• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondaki Kızlar İçin Şükür Defteri -Yeniden Doğuyoruz

Başardım merhaba
Yavrunu Allah sana ve babasına bağışlasın umarım güle oynaya geri gelir çok eğlenmiş bir şekilde evine döner meleklere emanet olsun
Senin de tüm dileklerin hayırlısıyla kabul olsun inşallah, çok temiz ve güzel bir insansın hissediyorum..
Benimki bebek değil başardım kocaaman adam böyle dağ gibi, çok tatlı çok güzel çok yakışıklı çok... bu liste uzar kızlar ben susayım
Ali'm :asigim:
hmm cok tesekkur ederim o sizin iyiliginiz amiiiin ins. senin alinide Allah sana bagislasin ben ogluma kavustum hamdolsun ailem tekrar toplandi:Saruboceq:

Ciddi olup hatta nişanlanıp evlenme hazırlığı yaparken terkedilen bir sürü kadın var. Kimse kimsenin niyetini bilemez. İnsanlar sürekli değişiyor. Bunlar hakkında hiçbir tecrübeniz olmadığı yazdıklarınızdan belli. Bu işler planlanacak şeyler değil.
bunlar hakkinda tecrubem yok ama evlilik tecrubem var nisanlilikta terkdilme durumu baska sevmemis olabilir insan adam gibi ayrilirsin birbirine zarar vermeden haklisin tabiki bende hakliyim kimseyide elestirmek icin yazmiyorum nisanlilikta seni birakan adamdan ne olurki sukretmek lazim evlenince ne olurdu mesela

Çalışmak istemiyorum diyip sevmediğim işimi bırakacak maddi gücüm olduğu için, çok büyük bi hastalıkla uğraşıyor olmamıza rağmen tedavi edecek paramız, imkanımız, bilgimiz görgümüz olduğu için, eriğin tadını alabildiğim için, eşim en iy iarkadaşım olduğu için, kafam bozulunca kendimi evime kapatacak bi evim olduğu için, dergi kitap okumaktan keyif aldığım için,hayatın geçiciliğini farkedebilmiş olup dünya hırslarına saplanıp kalmadığım için, Allaha inanmak ve bu inancımın gerektirdiklerimi yapmaya çaba sarfettiğim için, saçma sapan insanlarla boş muhabbetler yerine yalnız kalmaktan gocunmayacak kadar kendimi sevdiğim için çok şükürler olsun.

Bu konuyu açan konu sahibine çok teşekkür ediyorum, tebrik de ediyorum. Koca forumda bunca zamandır okurum, bunun kadar güzel konu sadece 2-3 tane daha çıkmıştı.

ankaralı kedim
zeki sükür notların için tebrikler ve iltifatların için çok teşekkürler

arkadaslar hayat mutluluk dolu
yasamak zaten en büyük hediye degil mi bize?
bedenlenmeyi bekleyen onca seckin ruh arasından bu sansın verildigi seckin ruhlarzı
evet çalışmak zorunda olmadıgım icin, istedigim birçok seyi alabildigim
ailemle aram çok iyi oldugu icin Ali'm benim oldugu icin şükürler olsun

aa kızlar sayfa cok yavas ılerlıyor hızlanalım bıraz
kımbılır neler vardır hayatınızda sükredebileceginiz hadi dökün hepsini umut mtluluk dolsun içimiz

Güneşi görebildiğim için şükürler olsun..
Gerçekleri görmemi sağlayan insanla konuştuğum için şükürler olsun..
Yeniden blackim bana zevk verebildiği için şükürler olsun..
HAYATA DÖNDÜĞÜM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN..

29dz8zk.gif

ya arkadaslar yanlis anlamayinda ciddi bir niyet yokken neen cikarsinizki anlamiyorum guvenmeyin öyle herkese uzulmemeniz acisindan diyorum bence en guzeli gorucu usulu birde islamiyete gore yasamak yani kadin ve erkegin nisanlanmadan arkadaslik daha dogrusu sevgili olmalari cok sacma bir bakiyorsun chamile kalmislar erkeklere ne var sen olmazsin öteki olur CADIARZU:teselli::umursamaz:

bizim uzun zaman oldu birlikte olalı canım 6 gün önce barıştık küslük 2 gün sürdü allahtan ne o bensiz ne ben onsuz yapamayız biz olumunekankayizsmile

bende katılmak istiyorum
ayrıca bu topigi acan arkadasa teşekkürler..
bu topigi gördügüm için
dünya tatlısı kızım oldugu için
elim ayagım tuttugu her işimi kendim görebildigim için
Elhamdülillah müslüman oldugum için
düşünebildigim ve varoldugum için
bu gecede eşim ve bebegimle aynı catı altında uyuyabilecegim için
ALLAHIMA binlerce şükürler olsun:Saruboceq:

depresyondan kurtuldugum icin hayata TEKRAR DONDUGUM ICIN:ecrin_bebek:umudu sevinci aski hissettigim icin butun kotu duygulardan kurtuldugum icin oooooooooooooh sefaaaaam olsunopuyorumnanaktan

kafam bozulunca kendimi evime kapatacak bi evim olduğu için, dergi kitap okumaktan keyif aldığım için,hayatın geçiciliğini farkedebilmiş olup dünya hırslarına saplanıp kalmadığım için, Allaha inanmak ve bu inancımın gerektirdiklerimi yapmaya çaba sarfettiğim için, saçma sapan insanlarla boş muhabbetler yerine yalnız kalmaktan gocunmayacak kadar kendimi sevdiğim için çok şükürler olsun...arkadşımın bu sözlerine aynen katılıyorum ;yerimseniben ve hL umutlarımın tükenmediğini gördüğüm için,hala beklentiler içinde olduğum için,haLa geleceğe dair hayellerimi yaşatabildiğim için çokk şükürler olsun..

haydi kızlar bize verilen nimetler için birer fatiha okuyup şükredelim
inancı başka olan arkadaşlar da şükürler olsun diyip teşekkür edebilir
hayat çok güzelolumunekankayizsmile
hadi bakalım yazın başka başka neler var hayatınızda sizi mutlu eden?
bu kadar az olamaz daha çok istiyorum hadddiiiiii yazınn!:lepi:

bugün evimi kimsenin yardımı olmadan temizleyecek kuvvetim gücüm ve sağlığım olduğu için ŞÜKÜRLER olsun ALLAH'ım sana

yeni cilt bakım ürünlerim ve banyo bakım ürünlerime kavuştuğum için
kuzenim eşyalarımı gönderdiği için, bilge ve özlem hanım bana iyi davrandıkları için şükürler olsun

yeni bir dekor yaptigim icin sukurler olsun vazoya turkuaz tas aldim ustunede boncuk inci onun ustunede cicek koydum Allaha sukrettim kahvaltimi yaptim cok sukur ekmegim vardi cok sukur yiyebildim hasta degilim cok sukur oglumu sevdim cok sukur oglumu okula goturdum cok sukur esimi cok seviyorum cok sukur halimi yikayabildim cok sukur annemle konustumsenağlamabirazda buruk icim bilmiyorumki yaa biliyorum guclu olmam lazim ilaca hayir ben cok nankorum ya Allahim kurtar beni nankorlukten sytan ve nefis serrinden

Her zaman böyle huzur dolu ve mutlu olmak istiyorumm..

Onunla uzun bir aradan sonra tekar konuştuğum için, vizelerimden birinin sonucunun 90 olduğunu öğrendiğim için çoooookkkk mutluyumm. Şükürler olsunn binlerce kez.

studsmatta.gif

şükürler olsun kii kaynanam evimde değil evimde huzurum var..

iyi günde kötü günde yanımda olan çok iyi bir anne baba ve kardeşe sahip oldugum için

Misafirim gelicek ve şükür ki onlara hizmet edicek kadar taakatim var..
Hastayımmm ama dirildim birden Rabbim kuvvet verdi..

1-Elimde olmadan başıma gelen dertlere dayanma gücü ve sabır verdiği için,
2-Bir kapıyı kapattığında daha güzel bir kapı açtığı için,
3-Beni daha iyi bir insan olmaya yönelttiği için,
4-Başım dara girdiğinde sığınabildiğim tek varlık olduğu için,
5-Verdiği tüm nimetler için,

Allah'ım sana şükürler olsun.

Allah'ım bana değiştirebileceğim seyler için değiştirme gücü, değiştiremeyeceklerim için sabır ve dayanma gücü ver Ya Rabbim. Amin.

1- büyük bir derdim olmadığı için
2-evimde olduğum için
3-ailem yanımda olduğu için
4-bana değer veren insanların olduğunu bildiğim için
5-sivilcelerim geçtiği için
6-ayrılık acısı saçmalığını atlattığım için
7-gerçekleri gördüğüm için
8-herşeyi takmamayı öğrendiğim için mutluyum .. kaydirigubbakcemile5

Back