasayalım inşallah:teytey:

Uzun boylu oldugum için sukurler olsun..sandalyesiz her işimi kolayca halledebiliyorum bu sayede:dance:

ayy ben bu sayfayı cok sevdim yaaa

İlacı bırakamaya çalışıyorum ve Rabbimin bana güç vermesi için sürekli dua ediyorum..

Bunada şükür..

Canım bende bırakmaya calısıyorum.kendi capımda bişey geliştirdim..
Her gün 1,5 ilaç içerken bunu 1' e sonra yarıma dusurdum..yaklaşık 2 haftadır yarım ilacı 2 günde bir kullanıyorum..Ve 4 gün oldu o yarım ilacıda almayı bıraktım..Şimdi kafam biraz dönüyo ama gecicek diyorum..Evde kucuk sekerler var, bu benim ilacım deyip yiyorum..bunu yiyince cok iyi olucam diyorum..Rabbim sana,bana hepimize güç versin inşallah...

Sonuc olarak ne diyoruz :))

Rabbim ilacı bırakmayı isteyecek umudumuz, inancımız oldugumu için sana sukurler olsun
sonsuz sevgilerimlealkisalkisalkis

Güzel bir haber aldım ve çok sevindim. Buna şükürler olsun. İnşallah hayırlısıyla gerçekleşir.

Üfff profil resmin o kadar acıklı ki..iyi hissetmek istedigini ve bunun için cabaladıgını farkedebiliyorum..ama nolur önce şu resmi degiştirmekle işe basla,nolur canımm yaa...
saglıklıyız nefes alıyoruz sevdiklerimiz çok sukur iyiler..allahımıza binlerce sukurler olsun.
Hep iyi dusun...

Harika bir yazı..Ayakta alkışıyorum...alkisalkisalkis

insallah bunları ben de hissederim birgun... senağlama

emin ol canım hissedeceksin.İnsanın anlaması ve inanması gereken tek şey ''hiç bir şeyin ve hiç kimsenin kendisinden daha değerli olmadığıdır''..bunu yeni anladım unutma her şeyden önce en kıymetli sensin..

güzel topikmiş ama bugün depresyondayım fazlasıyla galiba.dibe vurmuş durumdayım ne yazacağım konusundada şaşkınım.düşündüğüm tek şey bulunduğum şehirden defolup gitmek

Bugun ben de yazamıcam birşey, ben de çok sıkılıyorum. Bi taraftan yaşamak istediğim hayatı yaşayamadığımı, bi türlü kendi hayatımı kuramadığımı, öbür taraftan kursam nolcak, ölüp gitmicek miyim diye düşünüyorum. Yine de yazılacak birşey varsa : Hiçbir yerim ağrımıyor, görünüşte ve hissiyatta sağlıklıyım.

Şükürler olsun ki kaynanam aradıgında telefonum kapalıymış.
Şükürler olsun ki "Madem konusmak istemiyorsun, o zaman aradıgı zamanda acmazsın olur biter" diyen harika bi kocam var:teytey:

kaynanamı çok sevdiğim için ve onunda bni çok sevdiğnden emin olduğum için haksız bile olsam oğluna karşı benim yanımda durup yalnızken hatalarımı söyleyip düzeltmem için yardımcı olabilcek kadar mükemmel kısacası bir anne olduğu için Şükürler olsun....

elim kolum tuttuğu için, sağlıklı olduğum ve düşünebildiğim için şükrediyorum

Üniversite öğrencisi olduğum ve istediğim bölümde okuduğum için çook mutluyum.zemuszemus

Babam aramakdan bıktı telefonum sustu şükürler olsun...

Yaa bir sürü işim var (takı tasarım işiyle mesgulum) yarına yetişmesi lazım diyorum annem babam ve aile dostlarımız toplanmış eğleniyorlar ya bakın keyfinize siz diyorum yok illa sende gel (bunları bitirmem lazım mola verdim azcık)

Eşimde işte zavallım onsuz eğlenmek olmaz işiminde bitmesi lazım..

Telefon telefon üstüne bıktı şükürler olsun aramıyor daha pufsssss
Evimdeyim çok işim var ama mutluyummmm şükürler olsun..

haftasonu ıkı gun tatılım var şükürler olsun

kaynanamı çok sevdiğim için ve onunda bni çok sevdiğnden emin olduğum için haksız bile olsam oğluna karşı benim yanımda durup yalnızken hatalarımı söyleyip düzeltmem için yardımcı olabilcek kadar mükemmel kısacası bir anne olduğu için Şükürler olsun....

süpermiş

Şükürler olsun ki kaynanam aradıgında telefonum kapalıymış.
Şükürler olsun ki "Madem konusmak istemiyorsun, o zaman aradıgı zamanda acmazsın olur biter" diyen harika bi kocam var:teytey:

bu daha da süpermiş

Back