insanların yalanlarını yakalayabilcek kadar usta olduğum için
çok acı versede gerçekler bilmenin daha fazla kandırılmaktan çok daha iyi olduğunu farkettiğm için
yaşadığım tüm hayal kırklıklarına rağmen yaşamaya gücüm ve hevesim olduğu için
hiç bir acının ömür boyu sürmediğini bildiğim için
kimsenin ve hiç birseyin benden önemli olmadığını fark edip psikolojimi düzeltebildiğim için
veeee bir gün bu yazdıklarıma bakıp gülceğimi bildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN....
kaynanamdan uzak oldugum icin cok mutluyum taaa ilk evlendigimde basladi ohlumun kazanci oglumun kazanci sen kimsinki simdiyece yedim yiyorum yiyecem o... terbiyesiz gormedik maasi var evi var bir suru oglu var Allaha havale ediyorum mutlulugumda gozu olanlari Allah kendilerine cevirsinCADIARZU
İlacı bırakamaya çalışıyorum ve Rabbimin bana güç vermesi için sürekli dua ediyorum..
Bunada şükür..
Güzel bir haber aldım ve çok sevindim. Buna şükürler olsun. İnşallah hayırlısıyla gerçekleşir.
insanların yalanlarını yakalayabilcek kadar usta olduğum için
çok acı versede gerçekler bilmenin daha fazla kandırılmaktan çok daha iyi olduğunu farkettiğm için
yaşadığım tüm hayal kırklıklarına rağmen yaşamaya gücüm ve hevesim olduğu için
hiç bir acının ömür boyu sürmediğini bildiğim için
kimsenin ve hiç birseyin benden önemli olmadığını fark edip psikolojimi düzeltebildiğim için
veeee bir gün bu yazdıklarıma bakıp gülceğimi bildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN....
Harika bir yazı..Ayakta alkışıyorum...alkisalkisalkis
insallah bunları ben de hissederim birgun... senağlama
kaynanamı çok sevdiğim için ve onunda bni çok sevdiğnden emin olduğum için haksız bile olsam oğluna karşı benim yanımda durup yalnızken hatalarımı söyleyip düzeltmem için yardımcı olabilcek kadar mükemmel kısacası bir anne olduğu için Şükürler olsun....
Şükürler olsun ki kaynanam aradıgında telefonum kapalıymış.
Şükürler olsun ki "Madem konusmak istemiyorsun, o zaman aradıgı zamanda acmazsın olur biter" diyen harika bi kocam var:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?